12

Анонимен

преди 11 години

Те може и с имена да са надписани но какво от това.Прокуратурата мисли българите за ***.Във всички ЦИК, РИК и СИК-ове опозицията има мнозинство. Заедно с наблюдателите и присъстващите журналисти това прави над 160 000 души. Как всичките накуп ще ги купиш или излъжеш за да вкараш други бюлетини и да подмениш вота???Прокуратурата се показа за пореден път като инструмент на мафията БСП/ДПС.

11

bolka

преди 11 години

Наложително е осигуряване на сигурна охрана на главния прокурор.Къде и защо спят съответните органи?

10

Мармалад

преди 11 години

Не случайно е казано ,че всеки си заслужава съдбата!Българинът се оказа толкова ***,че не му трябва висящо кафе,а висящо въже- да хване и да се обеси! Не ме е яд толкова ,че фалшифицираха отново изборите ,колкото ме вбесява факта ,че имаше и не малко хора гласували за ГЕРБ.Не оправдавам по никакъв начин електората им,който подкрепи тази престъпна структура -наречена ГЕРБ.

9

Анонимен

преди 11 години

"Прокурорите, които са достойни, не са анонимни и са малко по-грамотни+++++++++++++++++++Абе знаех си аз че Цецо е неграмотен :)

8

sostin

преди 11 години

По продажен , по неадекватен и по-*** главен прокурор от Цацата до са май не сме имали. Той нищо неказвал...той неможел да разбера защо една политическа цила се окачествявала като потърпевша от скандалите.... Щото Бареков тичаше като дрогиран и квичеше как ГЕРБ са печатали бюлетини,който даже били и надписани вече. Защото Бареков квичеше как Борисов е изпратил 200 човека да го пребият. Защото всичкото кеч наруши закона за мълчание и дава презкомференции и без никви доказателства сочеше

7

макето

преди 11 години

заболя ме главата от тая главоблъсканица ,ужким- наистина ся ке го умотат така че и господ не мое се оправи кат дръжавата де наздраве кое време стана

6

щирлиц

преди 11 години

Засмърдя на демокрация.На талази.

5

приложение

преди 11 години

Дават такава бюлетина на *** Джери с отбелязана цифра и един печат, той я пуска , изнася тази която са му дали вътре и си получава парите.

4

Go

преди 11 години

Хайде сега, ако обичате, Бойко Борисов и Цветан Цветанов да си понесат отговорността!!!

3

Анонимен

преди 11 години

Как е оня с хипертонията?

2

Анонимен

преди 11 години

От днес за мен главният прокурор може да носи прозвището - Сотир Тикворезача!

1

Анонимен

преди 11 години

Много мирише. Ама много.