138

777

преди 13 години

Много точно казано.

137

Пич

преди 13 години

И в крайна сметка ако Цветанов продължава със същите темпове да разкрива мръсотиите в България, аз лично ще му направя дарение, че да може да си купи още един апартамент. Броят му тук левчетата, все едно кой знае какво е станало. Онези окрадоха цялата държава и не се срамуват дори, че са получавали подкупи от милион и половина, на Цветанов тръгнали да му броят левчетата ...

136

ррррр...

преди 13 години

ТОЯ СИГУРНО ПРЕЗ ТОЯ ПЕРИОД ОТ 2007-2009Г. Е БИЛ НА ПОСТ И МОЛИТВА ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,А СЕГА СЕ БОРИ УСИЛЕНО ДА ПРЕМАХНЕ ТАЙНИЯ ГЛАС В ГЛАВАТА МУ КОЙТО МУ КАЗВА ЧЕ ГИ Е ЗАГРАБИЛ ОТ ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИ (БИЗНЕСМЕНИ),ТАКА ЧЕ СЪЩАТА РАБОТА КАКТО ПРИ ГЕЯ,*** И МАДРИТСКИЯ ШМЕКЕР......

135

смешни хора

преди 13 години

Да бе,специално вас някой ще ви пита да краде ли или не,така ли!?Вие сте демократични фигуранти,дето трябва да гласуват и нищо повече,останалото е грабеж!Всички тия мушмуроци са оплетени като свински черва,няма сини,няма червени!Тия горе ви крадат живота,вие се тюхкате за някакви пари!

134

УВИ

преди 13 години

Цветанов как наивно съм ти вярвал, че като започна с такъв хъс ще направиш нещо в тази скапана от всякъде държава, но е било напразно. Мислех си, че ти си от тия които не са могли да откраднат и за това ще гониш крадците до дупка. А каква стана тя? Извода е ясен, че честните и можещите, които са достойни да са начело на държавата отдавна ги няма в България. Жална ни майка на "некачествения материал" в държавата.

133

Пич

преди 13 години

"Я ми кажи умнико, Цветанов с какви умения (физкултурник и разносвач на папки) е предоставял консултантски услуги и на кого?"А я ти ми кажи Ахмед Доган с какви умения (на философ) е консултирал хидровъзела "Цанков Камък" ?! Не разбрахте *** глупави, че няма да дойде някой рицар на бял кон, който за 1 година да направи България като Германия. Няма да стане това, набийте си го в глупавите глави. Ние просто трябва да изберем най-малкото зло, това е нашия избор.

132

Хвала

преди 13 години

Мали-й-й-й. Този лидер на герба е цяла банка. Не дори просто банка, но и важен паричен мултипликатор, създател на пари.Със "спестяванията си" е предоставил такъв мощен кредитен ресурс в икономиката ни, който възлиза на 1 милион и четвърт, и ако продължава така и с това шеметно темпо, няма да има нужда от други банки. Хвала на таквиз герои, създатели на пари и благодетели на нацията!

131

IND

преди 13 години

Кой казва, че Цецо е крал?!? Вестник сега и то не че е крал а че е спестил - има голяма разлика. Ама вие комунистчетата нали не си сваляте червените очила...Аз казах да не му броите стотинките, защото и аз ако си продам единия апартамент ще имам горе долу толкова пари и то не за две години а за един месец!!! Размърда малко мутрите по арестите и сега те се опитват да му го върнат ползвайки стари комунистически методи...

130

Селянин

преди 13 години

Как не е ясно как е спестил парите???От банички,билети за градския транспорт(ходил е пеша човека),от обяд и т.н

129

Физкултурника

преди 13 години

А какви ли му са критериите на Цветанов за избор на неговите подчинени за шефове на РПУ ...след като самият министър на МВР се оформя най-ГОЛЕМИЯТ лъжец сред министрите,но и той започна като Бойко все другите са му виновни.

128

Nerealen

преди 13 години

Я ми кажи умнико, Цветанов с какви умения (физкултурник и разносвач на папки) е предоставял консултантски услуги и на кого? И как е спестил 146000 лв за апартамент? Щото ако може законно нека каже и на нас.

127

доган

преди 13 години

Вижте не ме сравнявайте със цецо , аз съм с чин от една източна служба , Мултигрух е мой не го ли разбрахте , аз и летяща чиния ще си купя , но бб ме гони по доходи , аз имам около един милиард , бб вече е над милиарда , гледам и цеко и той се включил в надпреварата кой по по най ;)))))

126

Анонимен

преди 13 години

"Цветанов засегна интересите на някои хора с работата си като вътрешен министър и затова е цялата атака сега срещу него. "Това без съмнение е така. Това прави ли го по-малко крадец?

125

Анонимен

преди 13 години

"Този ПИНОКИО /Яне/ просто става смешен"Яне е пинокио, хубаво така си е. А Цветанов какъв е - добрата фея с крилцата и розовия комбинизон ли? Разкажи приказата до края поне ...

124

@

преди 13 години

Цветанов засегна интересите на някои хора с работата си като вътрешен министър и затова е цялата атака сега срещу него.

123

Един Българин

преди 13 години

При теб може и да са загубили всичко, но без да чета социологически проучвания сигурно ще вземат пак 20+ %. На мен не ми харесва възможността ББ да е ревнувал Цецко за по-големия му (рейтинг) и да му е скалъпил тая веселба с помощта на машата от РЗС. Ако това наистина е така, то наистина ГЕРБ не се различават от всички останали, но да видим :)

122

Анонимен

преди 13 години

:D45 години бяхме концлагер, а от 20 години сме цирк...

121

boy

преди 13 години

Де да беше само той!?!

120

работещ

преди 13 години

Наивно разсъждаваш, Това, че Костов, според мен повече от суетност и некадърност, отколкото от крадливост, подари големи парчета от държавната баница на сума ти по-правоверни от него комунисти, както и че изтърва бая много "червени барони" да крадат от спестяванията на народа, съвсем не значи, че някой му е благодарен или зависи от него. А и той далече, далече не е от тези, които са позволили действително големия грабеж, нито пък някога е бил толкова влиятелен.

119

аз

преди 13 години

Уау 125 хиляди лева, а милиардите през всичките години ???