50

Sd

преди 4 години

За всеки влак си има пътници! Има скъпи има и евтини места както и в Гърция така и в България. На тасос има заведения в които можеш да хапнеш за 10 евро така и за по 100 както и при нас! Хората са ви дали цени и ако искате отивайте и си давайте парите. Проблема е друг! Нашите тарикати отиват в Гърция по частни квартири или 2 3 звездни хотели а тука скачат на 4 5 звездни и искат същите цени ...

49

Чудя се само

преди 4 години

ЗАЩО ПЛЮЕТЕ НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ? КОЛКО СТЕ ПАТРИОТИ И БЪЛГАРИ? ИМА МАЛКИ ЧУДНИ СЕЛИЩА, КОИТО СА ТОЛКОВА АРТ И СНОБАРСКИ, ВАРВАРА Е ЕДНО ОТ ТЯХ, КАТО НЕ ХАРЕСВАТЕ БЕТОН И ТУР ГЪЧКАНАК НЕ СТЪПВАТЕ НА СЛЪНЧАКА, ВЛАС, ОБЗОТ И ПОДОБНИТЕ ИМ. ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ И КАТО НЕ ВЪРВИ БИЗНЕСА САМ ЩЕ СЕ РЕФОРМИРА. НО ЛИГОТИИТЕ И КАПРИЗИТЕ ИЗЛОЖЕНИ ТУК НЕ ГИ РАЗБИРАМ ЗА ДЕЦА СА ДОПУСТИМИ, НО ЗА ГОЛЕМИ ХОРА?!?

48

До 44

преди 4 години

Ти пък се изказа... Нерде Токио, нерде Каварна... То, в това е проблемът, де... :D

47

Мюмюн

преди 4 години

А при нас няма никой.Само кози.

46

OM

преди 4 години

До 48: Прав си филтрират морска вода, коктейл от химия и др. вещества изливащи се в нашето море дори и през дунав който е т.нар. мръсен канал на европа!

45

Факти

преди 4 години

На Бг киякаа много му се иска поме в едно нещо да е по добре , ама и там удри на камик. Гръцко е добре, сами виждате, че всички там ходят, пишете каквото искате факта си е факт ;) Черноморието пое по своя път надолу това е, приемето го ! Само фалити и бедни години ви чакат пиявичкии !

44

Грък

преди 4 години

Как ще сравняваш Рила,Пирин,Родопите и Стара Планина с нашите могили и тепета?Хайде стига с това превъзнасяне на гръцката природа.Пък и при вас е много по-евтино.

43

Анонимен

преди 4 години

То там има много заведения които просто не са за ***!!!Все пак най добрите голф игрища на източна Европа са именно там!

42

69

преди 4 години

Цените в това заведение са такива поне от 5 години. Всеки сам си преценява дали да седне. Не разбирам очакванията на хората за промоционални цени ала заводски стол 1982 г. В София има далеч по-скъпи ресторанти и барове, а и Гърция е по-близо от Каварна.

41

Да бе да

преди 4 години

Явно не си ходил скоро в Несебър.Всичките мутрафони се изнесоха по Гърция за селфита.

40

Българин

преди 4 години

Българската природа е мит, стига с това превъзнасяне. Гръцката и не само също е страхотна и не отстъпва по нищо на нашата. Тука щото не са раски и шубраци нали? Айде да не се лъжеме. С нищо не сме по ! И никога не сме и били.

39

Анонимен

преди 4 години

До ОМАз миди не ям,това е тежка храна за стомаха и не е добре да се храни човек с миди,а и не са вкусни.

38

Тато из Правец

преди 4 години

При мен с карта от 45 лева почивахте 15 дена със закуска,обяд и вечеря +спане и безплатна баня! Плажът към станциите бяха безплатни!!! Кой не скача е червен,а???

37

Турист

преди 4 години

Българските планини и природа са несравними с гръцките шубраци.Да го смучат маляките!

36

Ммм ДААА

преди 4 години

Като не ви устройва цената си тръгвате. Защо да ви бърка някой в джоба като сами сте го посетили това заведение? Видяли сте цените, ако сте си поръчали не е било на сила и това, че сте на кръчма е глезотия, която не е от първа необходимост, хайде да престанем с мрънтенето! Като си на море, на екскурзия и т.н. ще си просъираш краката според джоба си. *** в Токио, Париж Москва и обсъждай цени

35

До 41

преди 4 години

Личи си че не си помирисвал Гърция. А несебър е най смешния курорт па точно пълно е с псевдо мутрафони и плажа е отврат. Качамак такъв

34

Черноморец

преди 4 години

На нащо море и по Голяма Нужда не се ходи !

33

Е

преди 4 години

Тази година ще почивам в Несебър.Миналата сбърках да изсипя една чанта пари за Гърция и да се бутам с бежанците и някакви местни селяци в едно село.

32

Хахахахаххаххас

преди 4 години

Пикантен сос 3 лв. ????? Това всъщтност е кетчуп!

31

Абсолютен факт

преди 4 години

Самото море в Гърция е несравнимо с българското по качество-като природни дадености и липса на презастрояване.Другото е субективно мнение.Все пак човек трябва да си прави сметката къде и за какво отива.