81

Шарл Азнавур

преди 12 години

АНОНИМЕН 106 ... АКО ТИ КАЖА , ЧЕ ТОКУ ЩО ГОВОРИХ С БЕН ЛАДЕН , ЩЕ МИ ПОВЯРВАШ ЛИ ???

80

Анонимен

преди 12 години

"ГЕРБ товари с 12 лева"***!

79

Раличка

преди 12 години

101 - "работещи по цял ден в България"Че как хем работите, хем пишете бе, джанъм? Голяма работа ще да пада, спор няма. На първата минута от пускането на която и да е новина, отдолу са се изхрачили поне десет червени другари. Те може да са и само двама на смяна, другите да са отишли да щипят другарката Кутева, но пишат от десет различни ника и създават впечатление за масовка. :)

78

?

преди 12 години

Alovvvvv kade si breee

77

Анонимен

преди 12 години

А вие, червени ***, ни натоварихте и родителите ни, и нас, и децата ни да ви плащаме окраденото. Айде...

76

до 83 -капслока

преди 12 години

Какъв Кремъл те гони, бе приятелю, пишат ти обикновенни хора, работещи по цял ден в България, аз поне съм безпартиен...

75

Анонимен

преди 12 години

кви са тия п**** на снимката

74

Раличка

преди 12 години

91 - "лявото движение набира сила"Видяхме, видяхме. Нека припомним за забравилите:"Като гледах новините снощи, толкова спящи другари и другарки на едно място не съм виждал. Ама то спят, ама то хъркат, ама то се излегнали, ама то мъка голяма. И уж защитават, а те спят. Нали ги гледах едните спят, а другите ходят и ми гледат снимката. Това ли беше конгресът милите", допълни той.dnes.bg/politika/2012/05/20/borisov-se-zabavliaval-s-kongresa-na-bsp.159276,17:)

73

СЕЛЯНКА

преди 12 години

Ох, не знам от това управление през тези 23г се получи нещо като кръстоска между кон,магаре,муле и накрая излезе КАТЪР -народа влачи търпи и загива.

72

Анонимен

преди 12 години

От *** *** мнение не искам. Крадци, лъжци, манипулатори, мошеници.....

71

2012

преди 12 години

...ЗАЩО НЕВЛЕЗЕШ...И ДА НЕИЗЛИЗАШ НИКОГА ПОВЕЧЕ...НЕ Е ТРЯБВАЛО ВЪОБЩЕ ДА ИЗЛИЗАШ..

70

смях

преди 12 години

То комунисти отдавна няма, но ГЕРБ, направо ги възкресиха, лявото движение набира сила, благодарение на постоянните глупости на гербаджиите и как вечно комунистите са им виновни, ..и младите хора почнаха да прегръщат социалистическите идеи...а после кажи , че колелото на историята не се върти:))))

69

Гадателката

преди 12 години

85 - "Ето този из*******я по средата плаща на всички *** дето шарят тук от сутрин до вечер."За трътлестата гейша Кутев ли говориш? Познай с какво са пълни торбичките под очите и. :)

68

73

преди 12 години

Хората имам чувството, че очакват както едно време постоянно държавата да им решава проблемите. Не казвам, че сегашното правителство е перфектно, но сравнение с предишната власт са доста по-добре. Спряха се фондове, нямаше никакво развитие по строежа на магистралите. Цените скачат наясякъде не само тука, за съжаление доходите ни са ниски и го понасяме трудно.

67

комунист 2012

преди 12 години

До АнонименА бре шматарок а ти какво правиш тука.Да живее комунизъма и социализъма ДРУГАРИ!

66

Раличка

преди 12 години

80 - "затвори половината бензиностанции"Поне за една затворена може ли да чуем, че аз поне не мога да открия такава. Въпреки канските ревове, как ГЕРБ затривал малкия бизнес. :)

65

komunist 2012

преди 12 години

Заради ГЕРБ ще вляза в редиците на комунистическата партя и ще се боря против капитализма.Рапорт даден!

64

do 78

преди 12 години

ТОВА,ЧЕ НЕ СЕ ПРИЗНАВАТЕ ЗА ПЕЩЕРНИ КРЕМЪЛСКИ КОМУНИСТИНЕОЗНАЧАВА,ЧЕ ПОД ФОРМАТА НА НЕКОМУНИСТИ НЕИЗВЪРШВАТЕКОМУНИСТИЧЕСКИ ДЕЙСТВИЯ,С КОИТО НАЛИВАТЕ ВОДА ВЪВВОДЕНИЦАТА

63

!

преди 12 години

Ей, нагло племе е туй БСП. Първо да припомня "перфектния" договор за газта, с който ни набутаха *** и специално овцаров, да припомня "изгодния" проект Белене, който щеше да струва 3,99 млрд и нямаше да има оскъпяване, а се оказа че ще бъде 10 млрд и на всичко отгоре нито имаме нужда от ток, нито пък ще можем да продаваме тока от там, понеже ще е много скъп.

62

Анонимен

преди 12 години

Не е скъпа вятърната и слънчевата енергия, централите струват по 1 милион евро на мегават, но се изкупува скъпо от НЕК, за да могат инвеститорите да си върнат бързо вложеното, в сравнение АЕЦ Белене би струвал по 6 милиона евро на мегават плюс цената на урана.Има случаи, в които генераторите не се въртят, а купуват евтино енергия от НЕК и им я продават обратно по-скъпо като "еко".Така е то като 24-ри години ни управляват мутри,комунисти и олигарси.