55

Анонимен

преди 11 години

ПРЕЗИДЕНТ ПРОДАЖНИК ПОЗОР

54

Анонимен

преди 11 години

Това със санирането и МАГИСТРАЛИТЕ не беше ли идея на един премиер, в момента в оставка? Ако един политик допуска същите грешки, като друг рискува да бъде застигнат от същата съдба!

53

ОСТАВКА

преди 11 години

Този е опасен за България,да подава оставка продажник,това ли е работата на президента бе саниране !

52

Анонимен

преди 11 години

До Кашчей БезсмертнийПрекрасно написано, да можех да ти дам повече вирнати палци, бих!

51

666

преди 11 години

до 51 Корозира да, аз не съм строителен инженер , но такива са ми казвали, че точно в отслабените връзки е проблема. Понякога панелите се отварят и се просмуква блага и после процеса се усложнява.42 теб няма да те коментирам даже, просто с никой не искам да се заядам, а да че думата саниране не е смяна на дограма и слагане на изолация. Не съм и заварчик, нито ***, но ме разсмя!

50

вх

преди 11 години

Смислен ама не са ви смислени условията. Преразгледайте ги и ако са достатъчно добри хората сами ще скочат да санират жилищата си.

49

Анонимен

преди 11 години

имам една бригадка съм сформирала, една подизпълнителска такава, искам да санирам с нея панелки, дали ще мога да се включа?

48

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Ауууу!Ама той мноу лют, бре!Я да ти изскърца със зъби оня плешив нерез с бедния речник и още по-бедната библиотека, че да заскимтиш като ритната ***!Море, гьостерица неокастрена, море "Калашник" оксидиран...

47

Анонимен

преди 11 години

"но да не отделите 1000 лева за саниране"Е*ати ***! Ха-ха-ха! Марш във ВИАС бе ***! Катедра "Строителни материали" *** ще разкатаят!

46

Анонимен

преди 11 години

Въпроса е,ще се спазва ли технология за саниране,защото всеки който може да държи чук и тесла се пише МАЙСТОР!

45

до 54

преди 11 години

*** е следствие на управлението от прехода, преди прехода нямаше ***, схващаш ли ми мисълта?

44

Анонимен

преди 11 години

Колко ти плащат, че през една седмица пееш за саниране ***? Това ли ти е "икономиката"?

43

Анонимен

преди 11 години

Е да много по-добре е да плащате по 200 лева ток или парно през зимните месеци, но да не отделите 1000 лева за саниране, да си намалите сметките наполовина и да не мръзнете като кучета както сега!

42

tankist

преди 11 години

еми става въпрос за над 12 милиарда евро за санирането не са малко за толкоз пари може и да почнат да гонят, а защо не се развиваме като нормална държава , тия дето имат пари да влагат в производство, индустрия, земеделие а не само далавери по източване, крадене и прочие, фащам бас ,ч е след санирането на ред ще е събарянето на хотелите пак с наши пари, народе опомни се тия се готвят да ни доят до свършека на света,

41

Как го търпите ?

преди 11 години

Я г-н Росен изведнъж се превърна в Хитлер-ОСТАВКА и съд за опит на ограбване на гражданите веднага!

40

Анонимен

преди 11 години

този наистина е като навита латерна с това саниране. Вече се питам дали е *** или сърбежът по ръцете му да продължава да крадне вече е неистов

39

Чорбаджия

преди 11 години

До АнонименТака е в цяла Европа, не само в Мюнхен. Но там е чисто и подредено, защото тамошните хора сами са си го направили така. Тези хора за разлика от българите, градят, а не рушат. А вие българите не търпите подобни екстри. Искате си *** и рушите всичко.

38

Анонимен

преди 11 години

Тоя не е в ред.Чрез саниране щял да добива енергийна ефективносст,вместо да мисли как да се намали цената на тока,кято в момента е 52,32 стотинки за 1 кв/,ч в Македония е 13 ст на кв/ч.Сякаш паднал от друго измерение.Хората и сега пестят,поради невъзможност да си плащат сметките,просто не си включват отопление.Заплашва хората с палатки.За него нали няма опасност с 10 къщи и замък на Халкидики.Не му прави чест да заплашва хората.

37

Анонимен

преди 11 години

Не обръщайте внимание, че един строителен предприемач ви говори за саниране, а се запитайте кои фирми ще извършват процедурите.

36

до 666

преди 11 години

Ти маи идея си нямаш де и как са вързани панелите !Интересно дали арматурата корозира във бетон?Дали носещи са Фасадните панели?Дали 5-10 см траеща 10 години хпс и епс са нормална инвестиция!