84

АнонимеН

преди 2 години

ПРИНЦ ФИЛИП БЕШЕ ВАКСИНИРАН ТОЧНО С ПФРИЗЕР И УМРЯ ЗА 2 МЕСЕЦА НО ТОЙ БЕШЕ СТАР! ДА ВИДИМ КРАЛИЦАТА ДАЛИ ЩЕ ДОЖИВЕЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА, ЧЕ И НЕЯ Я ВАКСИНИРАХА ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА НО ТЯ Е ПО-МЛАДА ОТ ФИЛИП! ПЪРВИЯ МЪЖ КОЙТО ВАКСИНИРАХА УМРЯ ЗА ОКОЛО ПОЛОВИН ГОДИНА! ИЗОБЩО НЕ ОБСЪЖДАМЕ СЛУЧАИТЕ ЗА УМРЕЛИ ВЕДНАГА ИЛИ ПАРАЛИЗИРАНИ . И ДАЖЕ ИСКАТ ДА НИ ЗАДЪЛЖАТ НАСИЛСТВЕНО ВСИЧКИ ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ НАТАМ СА ТРЪГНАЛИ НЕЩАТА!

83

Анонимен

преди 2 години

Докторе, няма смисъл да даваш акъл на дебилни комунисти.

82

Бонго Бонго

преди 2 години

Тия ги измами Радев на фалшивите машини, а реват, че ги задължавали да се подписват за ваксини. Хич ви няма от асфалта нагоре.

81

Анонимен

преди 2 години

За кой ли път ваксърите отново изкараха бостанското плашило. Всеки път към края на юли и началото на август почва размахване на пръст че иде армагедона през есента. Вече мога да си сверявам часовника по тях, уникални ботове са.

80

Павето

преди 2 години

До Баджанака - Как ще установиш кой е болен от ковид. Отговаряй, драскач!

79

Т

преди 2 години

Не се ваксинирайте, така поне глупаците в БГ ще намалеят

78

НИКО ТРАВЕРТИНО

преди 2 години

ДРЕМЕ МИ ЗА ВАКСИНИТЕ ЗАПИТАИТЕ СЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ФИНАНСОВАТА СИСТЕМА И СИГУРНОСТ В ЦЕЛИЯ СВЯТ ЗАЩОТО НЯМА ДА Е КЪСНО А СКОРО В НЯКОЯ УТРИН ЩЕ СТАНЕМЕ И ВСИЧКО ЩЕ Е ИЗМУКАНО НЯМА СПЕСТЯВАНИИЯ НЯМА НИЩО НУЛА КРЪГЛА НУЛА *** ТИ АЗ ВИРУС .....ТОВА ЩЕ СИ Е ЖИВ ХАОС

77

ПроСоТо

преди 2 години

До Баджанака..Това е най-тъпотонещо,което съм чел по случая!..Ако не знаеш,от "Време Оно" има едно понятие "Хипократова клетва"..В нея НЕ се споменават такива извратенящини,каквито ти предлагаш...А и според Конституцията НИКОЙ НЕ може да бъде подлаган на лечение,или медицински експерименти БЕЗ НЕГОВО СЪГЛАСИЕ!!...Не ставайте фашисти в 21-ви век!

76

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НАРОД ДЕТО ПЕТ ПЪТИ МУ ОБЕЗЦЕНЯВАШ ПАРИТЕ , ДЕТО 45 г.МУ ОБЕЩАВАШЕ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ А ПРЕЗ 80 те ГОДИНИ ГО ДЪРЖЕШЕ НА ТЪМНО И 32 г. ГО КРАДЪТ КАТО ЗА СВЕТОВНО ТРУДНО МОВЕШ ГО НАКАРА ДА СЕ ВАКСИНИРА ЩОТО НЕ ГУБИ НИЩО.

75

dakotabg

преди 2 години

Най-мразим,да ми е лесно!

