60

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ПОБЕДА!

59

Къде е Батко ?

преди 2 години

Борисов си го знаем, седи и им гледа сеира на некадърните превратаджии, и чака на някои българи да им узреят главите по трудния начин! Аз пак питам, знае ли някой къде е СлаФчу? Жив ли е ,мърда ли, спрял ли е да зоби,може ли да говори без да му го напишат на аутокю, може ли да ходи, може ли да пътува без мутри около него...? Някой нещо да знае?

58

Анонимен

преди 2 години

600 000 искат Борисов , ама 6 000 000 не го искат . Анадъм ?

57

АнонимеН

преди 2 години

ДАНО ДО 6-7 МЕСЕЦА ТЕ ВИДИМЕ ТЕБЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ЗАКОПАН В ГРОБИЩАТА!

56

Пери Сан

преди 2 години

До Бай Иван 54. Нищо, сега Рашков ще си удвои имотите на 38. Ще ти даде и на тебе Иване!

55

Анонимен

преди 2 години

Ай на бас, че нема да го вкарат в затвора

54

Анонимен

преди 2 години

До човек - Еми ся ше са промени, спокко ... майната и на конституциита.

53

Анонимен

преди 2 години

Скрий са ве еднокнижник

52

Анонимен

преди 2 години

На този *** до кога ще му дават форум за изява .

51

човек

преди 2 години

До: (номер 47) GG Ако случайно не знаеш, България по Конституция е парламентарна република, а не абсолютна монархия, или царство.В България върховната власт се упражнява от депутатите от Народното Събание, а преимерът, който оглавява изпълнителната власт е подчинен на Народното Събрание, не обратното.Но ти май искаш Краля Слънце да те управлява, а не парламент?Имай поне малко уважение към гвардейските униформи на почетната рота, присъствала на откриването на сесията на парламента!

50

Армията на ГЕРБ

преди 2 години

Булгари! Обидиняйти са! Нека дадем обежище на бойчкича, доакто изчегъркаме "новата" незаконна избрана власт! И без мислост, тоя пъТ!

49

Анонимен

преди 2 години

Видовден наближава, Буци!

48

Анонимен

преди 2 години

Не може 700 000 българи да го искат Борисов за Премиер , а разни пияници и сатрапи като Бойко Рашков да го обиждат. Това рано или късно ще му се върне. Всички архитекти на тези обиди хубаво да си помислят, защото идва Видов ден.

47

Анонимен

преди 2 години

Ще го видиш бай Ставри само след 6-7 месеца!

46

Шизофреникът

преди 2 години

от Банкя. Обикаля села и паланки с предвариъелно подготвени статисти-крепостни селяни!!! Замълчи бе Чекмеджан Ефенди.!! Ненормалник как се втурна да прегръща Ердоган, а той как го финтира. Жалък човечец, а неговите покрепящи още по ниско ниво!!

45

Анонимен

преди 2 години

Има такъв народ, защото няма такава държава - прав е ДАЧКОВ.

44

Икономист

преди 2 години

А пък тебе те гледахме доста години. Не мислех, че ще изгрее слънце над България без Борисов да е министър председател, но явно съм грешал. Вече доста дни то си изгрява, че дори и климатични промени причинява. Видяхме и какви облигационни заеми взеха правителствата ти, но никой не казва кои ще ги изплащат. Според мен, тези, които са ги емитирали и гласували в НС.

43

До 24

преди 2 години

,,целият български народ..,,С тая лексика на партиен секретар какво чакаш освен Оставка.

42

Анонимен

преди 2 години

Бойко, сам си си виновен, самозабрави се, възгордя се и си вярваше колко си незаменим!!! Ти назначи Радев за президент, ти назначи и толерира Мая М(исирката) за омбудсман и я толерираше, ти играеше с БСП, ДПС и другите мишоци в парламента за си прокараш политиките, но беше под сурдинка и без ясни принципи!!! Сега береш собствените си горчиви плодове. Няма ненаказано добро, но и много дивотии сътвори, много интереси лични защити за сметка на неглежираните работещи хора, непозна ти, но искащи да

41

Анонимен

преди 2 години

Тоя Тошко има физиономия сякаш току що е изгорил няколко автомобилни гуми да им изкара телта за вторични Един такъв *** , опърлен изглежда винаги