113

Само Тигрите Оле

преди 12 години

На снимката горе сбогом мишьоци Аз отивам да чаластря новата си супер готина мадама,аре баста путеви комсомолци и внимавайте с клавиатурата да не си счупите маникюра...

112

до 163

преди 12 години

Във в-к "Сега". Още утре и на първа страница! Ай на бас!

111

бб

преди 12 години

Верно ли на Джако тигрето му умрело ? Голема трагедиа !

110

Анонимен

преди 12 години

Аууу, какви гадни комунисти са тия от Брюксел, както и "Дер Щандарт"! Как смеят да разследват тъмното минало и настояще на Вожда - най-добрия художник, футболист, учен, тенисист и специалист по всичко?!

109

Анонимен

преди 12 години

Давайте в същия дух, ***! Явно не сте се поучили от номера с "брадвата" по изборите. :))

108

такааа

преди 12 години

Да видим сега тази новина в още колко български "независими и честни" медии ще излезе :)

107

Анонимен

преди 12 години

С НАЙ-ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ МУ НОСЯ ПО НЯКОЯ ПУРА В ЦЕНТРАЛНИЯ,КЪДЕТО СИ МУ Е МЯСТОТО!!!

106

Иван

преди 12 години

Йово ти вадиш ли оръжие на съседа си ако те уважава.Няма нищо по добро да се подкрепяме със съседи па макар и да са Турция.Имайки предвид колко мюсюлмани живеят в България - няма лошо.

105

до 152

преди 12 години

ало, анонимния, по-скоро си ***, спри да копираш един и същи коментар, излагаш се, не са ли ти дали няколко варианта от ГЕРБ, че поне да не ставаш за смях!

104

доволен

преди 12 години

Браво на дойчовците. При предишните повдигания на тази тема Тиквата потъваше нейде поне за месец. И сега ще стане така, а аз съм много доволен, че цяло лято няма да му гледам мазната мутра да се блещи от всеки телевизор :)

103

@

преди 12 години

аз пак питам ,догодина за кой да гласувам!?!?щото ТО всичко в парламента и сие е нечитаво ,всичко което иска да се набута на безплатната хранилка България на аванта и ТО е нечитаво

102

rasev

преди 12 години

kak moze takova bezo4ie i naglost ,tezi rugari komunistite v kompania s psevdo turcite do kade dovedoxa BG 4e imat naglosta da pretendirat za novo upravlenie osrani sa do u6i i kvi4at kato pred kladnica.

101

Анонимен

преди 12 години

"Направихме така, че да не ни е срам"няма нужда от друг коментар

100

до 116

преди 12 години

Ако изабщо има вярна частица в написаното - ние/електората му/ сме на прав път- Само нинджа може да убие нинджа!!!

99

Роли

преди 12 години

Австрийските медии, за разлика от българските, не са опиянени от "харизмата" на нашия министър-председател! Рано или късно мръсните тайни на такива публични личности излизат наяве! Това че сме позволили на такъв човек да е начело на държавата си е лично наш проблем, който трябва сами да решим. Проблемът на давещите се е на самите давещи се!

98

акуд

преди 12 години

още щом прочетох, че НЕЗАВИСИВИ ЖУРНАЛИСТИ са дали г-н Борисов на новосъздадената европейска комисия "Антимафия". ми стана ясно. ОТНОВО станишев, трактора и бившите от престъпната тройна к00лиция са харчили пари

97

:О)

преди 12 години

Хайде, бе, гербери? Кажете, че БСП е платила на Брюксел да разследва ББ :О)Развеселете ме малко :О)БСП са големи нещастници, но ГЕРБ бие всички рекорди !

96

до 120=126

преди 12 години

Кратунке, явно не си научила нищо друго, освен copy-paste. Хайде моля те да размърдаш и другата гънка и да покажеш нещо различно. Иначе и 1000 пъти да си пействаш групостите, хиляда пъти ще получаваш минуси.

95

Очевидец

преди 12 години

Бойко е бивше ченге, бивша мутра и бивш охранител. В тъмните времена на прехода е направил някоя и друга криминална операция, нагазвал е лука, но няма нищо явно. А е и достатъчно безцеремонен жесток, за да се осмелят неговите бивши партньори да разровят миналото. Всичко е зарито (а го няма колегата Цветанов с фадромата да вади 15 годишни трупове)...

94

Анонимен

преди 12 години

Показателен фотос! Юнакът просто вдига ръка за ,,Довиждане"!