61

до Раличка

преди 11 години

Раличка е хард-ГЕЙБ-ър, тоест полиран мозък, освен светилата от партията и, целия останал свят е комунисти и разбивачи на мандри...

60

Раличка

преди 11 години

63 - "...перките са гигантски и цялата прекрасна планинска местност е унищожена."Е хайде де... дано пък да сме виждали вятърни генератори и да знаем колко са "гигантски" перките. Само не схванах как цялата местност е унищожена? Що не снимаш тази "пустиня" и да ни я покажеш? И как така "летящата чиния" на БКП не унищожи природата, а генераторите я унищожиха?trud.bg/Article.asp?ArticleId=576026;)

59

БАЧКАТОР

преди 11 години

Раличке, не сме гласували 2009 за ГЕРБ за да ни връщат в Средновековието. Хората очакваха просперитет и справедливост, а получиха храчка в лицето.

58

!

преди 11 години

Бълха ни ухапа- нали траем, какво искате?! Лапайте си народната пара- нали за това се додрапвате до парламента, стига лаяхте, до един сте дружки- аман от театро!

57

дядо Боцко

преди 11 години

Май се редуват ...

56

Анонимен

преди 11 години

тоя *** в средата е експерт от най висока величина по енергетика,може би защото е завършил художествена академия

55

дядо Боцко

преди 11 години

А вие ни товарите с присъствието си ! Абе ... къде са Мая Манолова и К.Нинова те ни разсмиват повече от тоя г-н Кутев

54

до 61

преди 11 години

Плаща се услуга,която ползваш.Не се плаща на тарикати.Ти може и да си хитра,но не повече от няколко!Капиш!!!!!!!!!

53

Супа "Бисмарк&q

преди 11 години

До "супа топчета" !"БСП И СДС СА МУТРЕНСКИТЕ ОЛИГАРХИЧНИ ПРЕСТЪПНИ ОРГАНИЗАЦИЙ...".Не зная дали БСП и СДС са мутренски организации, на със сигурност ГЕРБ е такава партия. Бригадира на ГЕРБ го разследват в ЕК "антимафия" за тъмното му минало за контрабанда, наркотрафик и пране на мръсни пари. Не съм чул такова разследване да се води срещу председателите на БСП и СДС. Впрочем, от създаването на Европейската общност ( днес ЕС ) не е имало такъв случай, премиер на страна-членка да бъде разследван.

52

hagen

преди 11 години

Кутев може много бързо да стане подсъдим за изнасяне на неверни данни.Кои от изброените са приближени на ГЕРБ.Валентин Златев ли или Николай Вълканов или пък Светослав Донев.Говори като текезарски бригадир и мисли че хората ще му повярват.Впрочем и цялата политика на БСП почива на този принцип:Аз да го кажа пък някой може и да повярва.

51

62

преди 11 години

Анализите са писани от предишната комисия, избрана по времето на Тройната коалиция. Сега само ги вадят пред обществеността

50

Анонимен

преди 11 години

Гооооляма работа 12лв = 3 кутии цигари!? Или 3.5 литра гориво, но вас червени мухоморки няма да ви понасяме повече!

49

valya.doncheva.5

преди 11 години

Когато протестирахме, че инсталирането на вятърни централи руши природата, не срещнахме подкрепа. Медиите обявяваха, че сме против напредъка на България, че перките са по-евтини и даже по-щадящи околната среда. Представяха ни за сбърканяци, които заради някоя и друга птичка искат да жертват интересите на обществото. Хората им вярваха. Близо до нас е централата на Бедеците /западно от Бузлуджа/:перките са гигантски и цялата прекрасна планинска местност е унищожена. И си плащаме. Скъпо и прескъпо.

48

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ -оидите държат комисия от *** и *** , която да цензурира учебниците, не комунистите(които ги няма отдавна между другото)

47

Раличка

преди 11 години

Тези, които се чувстват бедни и не могат да си плащат електроенергията, да подадат заявление за спиране на услугата. Никой не е казал, че трябва да ползвате електричество. Бабите ви са си светели със свещи и газеници, и вие ще се справите. Все едно, докато се търкаляхте из шумата, нагъвахте крадено сирене и щипехте некъпаните другарки, все с електричество сте си светили. Хайде стига глезотии! :)

46

Анонимен

преди 11 години

Безродни комунисти, кажете защо сте дали на турците да цензурират учебниците по историяСтанишев, *** , засрами сеБойко няма да осъди нито един от БСП

45

sme6ka

преди 11 години

EEEE viii za nqkvi 6 evro li ste,kvo revete pak

44

супа топчета

преди 11 години

БСП И СДС СА МУТРЕНСКИТЕ ОЛИГАРХИЧНИ ПРЕСТЪПНИ ОРГАНИЗАЦИЙ ДАЛИ В РЪЦЕТЕ НА ПОДСТАВЕНИ НА ТЯХ ОЛИГАРСИ ВСЯКО ЗВЕНО ОТ БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ, СЕГА ОБВИНЯВАТ ГЕРБ! КАКВА ЖАЛКА ГЛЕДКА СА, ОМРЪЗНА МИ ВСЕКИ ДА ПРАВИ ПРЕДИЗБОРНА ПОЛИТИКА ЗАБРАВЯЙКИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ГРЕШКИ ИЛИ ПРОСТО ДА ГИ ПРЕХВЪРЛЯ НА ДРУГИТЕ! ПОМНИМ АТЕНТАТА В ЦЪРКВАТА СВ НЕДЕЛЯ, НАРОДНИЯ СЪД И ВСИЧКИ ИЗБИТИ БЕЗ НЕГО, ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРРОЦЕС, ВИДЕНОВАТА ЗИМА, СТАНИШЕВИТЕ ЛЪЖИ И ИЗМАМИ, ГОЦЕВИТЕ ПОМИЛВАНИЯ И, ЛОВ,РИБОЛОВ, И МИЛИОНИТЕ МУ

43

Анонимен

преди 11 години

за колко време ще станем като Северна Кореа?

42

Бай Иван

преди 11 години

а ти имаш ли представа че само за присъединяване към НЕК трябват стотици милиони.