119

Анонимен

преди 13 години

Е, нали и Б. Борисов беше употребил израза "лош материал" за част от българския народ. Така, че това изказване не ме учудва, въпреки, че не го приемам.

118

man

преди 13 години

Ти наистина ли приемаш буквално, че в църквата трябва да се влезе със забрадка???

117

Ju

преди 13 години

Циците се наричат цици, зърната - зърна, а *** - ***. Това са думите, това е горчивата истина, без значение кой ще я каже.

116

Среднощен поет

преди 13 години

Казано простичко - рускините може да са курв..и , но уважават Господ.....а нашите хем са си К..и с главно К и нямат срама. Къде е гафа?! Това е констатация......

115

Who cares

преди 13 години

woman, аз не съм като жените, които като те видят, че си се облякла като ***, ще ти кажат, че много ти отива. Съжалявам, но не обичам да лъжа, не обичам и женските номера. Както вече казах - да, жените в България са красиви, но една жена трябва да се държи на положение, да знае как да се държи и да се облича и т.нПовечето момичета не го правят. Нямат модели и гафят.Съжалявам наистина, но стола си е стол, розата си е роза, безморалните са безморални.

114

Pirinec

преди 13 години

Napalno go podkrepqm :)

113

браво наборе!

преди 13 години

то да има поне какво да покажат.......урял вдига ли се от силикон?за нас дъртаците ни трябва нещо дърто и опитно!това да не е училище беееееее...обръщайте се към импотентния министър на образованието!даскалиците трябва да бъдат *** за да образоват децата!тези мухлясалите трябва да ги съкратите защото пречат на младежта да се образова сексуално!ВЪН ДЪРТИТЕ ДАСКАЛИЦИ ОТ УЧИЛИЩАТА!

112

man

преди 13 години

Точно народът ни е ш*ибан в по-голямата си част. Хората, които ни управляват не са от отделно котило. Те са част от български народ. Каквито са те, такава е и масата от хората. Обвиняват ги, че крадат. И баба Пена от Мало Бучино да се изкачи на власт, и тя ще краде, за да си осигури внуците. Това са е отнася за почти всички, които иначе знаят само да мрънкат "всичките са маскари".

111

ляля

преди 13 години

Човекът си казва истината. Ако на някой му се струва цинична - такава е. Но на хората изобщто не им е приятно да им се казва истината за тях в очите. И следват нападки - излагал България. Я пак - кой точно излага България?

110

Who cares

преди 13 години

Шоп, когато го среща по улицата, веднага ще се затека да му задам този въпрос.Аз си гледам от моята камбанария и знам аз какво виждам. Виждам момичета, които са безумно красиви, защото българките са такива - спор няма, но са изплескани с кила грим и деколтето им стига до пъпа. Винаги сте искали истината да ви се казва, когато ви я кажат се противите.

109

Шоп

преди 13 години

Попитах, майката на Божидар как ходи на църква?А жена му на 100% ли си покрива циците? Питам просто така, "по между другото"...

108

ввв

преди 13 години

Не народа,управниците ни са ***!И на всеки си подават *** услужливо,най-вече на хамериканците!Рускините може да са всякакви,ама и българките не лъжат!И такова изказване,дори да е прав,няма право да прави човек,който се има за част от управленското мнозинство.Незнам какъв приятел е на Борисов,ама с такова мислене за народа си,ни един управляващ няма начин да остане такъв!Аз искам да го питам тоя професор,къде му е народа?Зад граница!Тук остана само такива като него!Ей това е истината!

107

Who cares

преди 13 години

woman, макар че child ти отива повече. Аз не сравнявам Паисий, макар че е обидно, че го споменаваш дори по първо име. Не сте учили заедно, я. Сравнявам психологията, която носят нещата.Откритието с мощите е точно такова. Даване на нещо, с което да се гордеем, че го имаме, а не повод 100 човека да отричат без дори да си направят труда да обяснят защо, освен от желание да им се напишат имената, че са били против.Не бъди от тях. Имай собствено мнение, моля те

106

Who cares

преди 13 години

Въпросът е, мила woman, че аз лично обичам хората, които горят, а не тлеят. Хората, които казват това, което им е на душата и на сърцето. Говорят директно и според мен - истината.Ти се възмущаваше главно от коментарите му. За мен е безкрайно прав и за двете. Може би ще кажеш, че не подхожда на министър да говори с такъв речник, но аз лично съм изморена от лицемерни хора с прекрасен речник. Истина е, че моралът е в упадък. Истина е, че сме се озлобили. Толкоз. Аз няма да си кривя душата

105

Who cares

преди 13 години

Woman, благодаря за разяснението. Мога ли само да вметна два факта, щом ще си говорим за история. Просто така, по между другото.Щом си толкова ерудирана жена и си чела много, предполагам си имала досег с "История славянобългарска". Е, от историческа гледна точка е пълна боза. Въпросът е, че нещо исторически неточно е преписвано, разпространявано и е повдигало духа на хората."Български хроники" на Стефан Цанев - същото нещо. Нима си мислиш, че плащеницата от Торино е истинска?

104

Шоп

преди 13 години

Не, изобщо не е въпросът в думите цици и ***, въпроса е, че Божидар се е впрегнал заради фалшивите мощи и си го изкарва на жените. Майка му жива ли е? Тя как влиза в църква?

103

Шоп

преди 13 години

Не, много си встрани от шосето. Пратих го на пожара, защото е голям любител на руснаците, а яде американски хляб. Просто имаш малфуншънинг брейн и не вдяваш правилно. Това ли е политиката на Борисов? Да обяви колко по-долни са българските жени от руските?

102

man

преди 13 години

Общественото пространство е изпълнено с всякакви сравнения на ниво нация. Въпросът тук е, че БД е използвал думите "цици" и "***". Може да не е много красиво, но и по-лошо сме чували от хора с далеч по-високи претенции. А това, че повечето българки влизат в църквите доста разголени си е факт неоспорим. При положение, че зимата се излагат на студ, само и само за да си покажат прелестите, за църквата въобще не ги е свян.

101

Шоп

преди 13 години

И според тебе, дори да е така, министъра има право да използва такъв език и да прави сравнения на ниво нация? Виж ся, ако сестра ти и *** са се отприщили, това не важи за всички останали жени, капиш?

100

Анонимен

преди 13 години

Да, според мен каза точно това нещо. Понеже Станишев най-редовно се гаври с професията на Бойко, явно ти реши, че ще е връх на оригиналността да обидиш някого и да го пратиш по пожарищата в Подмосковието, понеже очевидно подкрепя политиката на Борисов.