141

Поручик Ржевски

преди 2 години

Нещо не разбирам - министъра на транспорта ли е карал рейса?

140

Анонимен

преди 2 години

Половин година управление на радевите хора, след което гърмят бушони.

139

Анонимен

преди 2 години

Този участък трябва да се изчегърта и да се прави на ново.

138

Анонимен

преди 2 години

Потресаваща на,глост! Лошото качество (застрашаващо живота!) на строежите и ремонтите на ГЕРБ, за което ГЕРБ искат оставка на други политици! Тези не трябва да бъдат допускани до власт никога повече! Арогантни и крад,ливи, без чувство кога да спрат да афишират гръмко колко са и нагли. С тези изказвания показват каква им е преценката за интелигентността на аудиторията, очевидно считат, че публиката се състои от олиг,офрени. Ако се събираха глоби за не,кадърност и наглост, ГЕРБ щяха да са фалирали

137

Handel

преди 2 години

Отговорен за строежа на този участък на магистралата е бил тогавашния министър Плевнелиев. А министър-председател е бил другаря Борисов. Той вече е изхвърлен от властта на поне да върне кюлчетата злато, които е получил за въпросния участък.

136

Даскала

преди 2 години

Много нагло , типично по герберски!Кой ги прави тия магистралки през куп за грош?Не беше ли Джипко Бибитко , който стриктно ги обикаляше и надзираваше!Надзираваше да не би някой куфар с евра да го прескочи и чекмеджето му да остане празно!Всички партии казаха че няма да политизират трагедията и хоп , КРАДЕЦА БОЙКО викна "Дръжте крадеца"!Я си чакайте реда за призоваване ...бандюги ненаядени!

135

Анонимен

преди 2 години

Герберските болни мозъци не се посвениха дори ,да използват тази човешка трагедия за още по-болните си полит.амбиции !Оmвраmиmелни са !

134

Анонимен

преди 2 години

Прави са. По света така се прави.

133

Анонимен

преди 2 години

А бойко кога ще разследват? Или няма за какво? Прегледайте му интервютата преди изборите, той сам си признава. "Правите въпрос за някакви 60 милиона, а правителството на радев тегли заеми за милиарди". Как може да му задават въпроси за липсващи 60 милиона? Разхожда се още на свобода, въоръжен с пистолет глок.

132

Анонимен

преди 2 години

Тези гербаджии какво искат да им изчистят оборите за няколко месеца ли?

131

Пернишката мафия

преди 2 години

Извинете кой управлява България-Киро Японеца,Румен Пашата и Маджо ли,щото ДАНС и МВР задкулисно работят за тях!

130

българин

преди 2 години

ГЕРБ да го -ухат !

129

БАНко

преди 2 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ЗАРАДИ УБИЕЦА, КАНДИДАТ ДЕПУТАТ ОТ ПАРТИЯТА НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , КОЙТО СЕ САМОУБИ !!!

128

Анонимен

преди 2 години

От ГЕРБ казаха , че не е сега момента за забележки за качеството на пътя , стопанисван по тяхно време и в същото време , обаче искат оставки ! Няма такава наглост в деня на трагедията ! ГЕРБ OVER !!!

127

Съвременник

преди 2 години

Вие до един сте долни , крадливи , безочливи и гнусни *** - За вас няма нищо свято на този свят !!

126

Малиииии

преди 2 години

каква мерзост! Тези, които са построили магистралата, и които в последните 6м лъсна колко брутално са крали от Хемус, язовирите и всичко що е свързано със строителство и инфраструктура имат безпардонната наглост да искат оставки. Съд и затвор за мафията ГЕРП!

125

toti

преди 2 години

Нека да си видят *** които са *** по всички магистрали с некадърните маркировки и *** отбивки,незнайно накъде водят и в една мъгла си е кошмар!!!

124

Анонимен

преди 2 години

Ми герберите дабяха оправили пътя, при Своге пак други им бяхакриви.

123

Бай Иван

преди 2 години

Вие от ГЕРБ имате ли представа колко сте гнусни и долни?Как не ви е срам дори да се показвате?

122

Калеко Алеко

преди 2 години

Оставки за щяло и нещяло дори и за недоказани фейкове се подаваха само при правителството на ГЕРБ, другарите от "БСП и СиЕ"АД отричаха всичко до последна капка кръв, същото правят и техните дъщерни образувания от Служебната хунта на преЦедента ... !!!