74

до 92

преди 12 години

не е задължително- пише само, че е официален, това дава основание, за съжаление

73

Българин

преди 12 години

Да си взимат всичките смръдливите фесове и забрадчици и да ходят да си говорят на турски в Турция!!! Тук е България! Официален и единствен национален език - БЪЛГАРСКИ!!!До прасе: не е омраза, а правила! Избирай да учиш, който искаш чужд език, но преди това научи български!

72

НационалистКА

преди 12 години

Аз пък искам турците да не гласуват ,като не се определят като българи и не говорят български!

71

Анонимен

преди 12 години

В началото на 90те депутатите извършиа едно от многоройните предателства. Дотогава ълграксият еше не само официален, но и задължителен. Махнаха частта на задължителен и ето го резултата- турски списания, вестници, програми, новини. Официален е едно- в институции и документи , но не можеш да задължиш местанчовци и други да го ползват, ддоха се вратички за друг език

70

до 60

преди 12 години

има го това и в закона за българското гражданство и не разбирам за какво толкова лаят тия - задължително трябва да знаеш български.Ама нали имат новини (никъде другаде го няма) имат часове по майчин език (в нормалните държави се прави в неделно училище, организирано от самата общност) и още много примери мога да дам - ама за какво ли.

69

нагли!

преди 12 години

Май е време да им спрат и телевизията на турски, защото стават все по-нагли. И без това ДПС е противоконституционна пратия /ето- сега го доказват с това искане!/ Всъщност няма ли кой да потърси сметка на тези, които регистрираха ДПС?

68

БЪЛГАРКА

преди 12 години

ТУК ЖИВЕШ И ТУК ТРЯБВА САМО НА БЪЛГАРСКИ- А ДРУГОТО КОЕТО ИСТАТ ДА ХОДЯТ В ТУРЦИЯИ ТАМ ДА СИ ГЛАСУВАТ.

67

Анален взломаджия

преди 12 години

Местан, докарай ***, ще я науча да говори на книжовен български език!

66

Анонимен

преди 12 години

Ако не е турския ще е английския. Сега в българските училища се изучава български език по 2 или 3 часа седмично, а английския по 6 на седмица. Това е поръчка на англо-американската клика да приемем техния модел на живот. Мога да им покажа само един среден пръст.

65

Дрън-дрън

преди 12 години

Споко, приятели! това е поредния кьорфишек, за да ни се отвлече вниманието!Доган ефенди го играе с ББ-то!Понеже се понапече ситуацията, сега искат да ни"обединят" в друга посока!Нали му се люто канеха преди миналите избори, ама нещо се потулиха! Етем-Хептен, Кабил-***, Дикме-Тикме - взехме да ги позабряваме ;)А и "сараите" не му бутнаха, за някакво барбекю се приказваше, ама...Та що сега Доганчо да не даде едно рамо на авера си? Притича му се на помощ!;) Пък и коалицийка може да си спрет

64

versaux

преди 12 години

Ибрик такъв, да се махаш от парламента и право в Анадола. Много добре знаеш, че това няма да мине, но подклаждаш омразата м/у българските граждани. Някой ден ще ти севетят маслото....

63

Анонимен

преди 12 години

Днес за кампанията, а утре и друг официален...

62

БАБАТИ

преди 12 години

И НА *** ДА СЕ ВОДИ. ЗА ПОВЕЧЕ ИЗБИРАТЕЛИ.

61

MI

преди 12 години

А АЗ ПЪК ИСКАМ НА КИТАЙСКИ и без това нищо не им се разбира, а и да им се разбира само лъжат ;)иначе сериозно - а бе тоя местан луд ли е - официалният език в България е български, защо иска да говорят на турски, за да могат да лъжат и тормозят хората от този етнос и да не ги разбират официалните власти??? *** от дпс трябва да спрат да мачкат тези хора - ето това трябва да стане

60

Vesso

преди 12 години

Местан,турците в Германия да не са по малко от българските?Защо там не се опитат да прокарат токова безумие?Ердуган май опита подобно нещо,но бе сритан незабавно в топките от Меркел.Как ще поощриш някой да се интегрира и да бъден пълноценен в дадено общество,когато се опитваш осигуряваш езикови стени?На какво си възпитан и какво да очакваме от теб когато *** 50-60 не е намерила да необходимо да научи езика на държавата в която живее?Границите,расите и нациите вървят към историята.Разбери.

59

Българин

преди 12 години

В България право на глас трябва да имат само българите, не само по гражданство, а като народност. Турци, македонци, ***, гагаузи, каракачани и т.н. да си гласуват за техни правителства в сответните страни, но не и в България. Закон!!!

58

цък цък цък цък цък

преди 12 години

Усещате ли как цъка етническата бомба със закъснител?

57

Луд

преди 12 години

А зверските мъчения срещу турци, които сме подготвили също ли на турски да ги водим ? Ще питам Юсюф и Реджеб.....

56

СИАЙНА

преди 12 години

Що не им се направи родословно дърво на турците БЪЛГАРИ!!!Е те такова жевотно нема.Ша става лошо.На БЪЛГАРКСИ за да знаят че се намират в БЪЛГАРИЯ!

55

Анонимен

преди 12 години

щом вече става само с искане......аз искам бял мерцедес!ако няма бял, ще се съглася с отвращение на какъвто има.