143

Анонимен

преди 2 години

До Русия в изолация военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент... .......... а за оня пръдльo Медведев, дето е лакът и 5 пръста да не говорим :)

142

Анонимен

преди 2 години

Интересно как 70 години обичахте братушките и лизахте задниците им .И украинските и руските.

141

Важно!

преди 2 години

Богатите украински бежанци са дали подкуп да се дразни Русия!Искат да вкарат България в конфликт!Ние сме в НАТО и това им е целта!Няма русофили,няма русофоби!Българи,обединете се и спрете да се държите като чужденци!На фронта ще изпратят и русофобите,и русофилите ...всички!

140

Анонимен

преди 2 години

Жириновски също се солидаризира :-))

139

Копейката

преди 2 години

Руснаците масово се предават понеже Европа им прдлага гражданство. Путин каза да вдигна цената и сега давам по 60 рубли на коментар подкрепящ Русия.

138

Анонимен

преди 2 години

Митрофанова не си фактор да ни даваш наклон на живота ние сме суверена държава и сами ще решаваме как ще си кръщаване децата улиците паметниците градовете свободни сме сами да си избираме бъдещото Ти коя си ?????

137

пудела джавка джавка

преди 2 години

А като го награби мечката - kвичи!

136

Анонимен

преди 2 години

По-долни от малките мутрета Български, НЯМА. Малки келемета и ***

135

Под прикритие

преди 2 години

Това не е ли Бойко Рашков с очила?

134

Предлагам !

преди 2 години

Московска да стане АЗОВ !

133

Русия в изолация

преди 2 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32г евроатлантици една болница едно училище не построиха ................ прав си, много повече построиха. Факт.

131

Хехе

преди 2 години

Тази грозилка е толкова идеологически подкована лъжкиня, че няма накъде! Всъщност за руснаците лъжата е една 4-те им обичайни болести, наред с простудата, алкохолизма и сифилиса..

130

Анонимен

преди 2 години

Русофоби това лъжа ри е ?Забравихте ли? Как българите там бяха тормозени и тероризирани?Няма да забравим! Няма да простим!Българинът инж. Иван Милев жив изгорен в Одесана 2 май 2014 деец на българската общност;БългаринътАлександър Николов мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014;Опожареният Български културен домв Одеса на 2 май 2014 г.;Разкъсаните15 български знаменав Киев на 7 юли 2015 пред посещението на българския президент;Оскверненият преди 3 мартПаметник на българските опълченци 1877-1878в Болград поруганите им имена омазани с украинска жълта и синя боя на 29 февруари 2017

129

Анонимен

преди 2 години

139 Не видиш ли 20 % се подиграват с целия народ .Те са продажници и ще кажа защо.32г евроатлантици една болница едно училище не построиха .Мане футболист направи училище и болница в Сенегал за 1 м.долара повтарям за 1 м долара за 1г .Ей за тука плюя по всички тях

128

Анонимен

преди 2 години

На управляващите някой от богатите бежанци е бутнал подкуп.Нали се сещате.Вие акъл нямате ли да видите как ви вкарват във война?Украйна иска да завлече натовска държава в конфликта!

127

Копейката

преди 2 години

Комунистите нали знаете как си тръгваме - само с багер. Тъй че ако нямате багер не виждам как ще ни изгоните.

126

Мотрйошка

преди 2 години

Насрахте ли се бе руски п*тки!!! Свършено е с вас преди няколко само седмици бяхте много важни,сега като ви колят като агнета в Украйна напълните гащите хахахаххахаха пътници сте мн малко ви остава! Слава на Украйна

125

пфффф

преди 2 години

Тва нещо само като го видиш и ти става ясно че когато и да го гръмнеш трябва да знаеш че си закъснял.

124

Анонимен

преди 2 години

Натовски, джендърски звезди, които никога не са чели история на България. Смешници, спрете се.