25

Анонимен

преди 11 години

КАКВИ СА ИСКАНИЯТА НА ПРОТЕСТА ?

24

5555

преди 11 години

ТОВА НЕ Е ПРОТЕСТ А НОВА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СА НОВИТЕ БОЛШЕВИКИ И ПАРТИЗАНИ.ТОВА ЛИ ИСКАТЕ .БРАВО.

23

Анонимен

преди 11 години

В петък Плевнелиев каза, че е поканен да присъства на митинга и ще уважи протестиращите в столицата.___________________Баце, вземи си повечко охрана, `щото ще те среща Народната любов.

22

Анонимен

преди 11 години

ОБЯСНЕТЕ МИ КАК НА УЛИЦАТА ЩЕ СЕ ИЗВЪРШИ ТОВА, КОЕТО ИСКАТЕ ? ВСИЧКИ ИСКАМЕ , НО ТОВА СТАВА САМО ПРЕЗ ИЗБОРИ НА ПАРЛАМЕНТ. ИЛИ ВИЕ ИСКАТЕ СИМЕОН ДЯНКОВ ? ПРОТЕСТИРАЙТЕ СИ БЕЗ МЕН.

21

OT 1

преди 11 години

Като гледам тоя *** Иван Петров от Варна и останалите подобни ***, все повече си мисля, че народа всъщност протестира срещу самия себе си. От срам, че техния човек Боико се оказа наи-некадърния и наи-наглия от всички. По-крадлив, по-лъжлив, по-бездарен от вечните виновници Станишев, Кобурготски и Костов взети заедно. Преди 4 години народа беше достатъчно глупав да си миисли, че като сложи себе си във властта чрез Боико, всичко ще потече по мед и масло. Сега протестира от срам срещу себе си, че е бил за поредн път наивен и замаян.

20

OT 2

преди 11 години

За това, че оня които считахме за един от нас, наи-близък до нас, наи-приличащ на нас, всъщност лъга наи-безпардонно от всички досегашни лъжци, краде наи-много от всички досегашни крадци и се провали наи-гръмко от всички досегашни провалени. Не искаме да си признаем, че те всъщност сме ние. За това е и безцелното нощно обикаляне по улиците, за това е и объркаността какво точно искаме. Жалка история.

19

До 25

преди 11 години

Бойко, ти ли си?

18

Д.Т.

преди 11 години

Народа ми се вижда малко объркан и сканията му не точно формирани. Причината за недоволството е мизерния живот в основата на който стоят ПАРИТЕ. Неправилно разпледелени пари водят до нарушение баланса на интереси между общество държавен и частен сектор от там и срив на мотивацята за градеж. За да се даде трябва да има от къде да се вземе.1. ***- излишни пари за развъдника2. Администрация и държ. служители- на полоавина3. Насърчаващи закони за малък и среден бизнес - поминък за народа

17

спец селски части

преди 11 години

Тука някакьв тьпоумник нарича хората които ще излязат на протест лум*ени наливащи се в момента с бира ,друг ще напише ,че протестиращите не знаят за какво излизат ,трети че са разни лапетии неориентирани ,друг че са вандали, пишат ,че ще има боища --белким някои се уплаши и не иде....това си е част от пропаганда,,управление на тьлпата,, разколебаване и т.н.т.психологическата обработка си е част от стратегията---от мене имате много здраве не пия знам какво искам и доста ще ви се опьна !!!

16

Анонимен

преди 11 години

ЩОМ ПРОТЕСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ И СЛЕД ПАДАНЕТО НА ГЕРБ- ТОВА Е МРЪСЕН, ГАДЕН СЦЕНАРИЙ, ДВА ПЪТИ ГО ИГРАХМЕ !

15

тъпчо

преди 11 години

Уважавам правото на протест на всеки. Ама повечето от тези "искания" са абсурдни , да не кажа смешни. Да се премахне ДДС върху енергията??? Ами да го махнем и от горивата! И от храните, лекарствата, услугите........А от къде ще се напълни бюджета тогава??? От Господ?И с какво ще се платят пенсии и заплати на лекари? "50% гражданско участие в тези структури".........Кои сте вие бре, и аз съм гражданин ама нямам спомен да съм ви упълномощавал да участвате където и да е било!

14

Анонимен

преди 11 години

До ЧЕСТЕН- 4ESTEN V USHITE

13

Мераклия

преди 11 години

Тази на снимката я искам на задна !

12

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 11 години

"България ще почне да се оправя тогава, когато Боян Радев си стане пак каруцар, Алексей Петров - тракторист, Румен Овчаров - овчар, Евгения Живкова-Шивкова - шивачка, Румен Петков - кръчмар, и така до края на света."Марк Славий Уврелий---

11

BAY PANDEL

преди 11 години

До чужд наблюдател- EVALLA,PI4 !!! KAZA IM GO !!!

10

Анонимен

преди 11 години

ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАТЕ ?

9

ясен

преди 11 години

Само безотговорните могат да останат в топлите си домове !!! Стига робство и тиранство !!!Мислете за бъдещето си . Не може едни и същи лица да ни яхат и експлоатират вече 24 год.

8

Анонимен

преди 11 години

Зад това стои дългата ръка на Москва!

7

чужд наблюдател

преди 11 години

Не мога да разбера за какво протестират българите днес ? За евтина електроенергия,за изгонването и премахването на частните монополи, ликвидиране на концесиите за вода и искания за национализиране и одържавяване, като държавата да поеме отново техните функции...!Ама господа,нали всичко това го имахте преди 23г, но пак бяхте недоволни и тогава протестирахте,като искахте всичко да бъде в частни ръце,монополизирано от чужди фирми,защото бълг.държава била лош собственик и алчния частен интерес бил двигател и гаранция за "прогреса" в обществото!

6

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 11 години

"""Комунистите, които съсипаха държавата и от голтаци се превърнаха в *** богаташи, предлагат лява резба за народа.""""""""""""