49

Анонимен

преди 14 години

Да, но в Гърция. Не и в ***-Мутростан-Чалгария. Тук мат'ряла е кофти. Каза ви го дори любимият ви Бате ви Бойко.

48

Българин

преди 14 години

И на тия мръсни ушеви ***, дето са гледали безучастно зверското убийство, Боби както всички нас им е плащал заплати с данъците си, плащал им е осигуровките....Защо нямах власт - всички ушеви *** бих ги наврял в мините, да работят като роби докато всеки 120-килограмов лоен чувал-ушев не стане 50-килограмов скелет !!!

47

Анонимен

преди 14 години

До кога законите в България ще са само за българите? До кога българите ще плащат всички данъци и такси, докато за *** това не важи? До кога детските отделения ще са пълни само с ***, които не внасят грам здравни осигуровки? Писна ми!

46

Анонимен

преди 14 години

А,ако убиеца беше гнусен българин,нямаше да протестирате,нали изверги,мръсни,долни?!!!!!Скапан,жалък,злобен народец!Расисти!Жалко,че сте излезнали от миризливите бели *** на майките си!

45

Иван

преди 14 години

До 27Убит е млад човек-българин от група от 100 *** пред очите на полицаи - ето срещу това протестират, а ти интернет мижитурко какво си постигнал и какъв си, за да съдиш хората ?

44

Анонимен

преди 14 години

a kade biahte vsi4kite vie komentatori dokato traeshe mitinga ???

43

Nikolla

преди 14 години

А пък моето мнение е,че ВСИЧКИ! подчертавам,ВСИЧКИ медии отразяват протеста!Тъй че,по-кротко!

42

DA

преди 14 години

ПОМНИТЕ ЛИ СЛУЧАЯ В ТРОЛЕЯ? А СЕГА Е ТИШИНА....КАК НЕ ГИ Е СРАМ ТЕЗИ В ПАРЛАМЕНТА...***...

41

боко

преди 14 години

Анонимен, ти си проста тиква и заради такива тикви като тебе *** ще си развяват байряка още дълго време. Щото усещат, че няма нужда да се интегрират, след като се изсипват професори като тебе да ни обясняват колко онеправдани са *** и как сме виновни ние за дережето им. А да, иначе *** са сплотени. Не 100, ами и 10 000 могат да се съберат, ако възникне проблем.

40

Анонимен

преди 14 години

Бойко няма да допусне да надделят расистките настроения, което може да доведе до Гражданска война и евентуално да се прости с любимия си рейтинг и сладкия си пост.

39

българин

преди 14 години

*** ***!!!

38

Мнение

преди 14 години

Добро обещание дава г-жа Цачева,а намериха ли и осъдиха ли убийците на професора убит преди години от ***?Докога тази гнила животинска порода ще скита и ще се вре сред хората?*** тормозят цялата държава изключенията сред тях са толкова редки,че не си струва да се споменават.Жалко за момчето!

37

Българин

преди 14 години

Да - в нормалните страни за такова нещо министърът подава оставка, ако не - министър-председателят му бие шутът... в Гърция за едно убито момче гражданска война направиха...А в нашата родна Циганландия само 400 души се разходиха до центърът, а т.нар. "министър" - орангутаноподобният Цветанов дори не благоволи да си покаже питекантропската муцуна пред хората.

36

da

преди 14 години

IZRODDD...

35

Анонимен

преди 14 години

Не бе, не са били 100, били са 1000, а още по-страшно звучи 10 000. Представяши ли си. 10 000 подивели *** срещу беззащитния Боби. Ей, това да знаеш колко много ще се хареса на Волен Сидеров. Защо не му го подшушнеш. Следващия път може да се съберете не 400, а 405 промити мозъци олиго*ренясали националистчета-расистчета.

34

боко

преди 14 години

Моят въпрос е защо медиите наложиха информационно затъмнение? Защо нищо не съобщавате? Кой има полза случая да се потули? Докога?Бог да го прости момчето

33

до 27

преди 14 години

много си *** бе . по-голям *** от теб до тук не виждам. как може да се подиграваш с човешката трагедия бе изчадие гнусно. дано да ти се случи нещо гадно и на теб полюнко противна

32

Анонимен

преди 14 години

6i ima vazmezdie.

31

Боко

преди 14 години

Появиха се и платените защитници на *** расизъм и извращения. Това са версиите.Боби е бил нападнат от около 100 ***. Все още се изяснява каква е искрата подпалила този побой. Различни версии се разпространяват от МВР и очевидци. Според някои разправията е станала заради високият шум, който самонастанилите се *** са вдигали. Според други заради ***, който те са изхвърляли.Това като че ли не е особено важно. Важното е, че един млад българин си отиде в разцвета на силит

30

Българин

преди 14 години

Войне - какви 20 години? Та зачернената майка на убитият Боби да храни гнусният нечовек с данъците си, докато той се търкаля на сухо и проветриво в панделата и плюска по три пъти на ден ?!? И как така от 70 убийци е арестуван само един?Незабавно връщане на смъртното наказание - такива трябва да се екзекутират !!!