35

Анонимен

преди 4 години

Реално хората в бг са много малко.А колкото до това дали са бедни -да бедни сме.Сития на гладния не вярва

34

Анонимен

преди 4 години

Малко били ..."Това са хора, които са на минимална пенсия и нямат семейства, които да ги подкрепят."ШШШШ еййй - писна ми от това държавното - "да се орпавят семействата им".В закона е заложено, че до 26 годишна възраст, родителите трябва, да ти покриват сметкие! МОЛЯ! После защо младите били навлеци!

33

антикомунист

преди 4 години

Един типичен безсрамник..описан в литературата... Пази боже сляпо да прогледне и в приказката за. Стълби ата....Бог ще го накаже и ще разбере,,другата страна ...срещу дръжката на секирата...

32

Анонимен

преди 4 години

Каролев, наглостта ти няма граници. Има много бедни хора.

31

Демократ

преди 4 години

Бедността е наследство от 45 години социализъм когато ограбиха и фалираха 3 пъти България. Преди 1944 при монархо-фашизма произвеждахме самолети и бяхме Швейцария на Балканите, но дойдоха руските окупационни сили и България фалира 3 пъти!

30

анонимен

преди 4 години

От коментарите на тази статия за пореден път се убедих, че българите мнооого искат да са бедни. Всеки път, когато някой посочи факта, че в България се живее много по-добре от повечето други места по света, веднага скачат срещу него и почват да му обясняват, че в България "реално" се живее много по-зле от колкото в Сомалия.

29

V

преди 4 години

Каролев свари да ги преброи .Ако вземаш чисто под 348 по гербав стандарт и 351 по евростат си беден .По статистика хора с доход 349 лв не са бедни .Дали статистиката е вярна ? И що тогава депутатите вземат по пет бона ??? Това означава че богатеят безмислено . Ако да речем са пет пъти по богати от един беден трябва да вземат към 1600 лв .И това е в пъти повече ;)

28

Анонимен

преди 4 години

Безочието тук няма граници. Този май пак се чуди чий политически г-ъз да оближе за няколко долара повече. Гнуса-р и изключително противен човек. Защо им давате трибуна на такива....Всъщност те всичките са такива.

27

АНТИ

преди 4 години

От 9-ти септември 1944г. кражби по комунистически.България фалира.

26

Невинна жертва

преди 4 години

Г-н Королев, бъдете човек, съжалете ни. Ние не сме виновни, ние сме жертва на обстоятелствата, ние сме невинна жертва на неблагоприятните обстоятелства, ние не знаехме, че така ще стане и ще ни дойдат такива неблагоприятни обстоятелства, ние не сме отговорни за действията си, съжалете ни г-н Королев, бъдете чове, проявете човещина г-н Королев!

25

Василев

преди 4 години

Духовната и културната бедност е по-страшна от всичко друго на света за един народ и държава!!!И какво като е стигнала средната работна заплата 1 500 лева, след като всеки мрази всеки и ще се избием по пътищата, да не говорим за някаква елементарна солидарност!!!Агент Алказар Дийн!ЦРУ!!!

24

Анонимен

преди 4 години

Ами някой на някого плаща за да приказва така интелегентни хора за каквито имат претенции да не виждат реалността не вярвам примери не давам и аз твърдя обратното ето лесно е без факти всеки говори каквото иска

23

Анонимен

преди 4 години

Шшшшт !

22

АнонимеН

преди 4 години

ТОЙ ЗАЯВИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА Е С НАЙ-НИСКИЯ ЖИЗНЕН СТАНДАРТ В ЕС НО 90% СЕ ЧУВСТВАЛИ БОГАТИ :D И ОБЯВИ, ЧЕ ПО-ДОБРИ ОТ ГЕРБ НЯМАЛО!

21

аз

преди 4 години

аз само програмисти познавам дето да взимат над 2хил лева.

20

КОМЕДИАНТ ТАКЪВ!!!!!

преди 4 години

До Смях до дупкаМного си приличат с оня с конските зъби икономист и преподавател с усмивка на уста!Венцеслав Димитров ли се казваше?

19

Malian

преди 4 години

Г-н Каролев всеки четвърти работещ е АБСОЛЮТНО беден! Синдикати в частните фирми НЯМА. Г-н Нейков говори така както му нарежда този, който му плаща заплатата."Той допълни, че за последната година статистиката дава ръст на средната работна заплата с 12%." Стига с тази статистика , не напразно всички я наричат "стакмистика" и там работят за тези ,които плащат заплати. Хората мизеруват и гладуват, а вие пишете пълни дивотии.

18

работещ-болен

преди 4 години

Аз съм беден, но честен човек.

17

Анонимен

преди 4 години

каролев много ти е мазна устата като говориш такива глупости поне си я избърши с пешкира докога ще давате трибуна на този доказан празноглавец

16

либърти

преди 4 години

Ай ся, нали сме пазарна икономика, свобода и демокрация, какво плачета за човешкото, нали има западни стоки по магазините, има от пиле мляко, за човещина седнали да плачат, загрижили се за човешкото в Королев, него от Сириус са го донеси рептилите, не се грижете за човешкото в него, яжте банани, гласувайте свободно и бегайте на запад да берете ягоди при свободата, защото свободата Санчо, е най-висшето благо дадено на човека.