44

Анонимен

преди 3 години

Гешев, вкарай го всички в панделката. Един наистина да работи за толкова години.

43

Анонимен

преди 3 години

Лошите искат свобода и олигокрация. О-ли-го-кра-ци-я. 30 години стигат, времето е наше!

42

Анонимен

преди 3 години

Имаме 700 прокурора и нито един ефективно осъден политик по високите етажи на властта за последните 30 години. И после се чудят защо протестират хората? Тази прокурорска сбирка само потвърждава тезите на протеста.За да няма нито един осъден министър в затвора:1. Или всичките ни министри са чисти като сълзи2. Или прокуратурата разпъва чадър на тях и ги оставя да крадат безнаказаноКоя от двете хипотези е по-вероятна?

41

Анонимен

преди 3 години

ЗАПОЧНА РАЗСЛЕДВНЕ СРЕЩУ ДЕЙСТВАШ МИНИСТЪР, ЩОТО ПРОТЕСТИТЕ ЩЯХА ДА ПОЧНАТ ОЩЕ ПРЕ ЯНУАРИ, КВО СЕ ОПРАВДАВАШ!И СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ВИ ВРЪЗВАМЕ...

40

Анонимен

преди 3 години

До БългаринБойко също ще бъде разпитан за снимките от спалнята му

39

Бау

преди 3 години

Малко така се получи. В момента, в който тръгнаха да разследват Радев и всички ревнаха - оставка ....

38

Анонимен

преди 3 години

"Гешев: Защо сме мафия?"И ние това се питаме, защо сте мафия а не прокуратура като в нормалните държави.Я кажи защо махна "честният" бизнесмен Пеевски от делото за КТБ?

37

Анонимен

преди 3 години

8те джуджета Гепев...това е само един пример защо сте мафия

36

Сата НАТО

преди 3 години

Оценка на законност и правови и др. норми може да се дават само от органи на съдебната система.Електората не може и няма ценз за това.------- А когато става въпрос за елементарни понятия като бяло/черно, 2+2 = ?, тогава електоратът има ли ценз да прецени? Ако Прокуратурата лъже на съвсем базово ниво, тогава духът или буквата на закона са по-важни?

35

Анонимен

преди 3 години

Давай Гешев , бий мафията ! Народът е с теб Неслучайно са толкова малко протестиращите

34

Анонимен

преди 3 години

АЗ ТОВА ИЗКАЗВАНЕ ЩЕ ГО ПРАТЯ НА КАМЕН ДОНЕВ ЗА СМЕШНОТО МУ ШОУ "ЗА БЪЛГАРСКИЯ УЧИТЕЛ"- ДА КАЖЕ "КАЗАЛ ИМ Е ТОЙ ЛЕВСКИ А КОМУНИСТИТЕ:ДЕЛА ,ДЕЛА И ПАК ДЕЛА" ХАХАХАХА

33

Българин

преди 3 години

Защо не разследвате управляващите и по точно Бойко Борисов.Излязоха данни за къща в Барселона,снимки от спалнята,телефонни записи-прокоратурата нехае.Когато прокоратурата е еднаква към всички ,тогава ще те признаем за гл.прокурор.Сега си зависим и не приказвай.

32

Румяна

преди 3 години

До Анонимен 20Явно не разбираш, че Прокуратурата повдига обвинение, а съда решава и определя: виновен или невинен. Така, че не обвинявай прокуратурата, че съда е оневинил кмета на Божурище, нито, че жителите на Божурище са го преизбрали. Затова Прокуратурата трябва да е в съдебната система, а не да е функция на министерския съвет или Народното събрание.

31

Анонимен

преди 3 години

Тоя е посещавал школата на Боци по лъжене.Кво беше: и аз се правя на луд, ама на вас много ви се отдава...

30

Бау

преди 3 години

Държава, която има 700 прокорора и само 144 инфекциониста по време на пандемия е мутренска даржава! Вируса се преодолява с прокорор! Челен опит! Първо място в побъркания свят! По телевизията показват едни боядисяни моми - прокорорки! По коро приличат на труженички и най малко мислят за закона. Дипломирали се някак си и чакай правораздаване и обективност. Сборище на скъпи ***. Имаше една в Сливен - Бозукова, дружка на мутрата Атанас Мъндев! Бъ ти и прокоратурата!

29

Анонимен

преди 3 години

Мафия сте, защото си изпълнявате частни поръчки на тези, които пазите и които ви назначиха - Пеевски и Доган. Цял народ го вижда и колкото и сбирки да правите, няма как да промените това.

28

Анонимен

преди 3 години

"Гешев: Защо сме мафия? Защото внесохме дела, а не останаха само думи"Момент да помисля. Когато ти пое делото на "Недосегаемите" ощетили държавата със стотици милиони, ти им предложи сделка с минимални присъди, без да връщат парите, дори им разблокира банковите сметки.После пак ти пое делото за КТБ и извади Пеевски от него. Други въпроси, Каскет?

27

Анонимен

преди 3 години

Черешарят Горанов и неговият работодател кога ще бъдат прибрани,срещу Черепа има обвинение за 700 милиона лева неплатени данъци и такси,двамата хубавци кога ще бъдат прибрани за безстопанственост?

26

Анонимен

преди 3 години

Защо сме мафия?-------???????????? КВО СИ ВНЕСЪЛ ГЕШЕВ - ОСВЕН СМЕШЕН КАСКЕТ....НЕЩО НЕ ЧУВАМ КВО СТАНА С МИШО БИРАТА , АЛО ВАНЪО, КОСТИНБРОДСКИТЕ БЮЛЕТИНИ, КИРО ЯПОНЕЦА, КТБ, КЪЩАТА В БАРЦА, ПАРИТЕ В НОЩНИЯ ШКАФ,АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ, СЕВДЕТО АРНАУДОВАПрочети още на: https://dnes.bg/temida/2020/08/24/geshev-zashto-sme-mafiia-zashtoto-vnesohme-dela-a-ne-ostanaha-samo-dumi.460762#comment-newest

25

ХАХАХАХХАА

преди 3 години

ГРАФ КАРЕНИН АТАКУВАЛ ЗИМНИЯ ДВОРЕЦ,А ЛЕВСКИ КАЗАЛ НА 25-ИЯ КОНГРЕС НА БКП ДЕЛА , ДЕЛА И ПАК ДЕЛА ПРЕЗ 1985 ХАХАХАХАТОЯ Е ТОТАЛНА ЩЕТА!КОЙ МУ ДАДЕ ДИПЛОМ ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ НА МИЛИЦИОНЕРА ***?