49

да

преди 13 години

Време е след съединение да има и разединение Всяка жаба да си знае гьола България да си се свие в ореховата черупка от Стара планина до Дунав и столицата да и бъде Търново А Источна Румелия или по точно Тракия да стане независима тракийска държава Тракия със столица Пловдив

48

baykolu

преди 13 години

Наско,много добре си го написал, но за съжаление не е вярно!И аз много искам да вярвам, че българите сме горд народ! Аз примерно се гордея с българския си произход, с историята ни, с героите ни, с природата ни, с постиженията на българите във всички области на живота! Но.... голямата част от българите - 63% гласуваха в анкетата на същия този сайт, че сме "*** НАРОД" Е, кажи ми, може ли един горд народ, да смята себе си за ***?! Явно нещата не са точно така, както ни се иска....

47

P.djuf

преди 13 години

7 години Пловдив беше столица на Източна Румелия, и за това време Източна Румелия изпревали Княжеството във всичко.Източна Румелия беше по-успешната българска държава.Историците го знаят, но си мълчат.

46

пак чочо

преди 13 години

И не забравяйте: СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!

45

патриота

преди 13 години

Ей *** софийски селянин,какво се правиш на много умен бе,кой знае от кое село си дошъл и се правип на гражданин,гей смотан.

44

P.djuf

преди 13 години

Да живее Източна Румелия!

43

Фpъц

преди 13 години

Благодаря,Мюмюнчо!

42

Анонимен

преди 13 години

поздравявам с днешния празник всички турци , хе хе хе

41

Nasko

преди 13 години

Никой не бива да се дърли на тема София, Варна Пловдив, всички сме в България, тези, които правят кариерив София, забравят за това!София се превръща пак, в същата София за България, като по времето на ЖИВКОВ!Всички в страната да и се чувстват задължени, постоянно по националните телевизии, ни занимават с проблемите на столицата, няма ли други градове с проблеми в БГ???Честит Празник БЪЛГАРИ - каквито и да сте, където и да сте, важното е да знаем, че Българите са били и си остават ГОРД НАРОД!

40

софия

преди 13 години

хайде,пловдивчани,вземайте си столицата,трафика,мръсния въздух,задръстванията,затварянията на улици,нагъчкайте си тепетата с блокове...ако издържат свличащите ви се камънаци,вземете и *** гета,там ще има повече за крадене,направете си бареков президент ,ако щете.вземайте,каквото ви дойде на ум,и ни оставете да дишаме чист въздух под витоша.

39

чочо

преди 13 години

Смешен спор.Проблемът е,че да си софианец/столичанин/стана професия.Софийската/държавната/администрация е голям проблем за страната със своята некомпетентност,арогантност и дебелашко самочуствие.Говоря като цяло-разбира се че има изключния.Всеки,който се е сблъсквал професионално с този проблем ше потвърди това.

38

Дон Курошвили

преди 13 години

Не " кво " , а какво !!!! Явно си за там от където си .... Точно за такива като теб става на въпрос :)))) София може и да е най - голямото село , но е като мед за мухи кото теб !!!

37

Анонимен

преди 13 години

София кво е ? няколко обединени села. София - Село!

36

Анонимен

преди 13 години

Поздрави на всички столичани от Варна. Много ни е зле ,че не сме столица хахахахах

35

Дон Курошвили

преди 13 години

Изнервих разни " АНОНИМНИ " ... :)))))))))))))))) Значи съм на прав път !!! Да си ходят ...... мякат и диалектират по родните места !!! :)))) С поздрав,целувки и ....сещате се ;))))

34

pepi

преди 13 години

еееее, просто нямаше как да не започнеш с "Роден съм в Сфия". Комплексар.

33

Богориди

преди 13 години

Пловдив, ако беше останал извън обсега на София, щеше да е мноооого напред.Особено в последно време срещу Пловдив се вършат несправедливости.

32

Антон

преди 13 години

И тази статия само за 10 минути измести от главната позиция, първоначалната статия, която дава информация за съединението и почитането на празника. Ето това е българската журналистика - евтини сензации. А после се обиждате на чалгари или на селяни.

31

Дон Курошвили

преди 13 години

Екат по селата , аз съм от СОФИЯ ....Но това не е за теб - мякащият ;))))

30

Анонимен

преди 13 години

За к'ва столица става въпрос, като няма държава?!С този манталитет и след 200 години няма да се оправим!