27

Kaleko Aleko

преди 11 години

Г-н Бай ***,не е единствен - другарите от Позитано също добре манипулират точно тази прослойка. Неслучайно резултатът им на изборите беше горе-долу равен.

26

Революционер

преди 11 години

Избрахте си нов бардак със стари *ви, сега ще ядете кашата 4 години!

25

Социаглист

преди 11 години

Прав е Боко, то това и се очакваше, просто се чудя колко бързо народа забрави поуките от предишната тройна коалиция.

24

Анонимен

преди 11 години

Edinstvenia mojesht I obiden imperatora-slunche

23

Анонимен

преди 11 години

Тиква на изборите си аут.

22

izo

преди 11 години

истината е, че парите в европа се разпределят от енп, всяко соц правителство ще бъде рязано, а всяко дясно поощрявано

21

Бай Хой от Ханой

преди 11 години

Селски тарикат е Боко, но цървулите му се хващат . Добър манипулатор на селяци е. Шапка му свалям.Мутренско минало, безобразно управление, милиарди злоупотреби и пак има тиквеници да му се радват. Казвам ви ДОБЪР Е !

20

работещ

преди 11 години

ББ да ги говори на съседите си в Банкя тези приказки.Всеки ден от работата на това правителство струвало милиони-ами твойто мутренско управление колко струва?Последиците от едно управление се виждат след години.Видяхме ББ докъде докара дребни производители,малки фирми и пр.Ако е нормален политик-след като не можа да състави правителство,остава опозиця в парламента и се бори да предлага по-добри законопроекти.Поведенитео му е на типична мутра.Не съм фен на БСП и ДПС,но законите са за всички.

19

Социалист

преди 11 години

А бе уважаеми пожарникарю знаете ли че тези протести пречат на правителството да работи спокойно защото платените от вас протестиращи си измислят разни нови искания всеки ден!? Знаете ли че вашата партия не е влизала в Парламента и по този начин го унижавате като институция!? Вие сте едни продажници! Народът ще ви накаже!

18

Comodo dragon

преди 11 години

иска да каже че това е цената на протеста. Толкова плаща на протестиращите.

17

маските паднаха

преди 11 години

Бойко за жалост тези не са мъже и са хора без морал.Още помним думите ти ... Народа ми даде властта и аз им е връщам Спомням си като в София имаше февруари месец 3-4 протеста с по 1000 човека и 2 неделини с по 10 хиляди , как от трибуната на народното събрание другарите те призоваваха , ако си мъж да се оттеглиш , защото хората това искали , макар че те бяха излезли заради Чез и др дружества .А сега са се барикадирали и са отцепили половината център пазени от 1000 полицая от народната любов

16

Дъщерята на Бойко

преди 11 години

На мен татко Боби ми каза че идва моето време да управлявам овцете наречени незнам от кой и как Народ?!Иначе аз съм в USA и не съм малко дете а голямо момиче на 26 години което троши наред -ЧЛЕНОВЕ-(уча Право).Неразбирам Московски какви малки деца вменява на татко Боби?Иначе тук при Обама съм супер.Много е як живота защото всеки месец татко ми изпраща по 100 000 лева окрадени разбира се от вас туземското население което трябва да стягате коланите защото е криза и трябва да сте все така Глупави!

15

Анонимен

преди 11 години

dumite na 4ervenata tikva otekvat na bustana ...ku4eto na paza4a bai Petr tuku pripikva pipon, tuku dopikva tikva i kratunite edreiat za sram i pozr na dinite

14

фен

преди 11 години

Тоя *** няма ли да най-накрая да му спрат медийните изяви.Говори неща които и сам не разбира. Нито една чуждестранна медия не отрязява негова изява.хората на запад го слушат само от любезност и култура.

13

eeha

преди 11 години

Много са платените писачи тук, но не могат да си кривят душите че е прав ББ!

12

Революционер

преди 11 години

Избрахте си нов бардак със стари *ви, сега ще си ядете кашата 4 години!

11

др хаус

преди 11 години

Мислех си, че управлението на борисов е най-гнусното и мръсното. но в сравнение с тоя комунистически, турски и фашистки *** то е като Снежанка

10

Анонимен

преди 11 години

БОКО *НО ТАКОВА СКРИЙ СЕ НЯКЪДЕ ВЕДНАГА!!!

9

Анонимен

преди 11 години

Твои лични загуби, нали? Не можеш да краднеш!!!!

8

Анонимен

преди 11 години

Прав е.