31

Фашист

преди 11 години

Така трябва, да ги стрелят. Защо 14 годишен *** може да стане баща, а като го гръмнат го изкарват дете? Щом може да прави деца и да ходи да краде, значи не е дете - това си е дърт ***. Ако всеки месец има по един застрелян *** в опит за кражба, след година кражбите извършени от *** ( които са 60 % от кражбите като цяло ) ще намалеят поне с 50%. *** ще започнат да се замислят малко преди да нахлуят да грабят.

30

Анонимен

преди 11 години

Няма вече тУлерантност ,....има ЗАКОНИ ЗА ВСИЧКИ !

29

Анонимен

преди 11 години

Ami kato kradyt trepane samo ,drugo n gi spira.

28

Анонимен

преди 11 години

Алоо, ***+...?А вие колко деца ---изнасилихте и колко българи убихте ,за 23г........А?

27

Анонимен

преди 11 години

Пращайте ги на училище, а не да "берат джилязо", тогава няма да ги убиват.

26

123

преди 11 години

Защо ви убиха детето ли?? Може би защото това са рисковете на професията !

25

курталан

преди 11 години

А ВИРЕ ДРАГИ *** ЗАЩО УБИВАТЕ СТАРЦИТЕ НИ ПО СЕЛАТА ЗА 2 И 50 ХЕМ ВИЕ ОТИВАТЕ ДА КРАДЕТЕ АМИ БИРЕТИ ДЖИЛЯЗУ НА ДРУГУ МЕСТО БИИИ

24

МАНГАЛИТЕ

преди 11 години

КАКВО ПРАВИТЕ В ЗАВОДА,БЕ ***!Цяла България е пропищяла от тях.Смучат държавата-и др.Борисов нищо не правеше.

23

Анонимен

преди 11 години

Аре бе къде са баретите защо не са ги натръшкали още по паветата тия *** черни.Не стига се крадът ами искат и да става без да ги обезпокояват и възпрепятстват. Като протестират българите, баретите са в пълно бойно снаражение и готови да бият редовния данъкоплатец.Пълна дискриминация за българското население в собствената ни държава. Някакви черни *** който нищо не плащат и не работят имат повече права от нас, който си скъсваме гъзовоете от работа.

22

Анонимен

преди 11 години

ПЕТКО ЕЛЕНКОВ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА !!! БРАВО НА ТАКИВА СМЕЛИ ХОРА !!!

21

Контра протест

преди 11 години

Така ли? Защо го убили - ми защото отива да краде! Да не искат *** да кажат, че кражбите са разрешени?!Трябват НОВИ протести, този път с искане да се потърси сметка на *** - защо крадат, защо убиват, защо не си плащат сметките и т.н. Стига с тези "права на малцинствата"!

20

Sezgin

преди 11 години

Нека всички да искаме справедливостта да дойде най-после. Който си позволява да убива, нека и него да убият.Не може да се стреля по деца, нека да има смъртна присъда за такива ***.

19

Защо ли?

преди 11 години

Да бе мирно стояло, не би чудо видяло. Професията "крадец" е високорискова и често води до здравословни проблеми, причинени от огнестрелни рани!

18

Анонимен

преди 11 години

И това точно в ден, когато други роми са си убили децата като кучета???

17

Анонимен

преди 11 години

А това, че редовно са нападали както тоя пазач така и навсякъде другаде с камъни и железа и то най-редовно? А това, че през последните години това е първия убит ***, за разлика от десетките българи, които са намерили смъртта си от *** престъпност? Сещате ли се за пазача на черешите отпреди 2 години, който беше убит, защото погнал *** и за жалост не ебил въоръжен. А за предните? Техните почернени семейства даваха ли ги по телевизията?

16

Анонимен

преди 11 години

Жандармерията, кво чакате, гнидите имат нахалстовото за права ама си забравиха задълженията.... бой и обратно в гетото,че цапате центъра с присъствие.... да оправим правителството и идваме за вас после...

15

бг

преди 11 години

да видим какво ще направи сега прокуратурата дали няма да им каже на *** пазача виновен крадете кокотто си искате и каквото мойете той българина е длъжен да ви издържа и храни а вие се плодете взимайте помощи и крадете други задължения нямате

14

в дивия Запад

преди 11 години

когато крадат, ще ги убиватТова е справедливостта : Око за око, зъб за зъбКъде са сега ромските барони и защо не са осигурили работа за ромите, щом ги подстрекават да спазват само собствените си закони ЗНачи те няма да сключват граждански брак, ще раждат като животни от 10-годишни, няма да работят, няма да учат, няма да се подчиняват на законите, пък ще искат да се спазват законите и да не им се случва нищо лошоАма то всяка работа си има риск, щом крадат релси, ще ги стрелят. Така е

13

Рамбо Кючуков

преди 11 години

Българите скоро ще бягате панически от България. Това вече е демократична държава от ЕС и тук има права на човека. Българите като не спазвате законите и сте расисти, ще си ходите обратно в Индия.

12

Анонимен

преди 11 години

Ако не се бяха опитали да крадът както обикновенно, нямаше да се стигне до тук. Малки деца, на 15-16 години тръгнали да крадът. Стреляли са защото тези хора нямат респект от никаква охрана, знаят че не могат да пострадат и атакуват с всички сили. Само че този път са били изненадани. Много умна идея е всички пунктове за метал да бъдат затворени, да нямат стимул *** да печелят пари от кражби.