144

Анонимен

преди 12 години

При социализма печелехме повече от туризма от колкото сега Всичко беше достъпно за всички Сега за нощувка ти искат 200 лв тогава с 200 лв четери членно семейство щеше да почива двадесет дни със всички екстри

143

Анонимен

преди 12 години

Не може да бъде книга това на снимката,книгата беше "Винету" и то преди 20 години

142

СРАМ!!!

преди 12 години

Снощи на Орлов мост една медия и мвр СПРЕТНАХА акция позната ни от ДС. Това е България при герб. Смазване на думите и ...не малко от полицаите опипваха директно пред скритите камери, млади момичета и деца, полакомени от гледката на толкова свежа и скъпа плът, вероятно забравили, че са на държавната си работа, а не на частната-свързана с трафик и разпространиение на дрога, убийства, отвличания и трафик на момичета и деца, за бардаците в арабския свят, Косово и клиниките за органи в Близкия изток.

141

Анонимен

преди 12 години

КОИ ГО КАЗВА ГЛАВАТА НА БЪЛГАРСКАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА ГЕРБ БОКО ТИКВАТАТИКВОРА НА ОКТОПОДА И СИКОСТАВКА ЗА ГЕРБЕРАСТИТЕ И ТИКВАОРА

140

Охранител

преди 12 години

Не разбрахте ли, че нито станишката, нито бате ви бойко ще успеят да се включат на следващите избори? България и българите се събуждат!!! А дотогава има доста време и много неща ще се случат!

139

Анонимен

преди 12 години

И с писти и без писти все, ще лапате мухите.Запомнете го, защото проблемът не е Витоша !

138

Анонимен

преди 12 години

Октоподи ,фараони и сикаджии с милиони.

137

Боко-Пълководецо

преди 12 години

Ейии , вече и Октопода намесва... усирането този път на Боце много ще е засмърдело...

136

Мутрафон Тиквунски

преди 12 години

Маджо и Маргините- първи ортаци на Боко Тиквуня в СИК. И тази мутра сега говори за октоподи.Мутра бе, братче, мутра, ама долна и нагла мутра.

135

Анонимен

преди 12 години

Към коментаторите - включете и мен в групата. И аз мога да пиша коментари срещу заплащане.

134

Анонимен

преди 12 години

абе де го тоз октопод дето само с него се оправдава тиквуна-ако е в зоопарка да каже къде е лично ще му откъсна поне 2-3 пипала.

133

Анонимен

преди 12 години

А ние, на Позитано потриваме доволни ръце!

132

147 Мъдеконец

преди 12 години

147 Мъдеконеца утрепа рибата:"Боко Борисов е чист Македонец. По татко он потекнува од коленото на Александар Македонскиу а по мака родот му е поврзан со византискиот басилевс Василис Бугароубиецот." ХааахБоко Борисов не е чист, а ПРАВ Македонец.

131

КАСАПИНО

преди 12 години

Когато *** застрояваха банско и го претъпкаха с хотели и писти никой квичеше, сега червените свинки опищяха държавата предколедно . . .

130

Охранител, до 155

преди 12 години

Република на съвета...на кой съвет? На СССР, на USA, на UK, на EU, или още по страшно... - на октопода???

129

dynamo

преди 12 години

Много нагли мутри eй, много!?

128

бобомир

преди 12 години

Цялата работа е , да уреди Цветелинчето с още едно хотелче на Боровец.А Найденов още от времето на кметуването на Борисов се изявява като голем ортак.Борисов се надупва, Найденов подАва хартия.ГЕРБ вече найстина много намирисва.

127

Анонимен

преди 12 години

Снимката е култова.1 ББ знае да чете или поне гледа като добър артист.2 Найденов е прекалил с бръсначката или някакви токсични психотропни в-ва не са му понесли.3 Republic of Council с малко въображение на заден план.

126

гласоподавател

преди 12 години

Как хем "Ветото е още един шанс да се постигне най-доброто в горския сектор за България и нейните граждани, заяви Бойко Борисов" Хем, протестиращите са пратени от Октопода. Според б.б. и цв.цв. излиза, че Октопода първо мисли като Президента, второ намира и критикува слабостите на умствено импотентните депутати и трето "е още един шанс да се постигне най-доброто в горския сектор за България". Ха-ха-ха. То бива прости болшевици, но какво да очакваш от ...прочел само една книга и то "Винету".

125

Анонимен

преди 12 години

хахах има някаква програма на която когато напишеш нещо за герб тя плагиятства и слага БСП ,аз днес се спуках от смях когато ми беше сменено ,а изцяло копирано.142 е вероятно нея