73

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 69ХАХАХАХАХАХАХАХАХ!!!!

72

!...

преди 11 години

Какво е политическа ***? - Волен Сидеров!Какво е национален предател? - Волен Сидеров!Кое е уродливото дете на 23 годишният ла*ян преход? - Волен Сидеров!България - Амин!

71

аман

преди 11 години

болен е хибрит между сектант, психично волен, юда и поп кръстьо

70

Анонимен

преди 11 години

До АнонименХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!! ;)))

69

Одисей 1

преди 11 години

Този усеща че песента му е изпята и това не му дава мира , за това са тези циркове .

68

Анонимен

преди 11 години

Е, така е. Не може 10 хиляди да свинстват, а всички други само да гледат.

67

Някой

преди 11 години

Тук има някой платен *** от Атака, който цъка минуси.

66

padara sas sopata

преди 11 години

volen e prekalil s viagrata zatova triabva da bade sprian sam ne moje i na nego ne mu e hubavo no ...

65

Ха

преди 11 години

Чакайте бе ***,вие имате право да да крякате,мърсите и блокирате,защо Болен Сидеров да няма това право.С какво сте повече от него?Утре ще застана пред вашите работодатели,ако имате такива, и ще ви поискам оставките.Ако не ви уволни веднага,ще го нарека мръсен комунист и ще поиискам неговото уволнение!!!!И така да победата????

64

Подкрепете го !

преди 11 години

Ако Сидеров беше решил да прави това в Пловдив той щеше да бъде подкрепен най малко от 300 000 пловдивчани ( без онези прошляци, които се търкалят по улиците). Софиянци да не чакат. Да се присъединят към Волен и да отвоюват Орлов мост от въшкавите въшльовци, които за 12 дни опикаха зелените площи в центъра на София и *** Борисовата градина. Не може една тумба клисави ,красиви *** да пречат на 1,5 софиянци. Не им позволявайте отново да изпълзят и да налазят улиците.

63

Анонимен

преди 11 години

Този човек не мисли ли за бизнеса? Изпразнил е всички фитнеси в София - ще фалират!

62

yurush

преди 11 години

Това е най етичният деПУТАт в парламента. Малеее а ония от ДПС и БСП пак ще наведат глави и ще мълчат, защото вчера лудия им показа,че без него не могат. Блен да излезе довечера към 21 часа така , а не сега

61

НЯКОЙ

преди 11 години

СЪНАРОДНИЦИ С ТОЯ ПАНАИР, КОЙТО СЕ УСТРОЙВА ВСЯКА ВЕЧЕР ПРИ ХУБАВО ВРЕМЕ, ОСВЕН ЗДРАВОСЛОВНИ РАЗХОДКИ ДРУГО НЕ СЕ СЛУЧВА........ БЛОКАЖИ И БОЙ .... ТОЯ Е НЕОБХОДИМИ ....

60

Анонимен

преди 11 години

Ела на Орлов, бе психопат! Ела да те приключим веднъж завинаги !

59

Анонимен

преди 11 години

Истината е, че сега за СИДЕР АГА закони няма и никой няма да посмее да го пипне, щото утре няма да се яви в НС и няма да има кворум. ТОЙ ИЗПОЛЗВА ТОВА И ПРАВИ ГРУПИ НАРУШЕНИЯ С/У ЧОВЕЧЕСТВОТО. Така че драги сънародници.. след като оганите на реда няма да посмеят да го пипнат, ще се наложи да им припомним СИТУАЦИЯТА ОТ 97!

58

Анонимен

преди 11 години

Волене ти си пътеводната светлина за нас, давай смело напред, ще те следваме докрай.

57

коментар

преди 11 години

А дали герберската БНТ ще представи кадри и от други протести????Щото май само те не знаеха , че има и друг протест , ограничен САМО В РАЙОНА на НДК/щото останалото пространство е купено от ГЕРБ/ и ще пристигнат и покажат приклюването му??????

56

Анонимен

преди 11 години

"че тези медии подкрепят чужди монополи" - какви чужди монополи, кви медии бе, батьо?"че ще направят граждански арест" - бате, ти вече нещо се *ваш!Тия очевидно целят да провокират мирните граждани, особено тези, които хич не им симпатизират. Да деморализират и девалоризират протестите. Явно са текли междупартийни консултации. Позор, отвсякъде позор.

55

Aнгел

преди 11 години

Председателят на комисията по етика в парламента показва какво е етично поведение !!!

54

Анонимен

преди 11 години

Така се брани бонус за кворум