30

Анонимен

преди 2 години

Под полата на баба Цецка!!! малииииии Боце големи преживявания са били.....!!! :))))

29

Васко

преди 2 години

Президента ни започна да се самозабравя в изказванията си и действията си! Нервен е! Показва си същноста,че не е президент на всички! Бас хващам, че благодарение на това ще си отнесе заслуженото ,а може и втори тур да не се състои! Самолета му ще падне!

28

Аз

преди 2 години

Помните ли как Петър Стоянов изгуби изборите за 1 седмица с глупаво изказване и поведение. Ей по тоя път е тръгнал и Радев! Криенето е в президентството, ако наистина искаш да оправиш държавата и знаеш как, трябваше ти да направиш партията на Кирил Петков и да се явиш на избори за парламент. Тогава щеше да вземеш сигурно 35% и щеше да управляваш. Но ти се скри, а сега слагаш твоите страхове на ББ. *** той е бил и кмет и министър и е управлявал. Ти не си! Само говориш и даваш акъл. *** управлявай.

27

Калеко Алеко

преди 2 години

Борисов си има партия, която оглавява, като толкова мечтаеш да се изправиш с/у него, откажи се от преЦеденството и си направи и ти партия, която да му се противопостави, тезата антиБойко ще ти изиграе лоша шега, защто освен нея ти нямаш никаква друга визия, а отричайки него отричаш и 600 000 български граждани, които ще го подкрепят и на тези избори ... Проекта ти "Кирчо и Кокорчо" е пък паравана зад който ти се криеш, за да продължаваш да разединяваш дори и тези които застанаха под юмручето ти

26

Анонимен

преди 2 години

За мен и хората около мен е повече от ясно за кого ще гласуваме. Проф. Герджиков е поредната политическа, безлична марионетка. Човека, който ще продължи започнатото от Герб и ДПС. Унищожаването на средната класа и подкрепа за корупцията. Румен Радев е човека, който влезе в българската история като генерала, който се изправи срещу мафията и независимо, че знае колко ще е дълга тази борба с вкоренили се на всяко ниво корупционни схеми, монополи и феодализъм, той не се отказа. Милиони са зад него.

25

Чалга айдол

преди 2 години

Вместо избори, проведете Чалга конкурс ! Който кандидат за президент пее Чалга най-добре, той ще спечели и ще ви управлява.

24

РадEFF

преди 2 години

Писна ни от Fигуранта-натовец! Продавач на националния интерес ангро! Вън от Дондуков 2! Пълна подкрепа за проф. Герджиков!

23

Анонимен

преди 2 години

Хе...професора е умен човек ,но как може да,се върже ,на Борисов ...никой не може да победи Радев

22

Анонимен

преди 2 години

Злобарко съска!!!

21

Анонимен

преди 2 години

С един удар го размаза! Е, много ще е трудно изпод тогата на Ректора ББ да се заяжда с Радев. Там има други интересни неща!

20

Асан

преди 2 години

Тиквата са крий също у Симитли :)))

19

Иван

преди 2 години

До Анонимен 4 ///////Видно е, че Радев вие като чакал. След като разбра за кандидатурата на професор Герджиков ще умре от злоба...

18

Анонимен

преди 2 години

Радев пак повтаря едно и също нещо. Той е зациклил. Явно не може да запомни от първи, втори, трети и четвърти път отговора. Злобата не прощава, причинява бели петна в мозъка, Радев да ходи да се прегледа на скенер.

17

Анонимен

преди 2 години

А ТИ КОГА ЩЕ ПУСНЕШ ПОЛАТА НА ДЕСА?

16

Анонимен

преди 2 години

Кой ще спечели изборите предстои да се разбере. Но важното е, че в годините видяхме много президенти спечелили избори и ние в момента не си спомняме какво точно направиха те, освен, че бяха някакво лице без съдържание. Кукли на конци. Започваме да търсим в интернет за да си спомним какво тези хора, не направиха, а обещаха. В момента на политическата сцена се появява нова политическа безлична в това отношение физономия-проф.Герджиков. Румен Радев е ПРЕЗИДЕНТА, който ще остане и няма да се забрави

15

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за ананас получаваш тиква.

14

Анонимен

преди 2 години

той се крие зад полата на ректора а пък ти си се хванал за полата на деса!

13

Емил

преди 2 години

Какво да кажеш на такова злобно,озверяло нещо като този?! -освен,че си е разтворим ципа за всички като него, и да го пуснеш по пързалката да лети надолу.Простотия до шия

12

Анонимен

преди 2 години

Какво да ни учудва, мафиота от Банкя винаги е бил страхливец и мишок, ако не стои зад него някои, като Пашата, Меркел или американското посолство!! И разбира се той тогава му идва силата и започва усилено да дерибейства над изстрадалия български народ, но без да притеснява ромите!

11

Бay

преди 2 години

много амбициозен пилота. Много иска да бие Бойко. Ама Бойко не иска да е президент. На него му хареса властта като премиер.