42

Анонимен

преди 6 години

"Велика нация!Наследница на Византия!"Защо ? Защото в императорския двор говорят на латински и се смята за по висши от местно население ли ?

41

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха руснаците със заплати 100 евро да идват да им слугувате и да им чистите стаите в хотелите да изкарате някой лев щяхте да се озъбите от глад.

40

Анонимен

преди 6 години

По коя програма го даваха ???

39

Анонимен

преди 6 години

Кога ще почнат да празнуват разпада на великия СЕСЕСЕРЕ???Що не се разпаднаха "победените"които имаха "нещастието" да не са част от КОНЦСОЦЛАГЕРА!?Какво ли мислят днес прибалтийците,поляците,унгарците,чехи и словаци,кръстят се с две ръце и обявяват Господ за техен сънародник че тая чу...*** СЕСЕСЕРЕ отиде в небитието!Само тука още има толкова много промити мозъци ама затова къде са те само 14 години след като влязоха в ЕС а къде сме ние след 11 години в ЕС!Просто пл..еме е нашето.

38

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Огромна Москва няма нито един булевард, нито една уличка носеща името на българин... - няма Левски, Ботев, няма цяр Борис, Кирил и методий, Иван Вазов, Алеко константинов - имало е една ул. Димитрова, но тя е прекръстена през 92 година... - а сега погледнете - половината улици в София на руски изедници, а точно срещу НС ул. Аксаков българомразеца, който написа във вестник "Русь" 24 брой 1885 година - "Всяко тържество за българите е смърт за Русия"...

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42Ей, не е от бъдещето. От далечното бъдеще при това от друга вселена. Вселена в която руските лъжи стават истина на секундата

36

Анонимен

преди 6 години

До СвПлемето е точно казано по повод руснаците. Още по точно е стадото.В първите дни на ВСВ когато Германия напада СССР, германците вземат над 5 млн руски войници като пленници. Няма как да не се развълнува човек от тази безпримерна руска смелост.

35

Анонимен

преди 6 години

Русия скърши гръбнака на нацистка Германия и прави парад с военна техника от бъдещето. А мизepстващата евроатлантическа България прави военен парад със съветска техника от преди 30-40 години докато българите мият улиците и българките пpocтуират в Германия и почти всичко в България е внос от Германия.

34

Българина

преди 6 години

Единствения лидер на държава, който иска мир за всички, лидер който говори от името на хората, а гладните и алчни Американци, само и единствено поглеждат пред носовете си, всякаш, те не са Земляни.

33

Св

преди 6 години

За мен е впечатляващо и вълнуващо. Нямам в предвид самата история като история, но определено повече ми харесва от джендърските евроизпълнения. Който е против - да не гледа, в крайна сметка, и от мен и от него - нищо не зависи. Един мъж, особено служил в казарма, ще се развълнува като мен. Може и да не си ходил в казарма, пак да се развълнуваш. Защитата на племето, семейството, народ, страна, общност, е заложено от древни времена. Насаждането и отслабването на позициите - джендърство.

32

Анонимен

преди 6 години

Ти си следващия,който е в челните редици на предстоящи я г/е/й парад.========Абе на теб що първото, което ти идва в главата са гeй паради?Да не си латентен ***?

31

Анонимен

преди 6 години

Тука има някакви дрогирани които говорят за някаква "велика русия". Не знам как може русия да е велика като никой не иска да живее там, минималната заплата е 100 евро, а красовите рускини отиват *** или купени булки на запад.

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26Защото, освен ако не си висок 1.85, не покриваш незнам си какви нормативи и като ти свирят цвета на косата, кожата и очите с този на няколко лентички (кояот онея в зъболекарския къбинет, за жълтите зъби), знаеш, че ще те пратя я в някакви мини, я ще изчезнеш. А дори и да минеш теста, нима смяташ че е добре, тоя дето е бил 184 см, да го скопят и да го ползват за роб ?

29

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

За ордени и медали повече джилезу... - отколкото за ракети...

28

Анонимен

преди 6 години

Доказано е, че няма никакъв смисъл да се напада Русия. Седиш на границата (добре въоръжен, разбира се) и просто чакаш.

27

Българин

преди 6 години

Слава на Русия!

26

Анонимен

преди 6 години

Руските *** не можаха да освободят Цяла Европа, само половината и дадоха фира. Ритнаха камбаната с финес бе.......

25

Анонимен

преди 6 години

Гадна гнусна държава русия. Защо бавят другите санкции, да ги тряскат и да умират от глад гадовете.

24

Анонимен

преди 6 години

Как искам Краварите да влязат само метър през границата в Русия! Не знам просто какво ще им се случи!==========Брей какъв тeлешки възторг. Ще ходиш ли на границата им, да помагаш на "братушките" си?

23

Анонимен

преди 6 години

Страхотен парад наистина :)