49

коте

преди 3 години

Ние имаме план за България. Ние можем, ние знаем как. Ние имаме почтените и честни хора, с които да го направим, заяви Нинова. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂комуниста няма лимит на наглостта си и безскрупулното им държание оправдава само лични интереси , доказано е че само могат да крадат но не и да просизведат нещо . примери са куба венецуела китай и тн мизерия за народа лукс за шепа семесйства

48

чезвай уа

преди 3 години

до 51:Какво да казва бе, нали това е национален събор, не само столичен?

47

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 52Той Адранчо тъй си пише.

46

Ха-ха-ха...

преди 3 години

До не ви искаме47: А бе, ей, не можеш ли да се обадиш на бригадира ви, дето командва троловете на Герб? Трябва да му предадеш, че избира много неграмотни ***. Ако може да потърси маааалко по-грамотни, поне да могат да пишат. Защото и теб и останалите ГЕРБ-ери тук ви познаваме по правописните грешки. За стил и красноречие изобщо не става дума. Поне да можете да пишете.

45

Анонимен

преди 3 години

Българопитека Борисов докога ще се крие зад жени.Ненoрмален, ментално бoлен е мафиота.

44

Анонимен

преди 3 години

Не е важно какъв план имат важно е да си намерите друга държава и там си прилагайте вашите планове. Времето на кражбите свърши. Гешев да провери Техноимпекса и нощното шкафче на лелята.

43

Вейхайвей

преди 3 години

Знае, че можете другари. Но, по-добре без Вас. Стойде далеч. Господ да ни пази. Амин!

42

Анонимен

преди 3 години

какъв късмет изкара нинова с тоя митинг! направо без пари!

41

Чебурашка

преди 3 години

До КРАДЛИВ ГЕРБЕРАСТА ти изобщо знаеш ли какво е малък и среден бизнес? И знаеш ли за какво служи бутона Caps Lock?

40

Анонимен

преди 3 години

Да каже госпожа Нинова за автобуса с хора от Дряново,докарани за разходка до протестчето срещу кафе и сандвич.Иначе кой ще отиде на сбирка на БСП?

39

Анонимен

преди 3 години

До КРАДЛИВ ГЕРБЕРАСТдокараха Кауфланд и Лидъл в България и ви съсипаха малките магазинчета с развалената стока. Това ли ви е бизнеса, па той си е за съсипване още откакто се станали "бизнесмени".

38

не ви искаме

преди 3 години

Виждали сме как управлянате. Да не стане както с касата на партията. За 2,3 години 30 милиона ги няма. Ама госпожа Нинова има хотел в Гърция. Ако ви падне и държавния бюджет и парите от Европа - пей сърце, и Гечев, и Свиленски, и гейчетата - Божанков, Вигенен и те ще се снабдят с по един хотел в Гърция.

37

КРАДЛИВ ГЕРБЕРАСТ

преди 3 години

До ЧебурашкаМАЙМУНКЕ ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ОЗНАЧАВА СЪСИПВАНЕ НА МАЛЪК И СРЕДЕН БИЗНЕС ОТ 1 *** МУТРА? ДЕТО СЕ ПРАВИ НА ДЕСЕН...ЗНАЕШ ЛИ? ГЕРБЕРАСТ НЕДОДЯЛАНМУТРИ ВЪН!

36

Анонимен

преди 3 години

От Герб са изключително чуствителни на темата кой краде повече, те или БСП.

35

Анонимен

преди 3 години

Знаете как и можете да доведе те страната до национална катастрофа.

34

Ковид-19, вирус

преди 3 години

Нинова е мой човек, тенк ю бейби, ай лъв ю! Муа, муа, само как си ми събрала на едно място, чувствам се като на шведска маса.

33

Умен българин

преди 3 години

Може и да имат програма, но когато комунистите управляват, работодателите, които са от тяхното котило, си правят каквото си искат с работниците. Уволняват за най-малкото, не спазват кодекса за работно време и условия на труд, заплатите са ниски. Знам го от опит. А , пък и полицията бие такива бодри протестъри като сегашните. Може би, все пак си струва да дойде БСП на власт.

32

пешо

преди 3 години

До И как?нинова с твойте лозунги само наливаш вода в мелницата на ГЕРБ.хората не искат герб но се дистанцират и от БСП.бсп има право да протестира и защитава правата на хората но и е много рано да управлява.тя мже да подпомага и с подготвените си кадри да издига своя рейтинг.вдигаите лозунги за промяна но декларирайте че не искате властта.подкрепете безпартийните само така може да свалите грабителите от герб.

31

ОНУЙ НЕЩО

преди 3 години

БОРИСОФ ОЩЕ ЛИ НЕ Е ПОДАЛ ОСТАВКА?ТИКВА ТАКАВА.

30

У бре

преди 3 години

Имаме план(за далавери)Ние можем (да крадем)Ние знаем как(да фалираме Бг)