34

Анонимен

преди 2 години

Тези са изключително нахални! Сега не можем да ги изгоним!

33

Бай Гроздан

преди 2 години

Хората са си взели и домашните любимци,а ние първо ги посрещаме,а сега?И не е само до условията,а как ще се интегрират,ако ги пратят в някои затънтени места без училища за децата им и далеч от възможност за работа по специалностите им,защото войната скоро няма да свърши,а и да свърши има вероятност да няма къде да се върнат.

32

Реалист

преди 2 години

Да пишат писмо с молба за пари до Байдън и Фондерлайне ...а може и до Зеления ! Или обратно в Украйна нали са биткаджии

31

Англетата това лято

преди 2 години

в качеството си на бежанци ли ще дойдат по Черноморието и те? Бежанци от инфлацията и произволите на фашисткото си правителство. Айде и на тях по 40 лева на ден. Бъъързо!!

30

Бено

преди 2 години

Спират тока, водата, храната и готово. Че пък имали претенциии...В Гермсния и другаде хич не им се церемонят.

29

Елеонора Ст.

преди 2 години

Предлагам вариант за "горките" украински бежанци- всяко семейство да продаде лъскавия си джип за по 400 000 лв. и да си купи жилище където и да е в България извън София и курортите. Когато тръгнат да си ходят продават жилище и си възстановяват поне част от парите. Никой от тях обаче няма да го направи, защото им е много по-хубаво и лесно някой друг да готви вместо тях и да им сменя кирливите чаршафи. Впечатлението М за украинските бежанци е че те са мирзеливи, високомерни и с претенции.

28

П-ути-н и нас плаши

преди 2 години

Моля ви да ни отпуснете и на нас някой лев да се потопим по джакузитата за 2-3 месеца в качеството си на бежанци.

27

Анонимен

преди 2 години

И на мен ми се струва че сметките на алчните хотелиери излезнаха криви. Те си мислеха че войната ще е приключила към април, и май месец хотелите им да са освободени.

26

Сега

преди 2 години

Тези преди дни който вееха Украинското знаме и подкрепиха фашистите в Киев да ги приберат по къщите си.

25

Динко да отива

преди 2 години

да ги изкарва с танка от хотелите и да ги подкарва към лагерите.

24

Анонимен

преди 2 години

Зради високите цени не можем да си позволим почивка това лято. Дано поне бежанците да се радват на морето ни.

23

х

преди 2 години

Настанявам украинци на вилата си в морето, но задължително условие е да са 1.70, 50 кг, жени, руси, сини очи, 18 години.

22

Междувременно

преди 2 години

един хляб като стане 10 лева, Българинът ще си помечтае за хотели и за басейни в панелката в София а после ще слезне долу пред блока да събере малко кестени за зимата и да се посгрее заедно със съседите на горящата гума.

21

Анонимен

преди 2 години

Да направят палаткови лагери в отделни места в страната и готово. Милиони бежанци живеят по палатки от години в Сирия и на други места. Натегачите от брюксел да пратят 20 000 палатки като за начало.

20

Анонимен

преди 2 години

Га лапаха по 40 кинта март месец не риваха, а са ривът. Алчни хотелиерчета.

19

Ако бяха живи ЕсЕс

преди 2 години

овците да видят как третират техните наследници в 21ви век сигурно нямаше да повярват на очите си.

18

Мхмм...

преди 2 години

Смях!!! Българските хотелиери бързаха да отворят от март, защото видяха възможност да скубят пари от украинците и от държавата. Иначе умело замаскираха алчността си с уж желание да помогнат.

17

Анонимен

преди 2 години

До Ужас 6 - не, не се виновни укрите ! ние си докараме тези беди с нашето блюдолизие - никоя държава от ес не ги настанява в хотели а в бежански лагери !

16

Анонимен

преди 2 години

Това сегашно правителство ще е национална катастрофа. Управлението на ГЕРБ ще ни се види като на най доброто за всички времена.

15

Благодарствени писма

преди 2 години

към другаря Путин са започнали да пишат бежанците. Че тази операция им осигури и пари в джоба и шведска маса и басейн и всичко това за сметката на ЕС данъкоплатеца.