37

Анонимен

преди 4 години

Да изгоним всички провинциалисти от София а не да ми пълнят колички с тоалетна хартия и да тичат насам-натам като обезумели.Който няма имот и жителство марш от където се е домъкнал.

36

Сата НАТО

преди 4 години

Бойко го съжалявам донякъде: Китай или САЩ пускат нарочно вирус, повече от ясно е!------ Има една единствена държава, която има потенциал да изработва такива вируси и изгода да ги пуска и това е Просия. Животът си тече между Изтока и Запада, а Просия стои в кьошето като аутсайдер и се чуди как да влезе в играта.. Най-лесния начин е да провали играта на другите. Просия трябва да бъде срината и унищожена като държавно образувание.

35

Униформен глупак

преди 4 години

С безкраен патос и обвинителен тон каза:"Фризьорките и баничкопроизводителите да ***!"...сит на гладен не вярва...

34

Речено

преди 4 години

Тарикатщината този път не минават... Никой не знае колко ще продължи ситуацията и никой не е застрахован! Смъртта не подбира!Успехът на мерките зависи от съзнанието на всеки; не е време за театралничене, а за отговорност! Животът го изисква! Никой няма да фалира за месец - родителите ни с по 200 лв пенсия изкарват, пък тези с яхтите не могат, така ли?От подкрепа се нуждаят стойностните медици и стойностните мерки

33

Боко Суджука

преди 4 години

Алоууу матриала! Пари нема, действайте! Кинтите отидоха в Барселона, за тесни манекенски пичета! Оправяйте се!

32

Анонимен

преди 4 години

Боко Тиквата пусна вируса в България. Запитайте се кой печели от извънредното положение и въвеждането на военна диктатура? Диктаторът Боко тиквата, естествено. Трови ни, както Садам Хюсеин тровеше иракчаните, за да си запази властта.

31

Анонимен

преди 4 години

Тез същите чалгари гласуват 10г. за гроб. Толкова години усилия да се изпростачи електората - ето резултата.

30

Анонимен

преди 4 години

вурусът ще мине и заминено геррберастката крадлива шайка пак ще я изберетеи ще има още геррберска ччума

29

Анонимен

преди 4 години

Защо складове, магазини и аптеки са празни? Къде ти е икономиката, защо нищо не работи? Хляб и лекарства нямате вече за два дни, а лъжете, че има запаси за 2 години?

28

Анонимен

преди 4 години

И на кого да вярваме: Бойко днес: Няма проблем да се разходите на открито! Годжи: У-а всички били навън, фризьорски салони, как можело! Бойко прави в 12 часа посреднощ пресконференция и обявява извънредно положение, все едно някой ни е нападнал и ще бомбардира! И после - що хората били по магазинити?! Ми създавате паника бе, толкова ли тиквите ви не го разбират? Като създавате паника хората ще са по магазините, това е реакция на масите! В цял свят е така!

27

Анонимен

преди 4 години

Борисов е част от масонските слуги прокарали вируса по цял свят.Ползваха Петък 13 за да наложат карантина до април 13.Борисов имаше влсат да затвори границите но както другите масонски премиери не го направи за да тръгне заразата.

26

Анонимен

преди 4 години

Барба Ганьос е в паника да не изпусне властта.

25

Анонимен

преди 4 години

Най-голямата зараза е страхът.Изкупихте тоалетната хартия, утре шефът като ви съкрати без работа и доходи яжте тоалетна хартия.

24

Анонимен

преди 4 години

След като всичко отмине тиквата трябва да бъде расфасован така както разфасоваха момчето.П.С. Тоя генерал ли е манекен ли е незнам.За всяка нова униформа с която се появи има най-различно мнение.Тоя трябва да бъде разжалван до редник.

23

Анонимен

преди 4 години

След всяка излагация си мисля, че е стигнал дъното, но на следващия ден ме опровергава и продължава да дълбае.

22

ковид

преди 4 години

Емиии как няма да се ядосва военният лекар Вирусът не може да оцелее дълго време извън човек . Ако се спазва карантината , намалява възможността да си намира приемници . И така ще си изчезне самичък А и е добре запознат с реалните възможности на болниците в момента , и едва ли може да се приемат и лекуват огромен брой болни с коронавирус Ако в момента в Италия избират между двама или трима , кой да бъде слаган на машини , при нас ще бъде сигурно 1 на всеки 10. А без машините - смърт

21

Анонимен

преди 4 години

Няма държава, къде са ви мерките, къде ви е полицията, къдеса ви предпазните средства и защо чалгарите и ромите си правят каквото си поискат ?! Защо няма бой, затвор и глоби ?!

20

100%

преди 4 години

Г-н Мутафчийски е в пъти по достоен като човек и като професионалист от фатмaка Радев който се скри в президентството като плъх и говори само по телефона. Страх го тресе него. Но хората ще се стегнат и ще преживеем и тази чума.

19

Анонимен

преди 4 години

Бойко го съжалявам донякъде: Китай или САЩ пускат нарочно вирус, повече от ясно е! Европа спи, не смее да направи нищо, защото нали е много толерантна, как ще затвори граници на щастливите китайски туристи, които ходдят насам натам. Заразата идва в Европа - ама как ще затворим границите, това е ЕС, толерастия! Бойко и той същия - голям герой на свободата! Вирусът идва тук - следва колапс на здравната система и икономиката! Дъно за държавата и Бойко заминава в историята! Това са фактите!

18

Анонимен

преди 4 години

Не разбирате ли че догодина тоя вирус пак ще е тук?!Който не може да го преодолее ще си отиде.Това е.Няма драма.Живота е безмислен та за какво да му се кахърите не разбирам.Жалки сте.