15

olori

преди 12 години

Искрени съболезнования за семейството на убитото момче. Тъжно е, че няма подобаваща охрана в Студентски град. Още по-тъжно е, че младите хора си губят времето в пиянство, заплахи и побои вместо да се забавляват без такива трагични злополуки. Най-тъжното е, че управата в БГ е на такова ниво, че нито политици нито полиция предприема мерки. Жалко

14

НИКОЙ

преди 12 години

Илко е бил студент, а не като другите 3-***, водещи се за студенти и обикалящи кръчмите да се напиват и буйстват! И какво излиза, нямаш право да си в леглото си и да спиш? Да бъдеш студент или НЕ!

13

Анонимен

преди 12 години

Хайде сега една кампания срещу алкохола , който носи с пъти повече проблеми и смърт от тютюна.

12

фиджи

преди 12 години

Значи пияните пернишки лекенца сами са си търсили белята!!!Защо Илко ще го съдят за умишлено убийство???Защо??При условие ,4е той се е защитавал от тримата хулигани.Иначе по новините обесняваха-колко добри и скромни момчета били близнаците....Всички видяхме тяхната "скромност"....

11

Анонимен

преди 12 години

срещу трима пияници как да се защитаваш.всеки си намира майстора

10

@@@@

преди 12 години

Za uto4nenie-shopite sa ot sofiisko, perni4anite sa graovtzi, a kiustendilci ne sa nito shopi, nito graovzi. Pravete razlika.

9

Цветан Караилиев

преди 12 години

Съжалявам за смъртта на момчето,ама ето докъде води злоупотребата с алкохол и агресията.всеки щеше да се защити,разбира се

8

pebor

преди 12 години

На страната на обявения за убиец съм! Браво на момчето, дало е отпор на пияните навлеци. Представям си какъв тормоз е видял от близнаците. Според мен момчето е невинно, това е самозащита, сам срещу трима пияни, в 3 през нощта, избита врата. Ако има правосъдие - най-много условна присъда! А на другите двама - реални присъди - те са го принудили, едва ли не, да вземе нож и да се брани и да стане неволен убиец.

7

Анонимен

преди 12 години

Кога ще разберат простаците,че спазването на реда не е тоталитаризъм. В целият цивилизован свят се спазват законите и нямаш право да пречиш на околните. В Скандинавия например не можеш да си пускаш дори казанчето на тоалетната между 22ч. вечерта до 6 сутринта, когато живееш в блок. А моите комшии дупничани са си сложили шумен автомат и ние трябва денонощно да сме в течение на техните физиологични нужди.

6

jitan

преди 12 години

Трима пияни срещу един, който е длъжен да се защити. Ножа е бил единствената му възможност преди да го грабне някой от пияните и да го забие в него.Ако не е направил това сега новината щеше да бъде съвсем друга! На това му се вика неизбежна защита!

5

9860

преди 12 години

Защо го водят умишлено убийство? Къде има умисъл,планиране...?

4

xph

преди 12 години

И аз съжалявам за Марио, мир на душата му, ама момчета като си пийна аз си лягам, или ме слагат да си легна... :) Не ходя да тормозя хората, защото съм виждал какво става. Така че нека другите 2ма да дават обяснения, особено тоя Мартин, заради тоя *** сега брат му е мъртъв!

3

Анонимен

преди 12 години

Съгласен съм с 3. С едно уточнение пернишко-граовско-Дупнишки шопи. В Кюстендил хората са малко по-свестни.

2

Анонимен

преди 12 години

Да остават момчето на мира! То се е защитавало от агресията на двете пернишки пияни *** и техният приятел докаран като подкрепление ...в 3 часа през нощта. Тогава всеки нормален студент спи! Познавам манталитета на хората от различните региони на България. Е, няма как някой да ме убеди, че добруджанци са по-лоши хора от пренишко-граовско-кюстендилските шопи, символ на простотия, установена още преди повече от век от Константин Иречек.Който не вярва да прочете "Пътувания по България"

1

valentina

преди 12 години

sajalqvam za tragediqta i za tova che ima edin martav..NO- nikoi nqma pravo da tormozi nqkogo,kato e pil da ide da se gramne a ne da vika podkreplenie da biqt nqkogo..estestveno che shte se zasctiti i az da bqh ne s noj s kalashnikov 6tqh da sam.tova e v bg-samorazprava kato nqma koi da ni za6titi