133

просто и ясно

преди 12 години

Та намираш си некво списание /с тираж един куфар/, плащаш малко парички и си поръчваш статия. Колкото по-гръмко името, толкоз по-добре. После подхващаш "новината" и я тиражираш де можеш. Звучи достоверно и убедително. Какво е това списание, кой стои зад него-не е важно. Важното е да се тиражира. После "честните" журналисти вече представят написаното като "факт". Следват платените драскачи и гъзолизците по телевизиите...Та нищо ново под небето де. Най обикновени мръсни номера.:))

132

БГ

преди 12 години

ДОБЪР ДЕН !

131

Анонимен

преди 12 години

Прокуратурата да се самосезира и да започне раследване срещу Борисов. Незабавна оставка и служебно правителство от експерти!

130

101

преди 12 години

Всичко от статията е вярно за Бойко,но на този етап не могат да му направят нищо защото е на влас.Някой чакат да падне от влас и да го изядат.Станишев му точи брадвата.Що се отнася до България ако така продължава това правителство да се отнася с хората ще остане само спомена за България.

129

Ние българите

преди 12 години

Бойко, казваш ни 'довиждане', и ние ти казваме 'довиждане', мафиотче недно! Ояде се достатъчно, надмина и бесепарите в кражбите, изчезвай, докато е време. Бягай като Галевите, докато не се е размърдала европейската правосъдна система, че тя не е благосклонна и ленива като нашенската.......

128

hagen

преди 12 години

Не мога да не спомена че всички удари срещу правителството идват все от австрийски вестници.Веднага изниква съмнението за връзките на Огнян Дойнов и връзките му с Робърт Максуел.Както и множеството преводи на пари в Австрия към уж Външнотърговски дружества.

127

stefan

преди 12 години

...По-късно данните за Борисов са били проучени и потвърдени от източник с псевдонима "ГОЦЕ"... ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

126

Молитва

преди 12 години

Колко ли *** трябва да е един народ за да го управляват такива и да е доволен ????Боже смили се над нормалните хора в тази страна и раздай правосъдие. Моля те най-смирено.

125

Анонимен

преди 12 години

ЧОВЕКЪТ - ДЪРЖАВА Е "НЕВИНЕН " !!!

124

Анонимен

преди 12 години

Незабавна оставка!

123

Стани Шеф

преди 12 години

*** от Варна защо не се закача? Ми направиха и спортна зала за 150 милиона да носи името Армеец! Проверете дали някога във фирмите на *** е имало каквато и да е била държавна намеса. *** са руснаци. Има, 3 ли са българчета, баретки, морски тюленчета ли са, но конците ги дърпат руски ченгета...

122

Не комунист

преди 12 години

Ако това беше излязло за Сергейчо не мога да си представя какъв вой щеше да е, но понеже главният герой е бабуна може да си затворим очите така ли? Гербераси моля на следващите избори почивайте, защото заради вас страдаме всички.

121

Анонимен

преди 12 години

Боли ме фара за бивол.бг, аз съм си доволен от премиера и кмета

120

Анонимен

преди 12 години

"Независимите български журналисти" спонсорирани от БСП дадоха българския премиер Бойко Борисов на новосъздадената европейска комисия "Антимафия".

119

акхх

преди 12 години

ние и да не гласуваме за него той е 100 % че ще кара втори мандат... назначи си президент...подменяха се чували с бюлетини които трябваше да се "охраняват от МВР ООД"... така,че гласувайте масово само не и за ГРОБ така ще им е по-трудно да подменят бюлетините :D

118

Костов

преди 12 години

Ох, мале, мале, Асен Йорданов - независим?!..... Че и журналист?!....Вестник"Шок" и Асен Йорданов - едното не е вестник, а ***; второто не е журналист, а ...........!

117

НЕРЕЗА

преди 12 години

Г-да ГЕЙБЕРИ, не мога да си представя колко прости трябва да сте,за да твърдите , че Дойче веле и ЦРУ работят като *** на комунизите и изпълняват техни поръчки!ПО ЗОМБИРАНИ СТЕ И ОТ ЖИТЕЛИТЕ НА СЕВЕРНА КОРЕЯ!ЖАЛКИ СТЕ С ПРОСТОТИЯТА СИ!

116

Снимката е супер

преди 12 години

Снимката е много на място. Бойко казва "Чао" и заминава да си харчи парите на някой остров, като братя Галеви :)

115

Dan

преди 12 години

Ха - сега тези които говореха " Има си съд ,той да каже виновна ли е Масларова..." сега тези същите казват "Борисов е мафиот и е за затвора",чакайте бе а къде отиде съда?На всички ни е ясно,че започна добре познатата "война за парламента",а комунистите името си менят нрава си - не! Борисов не е цвете,но поне спря кранчетата на комунистите от контрабандни канали, пронституция и наркотици!Ако успее и да ги редуцира до 15 човека в парламента-евала!После някой ще го смени него,така се върви напред!

114

Анонимен

преди 12 години

По времето на Тройната коалиция хората имаха съмнения, че България се управлява от мафията. Сега вече съмнения няма и за всички е ясно, че е точно така.