74

Бонго Бонго

преди 2 години

Баджанак, да съгласен съм с теб. Едва ли ще те чуят, но е правилно.

73

Кратун

преди 2 години

Аре стига, бе! То не беше "ще се мре яко", плашиха ни по телевизията с трупове по улиците и че има чували за всички..... Само ваксината спасявала, после се оказа, че и ваксинираните могат да разнасят вируса, ама само те ще могат да пътуват и да ходят в ресторанти със зелените си паспорти. Що няма репортажи от Лондон, за да се види как милиони са излезли по улиците, за да протестират срещу новия фашизъм?

72

Тариката

преди 2 години

Имунолг, кардиолог, бръмбаролог, незнамсикъвлог ...направо да ти писне. Хайде, правете ги задължителни и да се започва. Какво се увъртате, страхливци! Ще видим, може би, обмисляме, ще видите, ще умирате, ама вервайте ми! Мъже ли сте или? Излизаш като мъж, ти и господарите ти, и казваш - от утре неваксинираните не се смятат за хора и нямат никакви права! Приготвяш си жалкарската банда от полицаи и жандармерия и да видим колко ще издържите! А, и за малко да забравя, подготвяйте се за Белене.

71

Анонимен

преди 2 години

Ваксъри,имам само един въпрос - не ви ли се вижда неестествено изискването да се подписвате при ваксиниране под "нещо",първо нешонятно за вас самите и второ,оневиняващо цялата верига от производителите на ваксини,през разпространителите,та до неуморните ви вдъхновители,които са готови да ви даряват разни лакомства,от пари,през играчки,до нещо за папкане???!!!Не разбитрате ли че нещо скрито и опасно се крие зад всичко това???Нещо,за което ваксината е само предлог,за ви го пробутат???Мислете бе!

70

Уточнител

преди 2 години

До АнонименПриятелю, май че си от онези 80% за които говореше един професор...може и да е червен, обаче, страхувам се, че има право...

69

Анонимен

преди 2 години

На повечето им стана ясно,че да се броят заразените няма смисъл,първо защото не са тествали цялото население,за да получат точният брой заразени и второ защото има заразени по три или четири пъти,а и повече.При това положение повечето хораса се срещали с вируса,а и ние не знаем колко сме българите.Вероятно сме под 5 милиона.Ако е така значи имаме на 70% срещнали вируса и вълна може да няма.Вълна от болни за болница,заразените не ме интересуват кой по колко пъти го носи.

68

Спокоен наблюдател

преди 2 години

Според Дарвиновата теория, по-умните и адаптивните продължават напред. Кои, кои са, само времето ще покаже.

67

Защо Европейската

преди 2 години

комисия е закупила 4,4 МИЛИАРДА дози ваксина и води преговори за още дози? А населението на ЕС е малко над 500 милиона! Колко пъти се предвижда да се ваксинираме всички - от новородените до тези, дето са "пътници" и без ковид? Май се сещам защо - освен конспиративните теории за изтребване на бялата раса има и една много прозаична причина - инвестиции в компаниите, които произвеждат ваксините. Така че няма не искам, няма недей - всички трябва се бодем, за да повишим благосъстоянието на рептилите.

66

Обратен ефект

преди 2 години

Според мен това постоянно набиване в главите на хората, че видите ли ваксините са деветото чудо, ще постигне обратен ефект. Хората все повече ще отвратят и ще се създаде сериозен отпор срещу ваксинациите.Ясно е, че ваксините срещу Ковид са основният начин за справяне с пандемията. Но има и други фактори, като голям брой преболедувало население - естествен имунитет. Също така ваксините са вече широкодостъпни за рисковите групи. Ако те не искат сами да се предпазват чрез ваксинация-техен проблем!

65

Дико Сашев

преди 2 години

Българите са единственият народ в света, който предпочита да се зарази с вируса, защото последиците са по-тежки, отколкото страничните ефекти на ваксините.