39

но комент

преди 13 години

Лакомията и простотията ще погуби България!още станал-нестанал нещо - и апартаменти в "Изток" за половин милион.И това-от полицейска заплата?Че те полицаите от какво се оплакват тогава, щом с полицейска заплата можеш такива спестявания да направиш.

38

Към 18

преди 13 години

"Може и ББ да е нагласил Цецко и да го е пуснал по пързалката"Ами Цецо нещо се помисли за велик и препика Бойко, сега БУМЕРАНГ!

37

се

преди 13 години

Бойко само за магистрали и метро говори при положение че народа става все по беден и живее все по трудно умишлено унищожиха здравеопазването вдигнаха цените на всичко стана невъзможно да се живее нормално в тази страна. Кога най после ще се събуди народа ни от зимен сън и ще каже БАСТА.

36

dogan

преди 13 години

Само аз ще ви оправя вярваите ми .Аз разпределям порциите чухте ли ве .

35

Приятел

преди 13 години

Не ти се отдава здравия разум, пък и липса на достатъчна информационна наситеност долавям. Информирай се по - обстойно, помисли ден, два и тогава пак коментирай. Ще е по - ползотворно участието ти във форума.

34

Анонимен

преди 13 години

Ха-ха - новият морал на ГЕРБ.Ц И Р К А Д Ж И И !

33

Анонимен

преди 13 години

Трактористи, обединявайте се!!!11

32

Анонимен

преди 13 години

Абе не ги искаме честно казано, ама същевременно и ние искаме да си купим по един, два апартамента на ниски цени.

31

Анонимен

преди 13 години

НАП да провери Цветелинка... Ама, неее... Нашите не ги пипаме, нали? На бас, че и Цецко, и Цвети само по закона са забогатели! Станишев е виновен, нали?

30

до 28

преди 13 години

да бе да Борисов е част от организираната престапност,не може да имаш общ бизнес с Пашата и да не си ватре в л-ната

29

До гейберите

преди 13 години

Шефът замълча. В последните 15 месеца той не е спирал да говори. Сигурно има проблем. Предлагам да излзезем от всички форуми, докато шефа нареди какво да правим. Иначе ще станем са смях пред ***. До сега изхабихме много плюнка в подкрепа на Цецо. Шефът може да не е на същото мнение. Аз спирам да пиша. Минавам на БТВ и НТВ и чакам да чуя шефа.

28

Анонимен

преди 13 години

Какво плюете по Цветанов ? Има само 8 апартамента.

27

Анонимен

преди 13 години

...цялата МАФИЯ НАЧЕЛО с Трактора,прокурори, съдии, ПОЛИЦАЙ, МУТРИ...КОМУНИСТИте...:))))))))))))))))))

26

SS20

преди 13 години

"И от кога ББ е доктор?"Откогато се обяви за добър финансист!Не го бъркайте с Цветелина.

25

IND

преди 13 години

Здравия разум ни казва да вярваме на човека разгонил фамилиите на сумати престъпни групировки пред глупостите на доказан престъпник и поръчково момче от тъмните мутренски години. Запдните страни искат да работят с Цветанов а не с трактора, от това по-ясен знак здраве му кажи.

24

Има ли пилот?

преди 13 години

Предлагам да назначим ББ за Откривател на Републиката. Той само открива нещо и реже ленти ! Кога управлява тази страна? И изобщо някой управлява ли ни или сме на атопилот още от 2001 година ???????

23

но комент

преди 13 години

нали знам Герба в нашата община какво е.Всички до един са изпратени с партийни поръчения-кой от ДПС, кой от БСП, от местните чорбаджии,от местната мафия.Е как да й върви работата на такава партия?"Кръговете" и "обръчите" в БГ се изучиха до там, че превземат една партия още преди да се регистрира!

22

СМЕШКер

преди 13 години

Правилна стъпка на ББ. Писна ми само да му гледам муцуната, как най-лесното било да разпусне парламента, все едно са *** кучета (те не, че не са, де, ама все пак) и как щял да си гледа сеира. Свърши времето за мелене на празни приказки, нещата трябва да се вършат вече.

21

Кайзера

преди 13 години

...като чета коментарите явно тези под мен искат Първанката, Станишев, Доган...и с тях отново цялата мафия начело с Трактора,прокурори, съдии, полицай, мутри...комунистите създадоха организираната престъпност в БГ, тя служи на тях и на руските интереси...и за съжаление с доста елементарни ходчета водят за носа този определено може да се каже *** НАРОД.

20

Анонимен

преди 13 години

Гарван, гарвано око вади!.....Ще заглъхне и тази полемика.....