74

В.

преди 10 месеца

Самосвалите за скраб много рядко се движат с ограничена скорост. А кошът им стъпва на ролки да може да се изтегля. Ако системата не е прегледана от специалисти може да цъде много опасно.

73

Динко пияндето умри

преди 10 месеца

Престъплението на просяка: лъже, че е инвалид. Ако някой со почувства засегнат и е претърпял вреди може да подаде граждански иск в съда. Престъплението на динко: Нападение, лека телесна повреда, обир, унижение, публикуване на материали с изображението на пострадалия без изришното му писмено съгласие по закона за авторското право. До тука го виждам пробация и 10000 лв обезщетение. Това, че не ви харесват просяците не ви дава право да ги малтретирате, нападате и обирате.

72

Българин

преди 10 месеца

Динко да прави партия и да взема властта и да почва бой наред по пр ос тите га н ювци!

71

Анонимен

преди 10 месеца

Войнстващитата коментатура се радва че Динко ошамарил един едва дишащ просяк и вече фантазира как ще оправи цяла България и как кохорти Динковци ще обикалят навсякъде и ще наказват престъпниците. Абе вие у ред ли сте бе а ? Я си елате на вас си бе.

70

Фен на Динковците

преди 10 месеца

Мен като ме набиха преди няколко години едни батки, ходих да се оплаквам в полицията и нищо. Изобщо не ме слуша заптието, сънен ми даде едни жалби да попълвам, "провериха" случая и до там - нищо не последва. За справедливост потърсих едни Динковци и познайте - свършиха работите. Батките си платиха за случката. Вече като ме видят, по другия тротоар минават. Извод - където няма държава и институции, Динковците оправят нещата.

69

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 64 На всеки може да му дойде до гуша в определен момент. Тук не говорим за нивото на култура и възпитание, а за възмутителните случки, заради които някой раздава шамари. И ти самият не можеш да знаеш дали в някой момент няма така да ти кипне, че да забравиш, че не бива да шамаросваш, защото не било редно.

68

Анонимен

преди 10 месеца

Боже, пази България.

67

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 63. И какво велико е свършено с тоя просяк ? Явно се оказва, че само той не е за подминаване ... понеже е слаб и беззащитен а бе долен лцемер ?

66

Анонимен

преди 10 месеца

Държавата трябва да си влезе в ролята.Да събере всички просяци.Да ги окъпе,прегледа,който е болен да го лекува,а който симулира-обществено полезен труд.

65

Анонимен

преди 10 месеца

Исках да дам пари на една в количка, но се усетих че може да е фалшива. Не може да просят така. Трябва институция може частна но под контрол да поеме това и който иска да им привежда а те ще дават на доказани хора.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Докато няма държава да си върши работата ще има и такива изцепки. Просяците са бизнес, но точно този не е за шамари, щото парите отиват при шефа с мерцедеса. Когато Динко ошамари шефа, тогава ще го подкрепя.

63

Анонимен

преди 10 месеца

До 52 Човек който е здрав и прав ,но го мързи да работи не е просяк ,а търтей. И не,не заслужава държавата да го храни. Държавата вече храни поне 200 хиляди такива търтеи от малцинството. Аз няма да работя и да ги издържам тези,че не им се ходя някъде всеки ден за по 8 часа да вършат нещо.

62

Ивелин Михайлов

преди 10 месеца

Най-големият Исторически парк в света до Варна поздравява Динко! Тия просяци правят средно по 4 бона на месец!

61

Анонимен

преди 10 месеца

Не било забранено да се проси! Но да се използва измама е подсъдно! Този с измама се представя за сакат и по този начин ограбва от милостиви хора пари, за които те са работили.

60

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 61. И кои са тия граждани раздаващи правосъдие ?

59

Анонимен

преди 10 месеца

Динко няма кой да го барне в Ямбол, Сливен и Бургас. Плаща си на всичко живо. Полицията му звъни на него при инцидент на пътя с камион и общо взето е монополист в тези райони. Отделно, че явно са му разпънати и чадър, защото по никакъв начин не се заемат с него след супер много нередности около бизнеса му. Изобщо рай е бг-то за такива "бизнесмени"..

58

Анонимен

преди 10 месеца

След като правосъдните органи си питат ушите, гражданите сами ще раздават правосъдие. В случая има измама - прави се на сакат и хората му дават пари, които те самите са спечелили с ТРУД. Повечето от хората с професия се блъскат по цял ден, за да изкарат 50 лева!

57

Боклуци

преди 10 месеца

Просяците по принцип са организирани-имат нещо като "сводник"-отчитат се и пред органите, за да не ги закачат. Очаквам ловеца на мигранти скоро да получи своето по един, или друг начин...

56

Анонимен

преди 10 месеца

Първосигнали шарани не разбиращи от нищо

55

Анонимен

преди 10 месеца

До 45 : не, не може. Трябва поне малко да се аргументира, в противен случай е просто поредният глyпak