95

Анонимен

преди 4 години

За всичко трябва акъл. Акъл се добива с образование като академичното не е достатъчно, трябва отдаденост и много труд върху себе си в това число в духовен план.Защото, когато разни недорасляци в техникумите се свързват online с преподавателките си по математика на-дър-вени и по ***, е, този народ няма бъдеще.

94

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовМи ей сега ще ти го изтълкувам. Нали се сещаш кой съм :)))))Условията на Сталин за "обединението"1) НАЗНАЧЕНО ПРАВИТЕЛСТВО вместо СВОБОДНИ ИЗБОРИ2) Германия да не влиза В НИКАКВИ СЪЮЗИ (военни и ли други)Това факти ли са другарю хибридник?Да, или Не?:)))

93

Анонимен

преди 4 години

Честит Празник на всички!

92

Анонимен

преди 4 години

Да носиш портрет на Сталин и Сърп/Чук е все едно да носиш портрет на Хитлер и Свастика.

91

Анонимен

преди 4 години

Чаровната армия е зла, защото е взела бизнеса и парите на много хора и е назначила непотребни селяни и простовати облаци, за ръководители на България

90

Анонимен

преди 4 години

Раята трябва да бачка. Комунизъм, равенство, врели некипели ... Аман бе!

89

Анонимен

преди 4 години

Пак ви оспиват в минало свършено време и докато спите ви минава живота в сън наяве.

88

V

преди 4 години

Сега в четвъртия райх колко останахме ? В България няма и 6 милиона ,а вие ми хвалите фашизма като по добър от комунизма .Разни дет крадат еврофондове пишат тука сякаш са светили на Сталин. Па не бил му син ,па не го виждал .Що не дадеш ти твоя син ? Ще изчезнем като народ. Това са фактите за райха ви. Виж китайците каде отидоха без райх.Трябва си независима България а не в чужди империи .герб беше създадена по същата технология по която създадоха Хитлер. С американски и германски пари ;)

87

Анонимен

преди 4 години

Докога битката между доброто и злото ще се води като сблъсък между футболни агитки?Адски ме кефи, че се секна футбола, защото хората, които държат съзнанието ви в плен с подобни илюзии и крадат от времето ви т.е.живота ви, всъщност ви пречат да се борите със собственото ви невежество.Противопоставяне на база минало-свършено време е безмислено.Новината, която мен ме кефи е, че китайците са успели и то в Ухан да получат плазмено йонизирано горива от сгъстен въздух.

86

Анонимен

преди 4 години

Треперете, Треперете пред победоностия марш на Червената армия!!!

85

АнонимеН

преди 4 години

АБСОЛЮТНИ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ!!!ЗАРАДИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НИЕ НЕ СИ ВРЪЩАМЕ МАКЕДОНИЯ!!БЪЛГАРИЯ Е НА СТРАНАТА НА ГЕРМАНИЯ ПРЕЗ ВСВ

84

Додо

преди 4 години

До Калин Абсолютно! При това призната за такава, но не и забранена със закон! Пародия на власт, пародия на преход. Затова сравних действията на комунистическите терористи с тези на башибозука клал Българите в Батак - и едните, и другите атакуват хората в църкви, палят, взривяват и убиват в църкви! Трагедия приятелю.

83

Анонимен

преди 4 години

до 89 Муахахахаха....смешнииик Вальо Златев че не внася в хазната данък от Лукойл и обявява че работи на загуба и ти вярваш е съвсем отделен въпрос. От 10 години го повтаря това- дружката на Тиквата а ти вярва докато оня стана милиардер! Муахахаахахаа....

82

Ами, правилно...

преди 4 години

НЯМА РАЗЛИКА, МЕЖДУ КОМУНИЗЪМ И НАЦИОНАЛ--СОЦИАЛИЗЪМ.ВСЕ Е - - - ЧЕРВЕНА ДИКТАТУРА НА ПРОСТАЦИ!

81

Анонимен

преди 4 години

....Така че сърди се на Рузвелт и Чърчил че са те продали на Стслин....Точно така, руснаците и във Виена са били до 47 ***, но се изтеглят, Австрия не е на салфетката в Ялта.

80

Хан Крум

преди 4 години

Къде ги визяхте теци стотици - бре? това което виждам са двама руски граждани да поднасят венец на паметника на окупаторите на българия. Че то останаха ли други - освен Крушовицката ***.з..ница / тя е по задържение защото мъжът и работи във Лук Ойл за едни 110000 лв и ако не отиде, ще му ги резнат/ и бездарния Безделник от Дондуков 2 - ама и той по задължение щото беше обещал на Решетников да ни извади от ЕС и НАТО и да ликвидира интерконектора с Гърция за да купуваме скъп газ само от ***.

79

Анонимен

преди 4 години

В ДЕН ПОБЕДИ, ЛУКОЙЛ СПИРА РАБОТА И СИ ОТИВА,, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА ПЛАТИ ДАНЪЦИТЕ И ТАКСИТЕ.ЕГАТИ, ФИРМАТА... ХАХАХААА

78

Историк

преди 4 години

В България освен Комунистическа Диктатура друг Фашизъм не е имало.за справка: "Фашизмът" на Д-р Желю Желеев

77

Анонимен

преди 4 години

Сериал дните хора за заети с работа и през свободното си време имат нужда от почивка. Праз иците са остаряло понятие, ненужни в съвременната ера.

76

Анонимен

преди 4 години

Не ми пука за амрии, държави и войни. Да си се избиват, ако може да се затрият завинаги. Смаоне ме занимавайте с глупостите си.