51

Анонимен

преди 10 години

Добре,че сме в нато и ес няма да станем част от северна азия

50

Анонимен

преди 10 години

Предлагам областна управа на Перник незабавно да обяви Пернишка Народна Република и другата неделя референдум за влизане в Дупнишката република

49

Барак Обама

преди 10 години

Тъй като сега там няма руска армия, обявявам конкурс на тема "В какво да обвиним руснаците този път".

48

Лудко

преди 10 години

Май Путин постигна своето,а именно да започне създаването на Евразия,днеска се цепи Украйна утре Молдова и т.н.После присъединява и Турция която почва да отцепва от България и т.н.Краят на нашата нация и териториална държава наближава,помнете ми думите до 5г от днес части от България с мюсулманско население ще иска да се присъединява към Турция.3 световна е неизбежна и предсказана мн мн отдавна.

47

До 59:

преди 10 години

Но не по-долни от американците!

46

Анонимен

преди 10 години

Руските мужици могат да направят по тази схема поне още 20 буферни републики около своята територия. Руските ненаситни *** се плодяха от всичко навремето в целия СССР, дори ги изнасяха и в БГ.Примерно Варна още утре може да стане руска, ако местните богати мафиотски босове решат. Извод: Да ги прогоним овреме, докато и нас не са ни надробили.

45

Форос

преди 10 години

Започвайки от днес, ежедневно от 14:15 ч., ОРТ ще показва току-що заснет филм за живота в Крим - пътепис и разговори с хората. Ще го гледам с интерес.

44

Анонимен

преди 10 години

много са долни руснаците

43

Анонимен

преди 10 години

Ресурсите на Украйна са по кримското черноморие и в източните републики. Промишлеността е в източните райони. Като изключим Киев(крадците), заплатите са най - високи в източните области. Как Украйна става по силна без източните си райони??? В украйна остават само едни красиви млади момичета за продан и голяма част от тях носят спин, за съжаление. Няколко крадливи жадни за власт майдановци разрушиха живота на няколко поколения украинци. Много са страдали завалиите и много ще страдат...

42

Анонимен

преди 10 години

vie ko mislite che tezi ne sa hora na putin li ?

41

Анонимен

преди 10 години

И всичко това без помощта на руската армия хахахах Яценюк, Барозу, Ромпой и Обама ще си изядат вратовръзките от яд!

40

Анонимен

преди 10 години

Свърши се с Украйна!

39

румен221

преди 10 години

Съжалявам украинския народ. 1. Бандеровските ФАШИСТИ тренирани от ЦРУ в Полша и Литва реват и се оплакват Бият ни!2. Лидерът на Десния сектор Диитрий Ярош е поискал терористите от Ал,Кайда в Чечения начело с Доку Умаров да започнат атентати в Русия!! И какво изплува След Афганистан, Африка и Сирия ЦРУ и Ал,Кайда пак са в един отбор!!!3. Така става, когато оставяш няколко хиляди дрогирани *** да ти решават съдбата. Дано украинците по-бързо САМИ натирят метежниците и самозваното им правителство, за да проведат избори за нормално управление..

38

А на бас!

преди 10 години

А на бас! Че след една седмица, Украйна няма да я има. Ще има Южна Русия. И за това няма да бъде виновна Руската Федерация, а самите украинци. Които горят от нетърпение да разпалят гражданска война помежду си и да се изпотрепят!

37

майорски

преди 10 години

Шах Мат!Очаквам ответната реакция Киев да поиска миротворчески сили на НАТО и ЕС.Само че НАТО в Украйна няма да влезне никога ...и това го знаят както Хамериканците така и Еропейците......ако НАТОВ-ски войски влезнат в Украйна даже Украинците ще се вдигнат срещу тях!

36

Анонимен

преди 10 години

До 30 Доктор Сър ПичукКакво ще правят войски на САЩ и НАТО в страна която не е ЧЛЕН????Ще защитават инвестицията от 5-те милиарда долара за революцията и революционерите ли,18-те милиарда на МВФ ли или 11-те милиарда на ЕС????Според теб и наша армия трябва да изпратим като член на НАТО ли бре тъпоъгълник????

35

До 13 стефанов

преди 10 години

Знаеш ли, че си смешен, жалък и неадекватен на днешните реалити с твоите глупави коментарии! Разбери, като повтаряш лъжи те няма да станат истини. Искали да живеят като американци! 80% от народа на Америка е американо-говорящ, че даже има хора които още не знаят езика им. Работят и получават скромно и живеят на кредит. Но понеже сравняваш с нашите заплати ти се стува мноооого. А богаташите - че те в Русия ги има повече от САЩ. Я кажи кой град е един от най-скъпите? Правилно - Москва!!!

34

румен221

преди 10 години

Офшорналиев командва светаПлевнелиев България е за запазване на суверенитета, териториалната цялост и демократичното бъдеще на Украйна При необходимост ще свикам дори КСНС Стреснат от този заповед:Путин внесе в Съвета на Федерацията искане за изпращане на руски въоръжени сили на територията на Украйна до.. нормализиране на обществено-политическата обстановка в странатаОрешарски - "...Използването на военна сила за окупирането на чужди територии е нарушение на правилата на международното право..." - А каза ли го на турския външен министър на Турция... ЗАРАДИ КИПЪР

33

Близък Изток

преди 10 години

Вставай страна агромная, Расмусен, защо си намусен, бегай от България, твоето идване ще ускори излизането ни от НАТО, марш от тука!!! България напред гледа, Варна по море ще се присъедини към Севастопол!!!

32

към 39

преди 10 години

Аз искам референдум за присъединяване към Япония. И моментално изравняване на жизнения стандарт!