128

Бойко

преди 11 години

Охоооо,ама вие даже и пръсти имате все още по ръцете?!Аааа и пръстени даже????Лелеее...

127

Анонимен

преди 11 години

Уважаеми Гербери!Хич не ме интересуват чудесата ви. Айде нема нужда...молим ви се!По ме интересува ЗАЩО бензина е три лева, защо купувам газа два пъти по-скъпо от германеца, защо управляващите ни смятат за глупци и ни лъжат под път и над път, защо децата ни напускат родината, а родителите ни *** бедни и унизени. Защо властта събори бараките на бедните рибари в Ченгене скеле, а не събори ни една постройка, ни един басеин в Драгалевци, Бояна или Симеоново. И още хиляди ЗАЩО които надявам се да получат адекватен отговор на наближаващите избори.Да си кажем СБОГОМ...

126

До 120

преди 11 години

А Станишко пък е новия Стефан Караджа, обаче с тая огромна разлика, че е потънал в собствен червен сос, като от едната страна го целува Вигенин, а от другата Меликов му бърше лигите!

125

до 23

преди 11 години

*** си колкото вожда си, а тия дето нямат пръстени какво да правят ?

124

Гочо

преди 11 години

Купете пържолки на кучетата Му.

123

Анонимен

преди 11 години

На госпожата, която ми пращаше лук, всичките й пръсти са със златни пръстени. А ми праща лук. Аз нямам пръстени и никога не съм имал"С парите, които има Б. Б. може да си купи много златарски магазини, със стоката в тях!

122

Анонимен

преди 11 години

Гласувах за ГЕРБ преди три и половина години. Признавам и се извинявам.Защо ли?Защото ББ обеща да накаже крадците тройници - Доган, Станишев и Горския Цар.Но вместо тях наказа Нас - собствения си народ.Летя със самолети и въртолети над родината да търси грешници...и намери!Разруши бараките на бедните рибари в Ченгене скеле.НЕ разруши ни една постройка, ни един басеин в Драгалевци или Симеоново!!!Пак се извинявам, че гласувах за ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ.ПРОСТЕТЕ..ако можете.

121

до 129

преди 11 години

Защо ЩЕ ??? Нали 4 години управлявахте, защо не го вкарахте тогава, м?

120

До Анонимен 120

преди 11 години

До Анонимен 120Цецо Лажецо пита радио Ереван:- Искаме Бойко Борисов да го направим национален герой. Какво трябва да извършим?- Като кой национален герой?- Ами, например, като Васил Левски - отговорил Цецо.- Е, ами обесете го...

119

violet.damyanova

преди 11 години

a,ti shto gledash na horata v rucete!?kolko struva novata ti bronirana kola,ai ot kakvo te e strah da ne te grumne nyakoi li,

118

Тошко

преди 11 години

*** и чест,някак не се вързва.Има ли изобщо някой в България,който да не знае колко е *** "нашия"премиер.

117

Анонимен

преди 11 години

А ТИ КАК ВИКАШ НА ЧОВЕК, СОБСТВЕНИК НА НЕЛЕГАЛНА ФАБРИКА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЦИГАРИ ?

116

хехе

преди 11 години

На Борисов милиардите са прекалено много за да ги обърне в пръстени. Той не носи пръстенчета ,той носи кредитни карти.И като прочета ,че някой пак ще гласува за него защото бил направил нещо за България ...и като чух как Дянков говореше за трети мандат на ГЕРБ... и чак лошо ми стана....

115

Анонимен

преди 11 години

Последното социалистическо предприятие работещо на загуба.Ние им плащаме заплати за неефективната работа.Уредени много хора на добра работа с големи заплати.*** доста.

114

Бюрото за дезинформа

преди 11 години

Бюрото за дезинформация "герб" съобщава: Проверката показа, че е лъжа, че в Сопот ще бъдат изхвърлени на улицата половината от работниците! Истината е, че в Сопот ще бъдат изхвърлени на улицата половината от работниците!

113

до 108

преди 11 години

Така ли? Тогава ония доволните от гея какво правеха пред Парламента, когато Запалката прати милицията си да ги утрепе от бой. От много работа и добро заплащане ще да бяха излезли. Както и учителите, дето 3 месеца стачкуваха зимата...

112

Анонимен

преди 11 години

ЩЕ ВЛЕЗЕ, НЕ БОЙ СЕ. МОЖЕ И ДА НЕСТИГНЕ ДОТАМ, ЗАВИСИ КОЛКО БЪРЗО ЩЕ ГО СРЕЩНЕ СРЕТАН

111

До жената от Сопот !

преди 11 години

Не се притеснявайте от приказките на Свинаря - полиглот. Можете да му вярвате, че той пръстени никога не е имал, но винаги е имал златен дебел ланец и плетена качулка. С тези два атрибута Мутрата се разхождаше по пазара в "Илиенци" и тарашеше пазарджиите. На вас в сопот друго не ви остава , освен масово да гласувате против групировката "ГЕРБ". Така Тиквата ще си намери майстора. Не продавайте пръстените си , а правилно гласувайте !

110

кекуле

преди 11 години

До Грудимирех грудимире, подценяваш ролята на онези, застанали на върха на пирамидата. те са там за да стиковат живота, за да формират поведение, дефинират ценности, водят, одухотворяват. те са там за да бъдат пример за морален устой. успелите общества се водят от хора, които имат визия но и сериозна доза цивилизованост. няма самоорганизирани революции, нито френската нито октомврийската са били такива. народът не може сам. още повече в милиционерска държава като нашата.. няма свобода.

109

бистришките тигри

преди 11 години

Пожарникарят: Иначе приблизително 100 000 лева на ден ни струва на данъкоплатците този завод. Е, бистришките тигри ни излизат малко по скъпо, защото ги джиткам на правителствения еърбус!