72

Анонимен

преди 14 години

Дали всичко това може да е работа на роми, на които е платено от някого? Кои са поръчителите? Кой има изгода от тези снимки и тези случаи? Тези са въпросите, които могат да бъдат зададени.

71

холандец

преди 14 години

Тука избиха бездомните кучета за няколко дена преди 20 години.

70

Иван

преди 14 години

Аз също обичам кучетата и никога не бих го убил. Но обувките ,кецовете, коланите, якетата, канапетата и салона на колата всичките те са ми кожени. Не искам да знам какво са убили за да седи *** ми на тези неща :-) А иначе много обичам животните. Гледал съм домашно куче и зайче за съжаление умряха и ми е мучно за тях. Сега пак мисля да си взема куче :)

69

от Петрол до 59

преди 14 години

Идете на зъботехник, байовите! Така бедните животинки, няма да страдат, задето не си миете пироните, в устата, с "Дентал". Какво са ви виновни тези кучета, че ги хапете? Ами, оправете си акцесите и няма да е така! Малки, а вече вампири? Ами, че като порастнете, ще хапете и коне, крави, магарета (ако има такива?)? Трябва да използувате хубави пасти, за да не ви растат накриво зъбките и да ставате като рендета в устите! Да не подгоните и гумите на автомобилите?

68

Анонимен

преди 14 години

Убииците и мъчителите на животни заслужават да се мъчат в Ада. Нека нито ние нито Бог им прости. Вечно изгнание за вас тумори такива.

67

Chico

преди 14 години

В България останаха да живеят 80% ***. Кой ви каза, че имате повече права от всяко едно живо същество на тази планета бе, *** диви ? Вие не сте общество, вие сте гадна ***, ***. Правите евала на бруталните и малтретирате беззащитните. Това сте вие, страхлива гнусна ***, която си избива комплексите със жестокост, към по-слабите и култ към недосегаемите !

66

ll

преди 14 години

До човека който брои колко кучешки живота е един човешки: Ти си абсолютен ***! Можеш ли да пресметниш колко пчелни живота са равни на 1 човешки. Само ще ти кажа че в момента за природното равновесие са нужни повече пчели отколкото хора. Хората са в повече!9 Трябват повече пчели отколкото хора. Но ти е малко акъла да разбереш, че в природата е нужно равновесие и въобще не ти минава през ума че всяка жива твар си има място в природата. Изчезнат ли пчелите - изчезва и човека!

65

!

преди 14 години

разбирам , да сме супер развита държава , със средна заплата от 5000 евро с идеални пътища и супер чистота , и да се грижим за кучета и т.н., обаче не може да сме най-бедната в Европа , с най-нисък стандарт на живот , всекидневно умират пенсионери , защото не могат да си позволят лекарства , тука ще ми говорят за кучета и мравкиАй сиктирНе оправдавам жестокостта към животнитеАма нека първо се погрижим за себе си , а не да чакаме някой друг да ни оправи

64

Анонимен

преди 14 години

Призовавам те да ми ***...

63

Боби

преди 14 години

***!

62

помооощ

преди 14 години

За накои жени кучетата и котките са по-важни от съпрузите им.

61

Анонимен

преди 14 години

Голям праз за тия мършъви кучета където се разкарват на всякъде,кото са кастрирани да не би да не хапят.....

60

ххх

преди 14 години

Отношението към животните,вкл. и кучетата е тест за Човещина!Надявам се,че Човеците,които страдат за Мима и другите осакатени и избити животни са много повече от садистите и извергите,които днес осакатяват животни,а утре убиват и хора!

59

Мариан

преди 14 години

59И ТИ СЪЩО ***!

58

Мариан

преди 14 години

52добавен от: Анонимен ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪПО ПАРЧЕ СИ !

57

агресивни деца!

преди 14 години

Напоследък зачестяват случаите, когато агресивни, злобни и безпризорни деца на 3-4 годинки нахапват кучетата по градинките и парковете. Тези деца ръмжат и лаят заплашително, след което в глутница се нахвърлят срещу беззащитните кучета и ги хапят по краката, тялото и главата. В последствие кучетата трябва да бъдат оперирани в "Пирогов" и да бъдат лекувани от смъртоносната детска тения. За това настоявам да се забрани на децата да си играят в градинките, а ако се допускат там, да им се слагат намордници и яки каишки. Така нашите кучета спокойно ще могат да се изхождат и уринират по местата за игра с пясък.

56

Анонимен

преди 14 години

много малко ще са, всички носим ментаци ......от китай ,,така,че ,,,,,

55

!

преди 14 години

а Хората не са ли животни , или извънземни са ?

54

Анонимен

преди 14 години

Да, може да се мисли и по тази линия. Трябва да се направи проверка. Хитлер сам е запалил Райхстага, за да има повод да гони политическите си противници, чуват се и конспирации как американците сами са организирали 11 септември.

53

Анонимен

преди 14 години

тоя пък!?!?!-ми ще съдиш общината бе ,или собственика ,ако има такъв, Те са виновните ,не животното .То си е животно .