57

Анонимен

преди 11 години

Властимащите си имат собствена охрана.На тях не им пука за обикновените хора.*** са страхливи и ходят на глутници,така им е по лесно да вършат престъпления,а и знаят ,че никой няма да ги накаже.По селата са пропищели от тях.По една т.в.възрастен човек със сълзи в очите призоваваше от екрана ,Помогнете.Но никой не чува и не се отзовава от отговорните хора да се сложи ред.

56

ОТ СЕВЕРОЗАПАД

преди 11 години

Мръсните смрадливи *** са по голяма напаст от скакалците,ставатвсе по нагли и самоуверени защото нямаме правителство.Телевизиите не показаха битите полицай ,а дадоха думата на смрадливата Белослатинска ***.за да я чуе цяла Б-Я как са й нарушили правата и детето и на14 е ритнато,а то какво търси там,страх ни е да замръкнем на полето и .Вестник 24ч, ореваха света ,че полицаите са били ***.Питам ние на кого да се оплачем,страх ни е да отидем на полето ,страх ни е да излезем на улицат

55

и така

преди 11 години

1-во: черните плазмодии са солиден ГЕРБ/БСП - ски електорат ( кой колкота пара и кебачета даде)2-ро: Планираното толериране да *** еволюция и числен растеж и пропорционален със западането на обществото ни като цяло, нещо, което кукловодите от ЕС и НАТО и ЕЦБ и МВФ желаят от 20 години ... ИЗВОД 1 : продажните мекерета от властта няма да ги пипнат ИЗВОД 2: Волен Сидеров като доказан анти-глобалист, анти-ционист и АТАКА като единствената партия, която не купува *** гласове са решение..

54

баба Гицка

преди 11 години

В северозападна Б-я,а това са Враца,Монтана и Видин *** преобладават като бройка над българите.А по селата и по-малките градчета в тези три области са останали предимно възрастни хора,което означава че,те тези населени места са на доизживяване.А *** пребиваващи там са като хуни,унищожават всичко по пътя си,властта нехае,а за полиция изобщо неможе да се говори.

53

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

СПИН-аджиите от БСП изгевезиха *** и сега ще ни бъде трудно да ги превъзпитаме... - нали никой не си прави илюзията, че Серго щеше да вкара цар Киро и част от родата му в панделата...ГЕРБ ясно заявиха, че няма да разчитат на *** и турци...300 от 500-те хиляди подписали подписката за Белене по инициатива на ***... - са ***... - не плащат ток, но искат ядрена енергетика...

52

!

преди 11 години

*** ужаса, взехме да ставаме като дивия запад, пази боже човек да закъса някъде по селата дето е пълно с ***, пишете го осакатен или убит..

51

Хахаха

преди 11 години

Събирали царевици изпаднали от комбайна... Да бе да - и един мармот увиваше шоколада в станиол... 20 човека ще събират изпаднали мамули. Бре - че то тоя комбайн голяма фира дава. Отишли са да крадат *** гадни.

50

от запаса

преди 11 години

вземете мерки вие да не не се налагада ги вземем ние

49

Do 52

преди 11 години

Taka e arkada6 turcite mraziat *** sa6to kato nas emi are da im rezneme peveca zaedno s ob6ta pomo6t da se izbavim ot tazi SMRAD.

48

Анонимен

преди 11 години

SHTE STAVA MN PO ZLE SLED KATO GERB GI PODARJAT I IM TRQBVAT ZA IZBORITE.TA NALI ONIQ S KRAVESHKIQ POGLED CVETANOV V EFIR KAZA 4E POEMA GOLQM ANGAJIMENT KAM TQHNOTO INTEGRIRANE DEMEK POLU4AVANE NA KUPISHTA POMOSHTI BEZ DA PLASHTAT TOK VODA DANACI I KAKVOTO I DA BILO .HORA *** IMAT POVE4E PRAVA OT NAS BALGARITE DA GI SMAJEM ZAEDNO S VSI4KI DEPUTATI

47

Бай Иван

преди 11 години

нюзааааа защо поне един път не зарадвате аудиторията си с някаква новина от типа на :" група българи преби група роми докато се опитваха да им оберат градината. трима от ромите са в Пирогов в тежко състояние" или "Дядо от врачанското село Бутан гръмна двама роми докато се опитаха да го оберат"Стига с тези негативни новини в този сайт, заради такива неща българина е от най-нещастните в целия свят.

46

анонимен

преди 11 години

В Демократична Америка съществува Ку-Клукс-Клан и Черните знаят какво ги чака,ако много надигат глава

45

Пенчо

преди 11 години

"ДНЕС", правилното заглавие на този материял е: "***-крадци отново безчинстват, а властите си клатят ****урите"!

44

Един от ГДБОП

преди 11 години

Моля, моля - нас не ни набърквайте. Имаме си достатъчно работа. Всеки ден дебнем свирепи престъпници дали не свалят музика от интернет.

43

Анонимен

преди 11 години

Тепърва почват гладните времена. Чакат ни по - жестоки кризи от тези през 90-те и тогава ще настане ужаса с ромските набези. Когато огладнеее Асан той дества първично и животински и не го интересува дали е убил някой. При предишните кризи го нямаше този проблем, защото *** бяха малко, а всичките имаха някакъв занаят и дори правеха зимнини, а сега са само крадци, дилъри на кръв, на деца, на *** и т.н. Мръсните политици затриха държавата с политиката си ги толерират заради изборите.

42

se

преди 11 години

Като дойдем на власт всички *** ги качваме на на влаковете и във Франция и Европата да се грижат за тях с тяхната демокрация.Да им напраят къщи и да си ги гледат.Па може и да поработват.Просто и ясни.Изселване с цел облагородяване на Европата с ***.

41

!!!!!

преди 11 години

Стига с тези "роми" бе - това са си чисти *** !!!

40

До 53

преди 11 години

А що да не са и трите?

39

Нарцис

преди 11 години

Бойкоизбрани *** под закрила на мутренско правосъдие. Боже, пази България! Мутроидно правителство ограбва само вдовици, сираци, пенсионери... с частни съдия изпълнители!

38

Браво Цветанов !

преди 11 години

Никаква престъпност, България е като рай под управлението на Герб !