78

Чукундур

преди 13 години

До 71Не от 9 дерета вода, а от 14 сметки пара!

77

Анонимен

преди 13 години

хахахаха, *** се вкараха в капана. Кой ще е този мъж, който ще остави пари на тъстовете си?Нали ако се разделят с жената и парите отиват на вятъра....Хахахаха по-*** новина в червенотивения сайт няма. Хахахахахах

76

Цецко

преди 13 години

Уууууууу...позор за ВИФ! Не мое толкова *** индивид да е завършил ВИФ! Даже и за там не става.

75

Анонимен

преди 13 години

Колко много неадекватни коментара от гербери !Пак друг им е виновен за това,че са се оляли и крадналиДа ама Гоце и компания били взели повече от тяхБедния български народ изнемогва те трупали имотиМойте родители бяха с по големи пенсии от на цецко тъста и тъщата по това време и аз им давах пари да оцелеят

74

Анонимен

преди 13 години

Правителството трябва да продължи, въпреки простотията,която руши собствената си държава. Личи си , че злобата и завистта не може да напусне голяма част от некадърниците, които не стават за нищо, освен за показват неграмотността си по форумите.Бъдещето е за интелигентните млади хора,на знаешите и можещите.Тая *** тук ще бъде само заложник на високите сметки на Топлофикация и електрическите компании. Простият човек не може да бъде полезен по никакъв друг начин за държавата.Всекиму заслуженото!

73

Анонимен

преди 13 години

от галерия се усетиха че са направили гаф и сега бързат да замажат нещата

72

AMERICANO™

преди 13 години

НЕКА ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ И ДА ГО СВАЛЯТ ТОВА НЕГРАМОТНО НЕКОМПЕТЕНТНО И ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ ПРАВИТЕЛСТВО.

71

hahahha

преди 13 години

abe ot pensiqta sa.

70

Анонимен

преди 13 години

К'ви данъчни служители бе дачкоов. Нали тая проверка се прави от определена комисия от НАП и се знае поименно кой е в нея беее. Нали ако е така както лаеш ще има оповестят имената само след минути бе нещастнииииик. Ти к'во, запазваш анонимността им ли бе? Нали утре ще чуем резултатите бе? Аре зАври се некъде, че си ...

69

Милен

преди 13 години

Тези "Галерия" ли са какви са ми писна да им гледам отвратителните мутри и по цял ден навсякъде за тях да чета. Цветанов ли е най-мръсният в тая държава? Доста поръчкови са им разследванията и вече май на никой не са интересни.

68

Анонимен

преди 13 години

Пълна манипулация, поддържане на огъня - зашо ли всички искат главата на Цветанов и водят от девет дерета вода,за да го удавят?

67

EL PROFESSORE

преди 13 години

Deferenciqta na molekulqrnata structura ne pozvolqva na otpaduchniq materql da se klasificira posredstvum amnistiq,poradi tazi prichina fizicheskite subtencii na intelektualnata sobstvenost NEMOGAT da se klasificirat,dragi moi slushateli

66

Анонимен

преди 13 години

"ЗА" ГЕРБ на Изборите!Твърдо

65

Чукундур

преди 13 години

На Цецо пенсионерите са като на Вальо Топлото бабата - пенсионерка! Конграчулейшън!

64

Анонимен

преди 13 години

Сега ще ви кажа кой ще обере пешкира - Цецо чист..., парите са му били дарение...Тъстовете най много да им връчат акт за данъчно нарушение... и това е ..А да не се окаже накрая ,че и те като баба цеца-топлото имат и сметки в швейцария.Патрашкова и Дачков няма да ги коментирам въобще... само ще кажа не може да си затваряме очите за абсурдни неща... като пенсионер-милионер .Полицай-консултант и т.н. т.н.

63

железният гербер

преди 13 години

Голяма работа! Защо правите от мухата слон? Всичко това е само за отвличане на вниманието. Давай, Цецо, мачкай смело мафията!

62

Желев

преди 13 години

,,Кушлев да запорира имотите им,,.А на Кушлев ? Всички са от отбора на победителите,печелившите,а ние ще им плащаме големите заплати,за да ни съсипват с данъци,глоби, такси,акцизи и безсрамни цени на храните.

61

Анонимен

преди 13 години

Ей ми може да са дейни пенсионери. Колко пенсионери могат да се похвалят с 14 банкови сметки? И колко могат да се похвалят че са си внесли в банка, тоест са си спестили над 200 хиляди лева за 5г. с тия темпове ако са живи оше 20г. ще станат милионери.

60

мусайбе

преди 13 години

ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ ПРЕДСМЪРТНИ ПИСЪЦИ НА МАФИЯТА-БСП

59

Байчо

преди 13 години

Само така! Търсете сто и петдесетте хиляди на Цветанов, оставете на мира милионните хонорари на Доган!