27

Кочо

преди 13 години

Не ме интересуват *** и проблемите им. Нямам нищо против, кой какъвто ще да бъде, но не желая на улицата да ми парадират с педалщината си.

26

Анонимен

преди 13 години

Гърците са измислили секса. Италианците са го усъвършенствали, като са вкарали в играта и жена.

25

Анонимен

преди 13 години

Хомосексуализмът е грях! Покайте се грешници, защото Бог вижда и е ви накаже!

24

meka kitka

преди 13 години

boiko shte e woda4a na parada a do nego-lubownika mu zlatev dizela

23

пиф

преди 13 години

Повода е гаден. Ако бях на властите нямаше да разреша такива паради. Но, ако искат да си правят купон, да си наемта стадион или да вървят някъде по игрищата да си развяват развратните муцуни! Да, те са хора, но техните мероприятия са купони, а повода е извратен. Аз лично не бих ги ударил, не ги харесвам, нос читам че е антибългарско да се демонстрират такива извратени неща. Който си е гей да си мълчи и защо вдигат врява? И то по празниците на Ботев, на детето? Вие предадохте род, държава.

22

ТОДОРКА

преди 13 години

Ето я истинската Тодорка току що завърнала се от Хилдикилито,на Мраморна маре.Бях там с приятелска компания на патрони ,возих се на яхта.почти без пари ми излезе.само накрая разтребих и измих и се прибрах , че дългът ме зове.много сте се отпуснали, не бива да давате на *** гък да кажат. нямат думата .идва нашето време . набързо ще се изкажа , че слагам лук за запръжка на джуркания боб за вечеря.Набързо прегледах коментарите и видях ,че все още има червени *** ,които като чуят или видят надписът Тодорка ,започва треска да ги тресе,стряскат се и в сънищата.Само няма сценарий за избитите и хвърлени за храна на прасетата стотици хиляди противници на червеният вандализъм в лагерите на смъртта,избитите близо сто свещенника 4и отнетите жилища на стотици хиляди в полза на *** бандити цървулани.За сега толкова тъпанарино *** болшевишка.Смърт на всички националисти-атакисти, които са врагове на ГЕРБ и пречат на пълната изборна победа.С гласовете на ДПС ще победим на изборите , ***.ще сложим край на *** и националистите. Ще настъпи пълно тържество на демокрацията и религиозната толерантност.Винаги ще подкрепя турчин или *** , но никого *** *** социалистическа или националистическа.ГЕРБ с нас ще победи.

21

Анонимен

преди 13 години

Хайде пак започнаха с плюенето... Всички сме хора и заслужаваме да живеем,независимо каква сексуалност имаме. Ако е свестен човека,не ме интерисува с кой си ляга вечер. Ако не ми пречи,нямам против.Како може всички така да плюете? Вие не сте хора!

20

sedefcho

преди 13 години

OK толерантен съм! Нека се съберат с плакати и лозунги ! Ама защо тогава има платформи с кълчещи се полу голи травестити ? Нали искат да покажат че не са страшни? Ми аз от гледката която представят се погнусявам ! Ако са нормални няма да правят такива показни отявлени деградивни и спекулативни ,показни, сцени като платформата с травеститите! И аз тази година ще се включа - в АНТИПАРАДА ! Който иска да дойде - носете яйца и развалени домати аз яйцата ги държа от месец извън хладилника !

19

:))

преди 13 години

Бойко няма ли да отреже лентата за откриване на парада:)))))))))))

18

ХХХ

преди 13 години

Трябва ли да ДЕМОНСТРИРАТ... това, че си бъркат по дупките?!

17

ууууу

преди 13 години

Ха, ха, ха СерГей и Палавата Яница са се маскирали като мъжки секретарки на Доган

16

ACHTUNG JUDEN !

преди 13 години

Дреме ми за евреите и техните болести !

15

Knock

преди 13 години

Провокативна малоумщина. На 18-ти вече ще има меле, пределно ясно е

14

Анонимен

преди 13 години

*** ...

13

pool

преди 13 години

Не разбрахали,че пак нищо няма да се получи! Не сме дорасли за такива мероприятия. Пазят не пазят....пак ще хвърчат зъби,кръв и тн.

12

въпрозззче

преди 13 години

Интересно, как ли са се маскирали Сергей и Яне? Нали са си дружки - еднопартийци, сигурно са заедно.

11

Анонимен

преди 13 години

Извратеняци.

10

Анонимен

преди 13 години

Тия си търсят боя по много нестандартен начин !

9

Анонимен

преди 13 години

Нищо не става от вас.... варвари.

8

Анонимен

преди 13 години

но винаги имало групи, които ги обиждали.+++Ще се разплача! Каква трагедия, каква драма !