45

Анонимен

преди 2 години

Всяко село, което "завземат" се обявява за велика победа на фашистите от запада. Там сигурно обитават 2 бабички и един дедо за цвят. Но това е велика азовска победа! Сега ще ги изтребят и ще кажат-те, руснаците го направиха. Тия баби им се привидяха като тежковъоръжени укренски сили.

44

Ром"с

преди 2 години

Какво ли ще направят руските войски и войниците от ДНР когато се стреля по тях от тези два кораба!? И кой ще бъде след това виновен и кои медии ще ореват света за загинали мирни моряци от България и ...!? Задачката е много трудна и трудна решима за ..българското правителство и всички русофоби у нас..

43

Анонимен

преди 2 години

както каза вчера Костадинов, Чашков ще свали правителството с бездействията си

42

Валери

преди 2 години

Гадна Руска пропаганда

41

До 29

преди 2 години

Порта е миниран и няма влизане или излизане по море от него.

40

Анонимен

преди 2 години

Ето ви пример за дезинформация.

39

Обаче

преди 2 години

Ситуационният център към българското Министерство на външните работи обаче отрече появилата се информация, че украинските националисти са превзели българският кораб "Царевна". Оттам обясниха за Нова, че са във връзка с моряците ни и към този час всички са добре. Собственикът на кораба Даниел Стефанов също отрече пред Нова тв появилата се информация, като уточни, че екипажът е добре.

38

Анонимен

преди 2 години

Какво нещо е пропагандата и кой се лови на нея? Хлябът от утре става 10 лева. Тичайте да се запасите!

37

Анонимен

преди 2 години

Азов ги ползват за жив щит, каквото и да се случи ще обвинят руснаците

36

Богомил

преди 2 години

Самият *** е доказан лъжец, та какво остава за ТАСС? Нали до последно се кълнеше, че няма дя напада Украйна!? Жалкото е, че много българи се хващат на вековната руска пропаганда. Сега се вижда къде са нацистите и фашистите. Щом болшинството руснаци крещят, че светът ще бъде техен, че всички заграбени земи пак трябва да са руски, че няма други народи, че те, крадците на домашни потреби от украинските къщи, учудващи се, че украинците имат тухлени къщи и тоалетни в тях!? Азиатска диващина!

35

Анонимен

преди 2 години

Ако се окаже, обаче, че укрите ги държат като заложници кой ще носи отгорност и каква? Понеже това няма да е неволна лъжа, а преднамерена.

34

Обективен

преди 2 години

Ако това се окаже вярно, много лошо. Кирил Петков ще има огромни проблеми да удържи народа, ако българските моряци пострадат.

33

Анонимен

преди 2 години

Тва означава ли ,че руснаците може да ги думнат всеки момент ???

32

ние сме нато

преди 2 години

Ще подкрепяме ли украинците за това, че са взели за заложници българи, а? Нещо знаменце да развеем? Да повикаме "слава на украйна"? А?

31

Анонимен

преди 2 години

От министерството да заявят ясно - има ли въоръжени азовци на кораба или няма. Защо се опитват да подменят темата като ни обясняват, че на капитана всички пломби на зъбите му са на мястото си и няма нужда от зъболекар..

30

Анонимен

преди 2 години

"Оттам обясниха за Нова тв, че са във връзка с моряците ни и към този час всички са добре."______Като са добре, защо изпратихте военни начело с генерал Венев да се опитат да ги спасят?

29

Анонимен

преди 2 години

Българския кораб Царевна ще евакуира ранени от Мариупол. Радев и Ердоган подготвиха тази операция

28

Анонимен

преди 2 години

А ние сме гостоприемни, в 5 звездни хотели ги настаняваме. Който не си е имал работа с украинец, не знае колко са нагли.

27

Анонимен

преди 2 години

Фейк! Корабът може да е превзет от единствено от руснаци. Още на 10 март, преди един месец те превзеха Мариопул. Поне така твърдяха?!

26

уникум сме

преди 2 години

Горките моряци .А НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ИСКАТ ОРЪЖИЕ ДА ИЗПРАЩАТ НА УКРАЙНА !!