59

Как пък

преди 2 години

последни, ние сме създали кирилица, която почти никой не ползва...освен руснаци която я смятат за своя. Доходи, пенсии, образование,здрвеопазване....водеща нация!

58

Анонимен

преди 2 години

До ЦАРЯТ Е ГОЛЦелта е много по-различна и няма нищо общо с имунитета!В момента се извършва нещо брутално, а всички спят зимен сън!Потърсете защо имаше заседание на сзо и как всички държави подписали пондемичното споразумение там ще най-вероятно трябва да се съобразяват с решенията ... и те ще са над националните закони.ПОМИСЛЕТЕ КАКВО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ УТРЕ

57

Ганя

преди 2 години

Аз не говоря с вакснинираните, използвам други методи хаха

56

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл от спорове. Пределно ясно е, че огромен процент от квалифицираните, кадърните, ценните за икономиката, тези с добри доходи са ваксинирани. Да, има и някои, които отричат ваксините от тях, но малко. При ратаите в обслужващия сектор е обратното. По цял свят е така. Първо бяха ваксинирани най-важните за една икономика и за едно общество. Това е и смисълът на упражнението- да намалее световното население из страните от третия свят, че там социалните системи не издържат.

55

Насо

преди 2 години

Само като се замислиш, че препоръчват 4-та доза "ваксина".....даже не искам и да ми говорят боцнатите.

54

дядо Поп

преди 2 години

Самото заглавие на статията е напълно дискриминативно. Все едно да попитате: как да говорим с хора, които не ползват трамваи?За този, който го е измислил това заглавие, се моля Господу да му прости нечовешката глупост и безнадеждната идиотщина.

53

Ако

преди 2 години

всчки са ваксинирани.Няма да има вирус. Вируса не може да се разпространява.Анти ваксърите разнасят вируса и умират по 200-300 всеки ден в интензивното.93 до 98% от починалите от ковид не са били ваксинирани.

52

Деси

преди 2 години

Каааазваш, че ме обичаш, и все след мене тичаш, а вчера с друга те видяяяях. Гааалеше и косите, целуваше очите, знай че до тук със тебе бяяяях.

51

Анонимен

преди 2 години

нямам нужда да ме убеждават .Факт ваксърите изядоха хляба на лабораторните пл.ъхо-ве.За какъв че.п ще убеждават здрав човек да си бие отрова.

50

Ще говорите

преди 2 години

С уважение!

49

Овча глАва

преди 2 години

Как да говорим с прави и здрави хора да приемат кромид религията. Как да ви вкараме в "новата реалност". НАЛОЖЕНАТА РЕАЛНОСТ. Сега да се върнем към старото нормално и да мислим. За две години 5 милиона починали УЖ от кровид. 70 процента над 60 годишни и 90 процента със куп други заболявания. Тази смъртност е за ДВЕ ГОДИНИ . 5 милиона на 7 МИЛИАРДА И 600 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ.. Който може да мисли

48

Ваксините заразяват

преди 2 години

Чуеш ли, че някой е жигосан, бягай от него като от чумав.

47

Ваксините заразяват

преди 2 години

Чуеш ли, че някой е жигосан, бягай от него като от чувам.

46

Анонимен

преди 2 години

Нелке, доверието трудно се печели, но лесно се губи и после е почти невъможно да се спечели отново, а вие го загубихте и то не вчера.

45

MaйMyнaтa

преди 2 години

Раэделяй и владей, и това още важи!? То эначи, човекот нема никво раэвитие от прачовека насам

44

до Бау

преди 2 години

Когато имаш пряка възможност да работиш в тази сфера (да създаваш такива продукти)... едва тогава може да си сигурен, че са напълно безвредни и повече полезни. В случая, само спамиш...

43

ХХХ

преди 2 години

Все едно тия които не искат да се ваксинират са психично болни и трябва внимателно да се говори с тях .....да им се обяснява по деликатен начин ....да се убеждават като на *** нали ......демек един вид "Болестно състояние" който не иска да се ваксинирва ....

42

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 2 години

Производителите на експерименталните терапии вече носят ли ОТГОВОРНОСТ ЗА ВРЕДИ, ПРИЧИНЕНИ ОТ ПРОДУКТИТЕ ИМ? Още не? А защо не? А докога не?? А какво всъщност правят тези препарати? Не предотвратяват заразяване, не предотвратяват разпространяване, не предотвратяват тежко боледуване и смърт, две дози не работят-трябват три, три дози не работят-трябват четири, срещу нови варианти на вируса изобщо не работят... Абе какво правят? Освен вреда, за която производителя е имунизиран? Това ли е имунитета?

41

Антиваксер

преди 2 години

Само глу пак би се ваксинирал пандемията ще свърши и това е сигурно все някога ваксърите ще си сложат последна доза а тези които не са си сложили инжекцията ще излезнат чисти и без нито една игла.Немски гуши не пълня.

40

SHEFA

преди 2 години

ПРОСТО СПРЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ.