115

Ами като не помни

преди 13 години

Той сигурно ги е убил и после е забравил. Та затова не помни - явно не лъже. Ама хайде де - не е вярно това, че му искат алиби след 3 години за първи път - от къде си ги измисляте тези...

114

до 117

преди 13 години

Аз също не помня какво съм правил преди 3 години...Това прави ли ме убиец! В нормални държави ДНК анализ се прави на следващият ден след убийството, а не 3 години по-късно!!!

113

tulski

преди 13 години

PPP, аз доколкото знам, той няколко пъти е отказвал. Що се отнася до паметта, тука и аз много пъти съм се чудил, ако ме арестуват и кажат: къде си бил на 5 март 2008г. между 16 и 17.30 ч., как ще дам отговор на подобен въпрос.

112

Не помня

преди 13 години

Продължавате да защитавате някой, който е обвинен в едно от най-тежките престъпления в БГ и го защитавате, че не могъл да си спомни, какво е правил??!! Незнам да ли се слушате, но май трябва да поживеете за малко в нормална държава и да видите как се оправят такива случаи там. Поведението му след убийството е много неадекватно и това "не помня" звучи нелепо. Е сега след тази присъда си спомня много добре всичко...

111

Анонимен

преди 13 години

Как човек може да представи алиби за 3 години назад във времето??? Кой от вас знае какво е правил на 10 юни 2008 година например?!?!

110

Анонимен

преди 13 години

В истинският Европейски съд това дело няма да издържи...Марковски ще го оправдае там, да видим после мишките от форума, които знаят истинският убиец и го защитават за по 20 лева на ден, какво ще пишат после, сигурно че Марковски е подкупил Европейският съд...

109

Соня - адвокат

преди 13 години

Сега имат право да обжалват пред Пловдивски апелативен съд , като процедурата ще отнеме 5-6 години . Ако Апелативният съд потвърди присъдата имат право да обжалват пред Европейски съд в Брюксел , което ще отнеме от 5 до 10 години ! Така ,че не се палете толкова ! Окончателна присъда ще има след около 10 ,че и повече години !

108

Анонимен

преди 13 години

Делото е за престиж.Тези акули Марковски знаят че обвинението е слабо и ще го унищожат.Ако не тука,то на международен трибунал.Рени Цанова също защити успешно Валентин Александров,известен случай за убийство от 80-те.Тогава съдията Д.Попов осъди на смърт човека,който се оказа невинен.

107

PPP

преди 13 години

До #98 Tulski Не етака брат, нарочно не му правят тест с полиграф, защото ще блесне истината че е НЕВИНЕН! А и забравих да кажа и за другата улика с/у Лазар Колев, не могъл да си спомни какво е правил вечерта на 27 декември 3 години по-рано... Аз преди 1 седмица не си спомням какво съм правил та камоли преди 3 години и на точно определена дата даже... Смешници!!!

106

Илина

преди 13 години

85 ти си ***

105

Към Нямам думи

преди 13 години

Ти пък ако се наричаш майка за това си изказване - по-добре да нямаше деца. Срам!

104

Анонимен

преди 13 години

"Две десеторазрядни сестри".Това са две малки момичета,деца,покосени в началото на своя живот.Какво по-жестоко от това.

103

Анонимен

преди 13 години

ОБЕСИ СЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА ДА ЖИВЕЕШ В ПЛЕН..............

102

Анонимен

преди 13 години

А този като е *** селянин как така нае най-скъпия адвокат, как му плаща?

101

Анонимен

преди 13 години

Има генетичен материал на Лазар Колев под ноктите на едната сестра и в тялото на другата, значи е бил с тях. Ако не е убиеца, тогава знае и не иска да каже кой е, като мълчи, ще понесе сам вината. А относно твърдението, че Л. Колев е невинен -съмнявам се, адв. Марковски не защитава невинни, той е между най-известните адвокати на мафията, когато поема дела като "децата Индиго" го прави за да отърве виновните. Има ли осъден по делото "Индиго"? Роднините на децата не получиха дори обещетения...

100

Нямам думи

преди 13 години

Честно да си кажа не го познавам Лазар,но се натъжих като прочетох и изгледах този материал.Аз съм една млада жена и майка, и НЕ МЕ Е СТРАХ толкова от изнасилване на детето ми,колкото от това ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ НЯКОЙ ДЕН ЧЕ ТО Е ВИНОВНО БЕЗ ВИНА НА НЯКОЙ СИ!Възмутена съм...В тази държава няма ли да се чуе НЯКОГА мнението на народа - на обикновеният българин / ЗАЩОТО ЗА НЕГО ЛАЗАР КОЛЕВ Е НЕВИНЕН/ ,а се вслушват само в мнението на поставени лица и пионки в ръцете на манипулатори...И така всеки път..

99

Bai-Hui do 98

преди 13 години

1.Полиграфът не се признава за доказателство в съда.2.Хората цял процес манипулираха и убиха 7 души,а кво остава за едни резултати от полиграф???И аз на мястото на Лазар нямаше да искам полиграф!!!

98

100

преди 13 години

каквото и да е станало, едва ли е точно това, което се опитват да ни пробутат

97

до 93

преди 13 години

Лазар няма доказателства кой е убил сестрите, затова макар и да знае не може да каже такова нещо в съда!! Може би се е надявал, че не могат да го осъдят с фалшиви показания на доказан престъпник като Владимир Славов и ДНК, взето през 2009 от следственият арест, но в *** всичко е възможно. Съчувствам на момичетата, но не и на Фани Белнейска - тя знае кой уби децата й, но мълчи!!! От страх ли - едва ли, как може да уплашиш майка, която е загубила най-милото си...

96

до 92

преди 13 години

Ако от отгова на въпроса,който дадеш зависи това дали ще влезеш в затвора или не ще си спомниш бързо какво си правил и какво не.Даже и какво си обядвал,ако трябва.Недейте се правете на големи разбирачи.Нито аз,нито,който и да било от тук присъстващите не знае точно какво е станало.