35

Анонимен

преди 6 години

В България който от малко от малко е ставал все е еимгрирал - то не е било Византия,Истанбул, Франция, Германия, Австралия, САЩ...останалото се върти и какъвто и режим да се появи все личазите,най-наглите и кръвожадните се нареждат на софрата. И фашистите са били такива, и комунистите...

34

Анонимен

преди 6 години

Съветско робство 9.9.1944 - 10.11.1989

33

Анонимен

преди 6 години

Вождът ви е толкова черен, че комунистите не са могли да го изтрият от черно-белите снимки.

32

Въпрос на изчисление

преди 6 години

От 9.9.1944 г. са изминали 73 год. Питам се от какво пострадаха сегашните управници, които дори не са били родени много години след тази дата? До 1989 г., как се изучиха, та сега се считат за много умни ?! Червено в синьо = синьо в червено и така до края на светаааа!

31

Българина

преди 6 години

Съгласен съм от там му тръгва кариерата на бб и тройното пролятие три мандата .

30

Анонимен

преди 6 години

На 9.9.1944 е закрита българската държава

29

shady

преди 6 години

Че е черен 09.09 черен е, но в никакъв случай не е най-черният. 10.11.1989 също е черен, но най черен според мен е деня, в който падаме под робството на анадолските мaнaфи през 1396 г.

28

HahHH

преди 6 години

Наглост до безобразие ... питайте партзанската внчка Лилето Павлова дядо й Димитър Павлов, бивш министър по времето на комунизма, лошо ли е било. Нема такава наглост. За пореден път се убеждавам, че Боко и Цецо винаги могат още.

27

Анонимен

преди 6 години

Някои хора непрекъснато се връщат с обвинения към комунизма, 30 години след неговия разпад.Това има за цел просто да отклони общественото внимание от собствените им сегашни престъпления.Докато непрекъснато ни дундуркат с приказки колко лош бил комунизма,те стават неимоверно богати,а българската нация залязва.Но те това искат,а после ще си вкарват бушмени да им работят за жълти стотинки.Но подобни сметки винаги излизат криви и погрешни!

26

Анонимен

преди 6 години

На девети септември 1944 година, е свалено правителството на Муравиев, създава се правителство на ОФ и България вече не е противник на САЩ, Великобритания, СССР и останалите държави в Втората световна война, както е било до този момент. Това са фактите. Ако не беше извършена тази смяна, войските на Трети Украински фронт щяха да окупират България и България нямаше да може да участва в крайната фаза на войната срещу фашизма и щеше да понесе много по-сериозни загуби, отколкото се случиха.

25

Анонимен

преди 6 години

Как от бодигард на Тато се става премиер на България? Само по партийна линия хора с такъв капацитет се издигат до такива постове.

24

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗащото СССР в моемнта в който скъсваме с фашистка Германия СССР ни обявява война и преминава Дунав с танкове.

23

Г

преди 6 години

Още има доста живи баби и помнят, та да разкажат. В едно малко градче ми разказваха за сградата на училището как преди 9-ти е била нещо като затвор за мъчения и разстрели в двора му. Фашагите даже са наемали духов оркестър да свири отпред до оградата му, че да не се чуват виковете на жертвите, но и това не помагало. Всичко се чувало в района. Разстрелите в двора можели даже да се видят от по-високите места. Та толкова за жертвите преди и след 9-ти септември. И едните, и другите.

22

Анонимен

преди 6 години

Ха ха ха ха ха тия гърбавите ме спукаха от семех! Алоооо кога станахте калайжии кога ви почерня зад.ника бе!? Черна дата била а иначе кога бяхте на държавната трапеза при Бай Тошо и манифистирахте пред мавзолея датата беше бяла като сняг. Особено онзи с филиите мас на който червената книжка още му стърчи от джобчето! А най вече оная от Плевен дето се прави на правистка благодарение на комунистическата власт в която е членувала! Много мразим некой да ме прави на баламурник!!!

21

М, да ...

преди 6 години

В ГЕРБ има най много БКП-номенклатура! Днешното им изявление относно 9ти септемри ми звучи и изглежда като послание : ГЕРБ погребаха България!

20

Хм

преди 6 години

На тая "светла" дата гербаджиите също дължат много!Повечето са бивши партийни секретари и дребни БКП-функционери,дето нямаше да помиришат власт в една нормална държава!Обаче сега са я налапали цялата и дъвчат ли,дъвчат!Евроатлантизмът им е само камуфлаж и индулгенция....

19

Анонимен

преди 6 години

Защо да е черен? На 9 септември Монархията България, в името на негово величество скъсва с фашизма и става антифашистка. Заедно със САЩ, Великобритания, Австралия, Индия, СССР, Италия. Монархията се запазва, Търновската конституция е възстановена, възстановена е парламентарната демокрация.

18

Анонимен

преди 6 години

оле мале, ако не беше 9ти септември повечето гербаджии сега щяха да са наследствени овчари...те трябва курбан да правят, че дойде комунизмът , че нагли, безпардонни и некадърни да просперират....че и унуците им....

17

Анонимен

преди 6 години

Всички "русофили" утре пред паметника на съвеЦката армия за преброяване на "патриотите" ! За най-активните ще има близалки "Путин" и "Червена петолъчка"...малко употребявана.

16

Анонимен

преди 6 години

Кога се блажихте от комунизма вие и вашите роднини не ривахте, а!!! Кога се изучихте при комунизма и кога ходихте до омразния СССР да завършите висше не ривахте, а!!!Най-мръсната гад е бивш комунист, потомък на комунисти, но правещ се на репресиран от комунизма!!!А иначе най-черния ден е когато ГЕРБ се качи на власт. От този ден страната тръгна стръмно надолу!!!