94

КОНСТИТУЦИЯ

преди 12 години

Чл. 3. Официалният език в републиката е българският.Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.

93

Дон Кольо

преди 12 години

109, евала, такива като теб са достойни за уважение - знаеш какъв си, що си, гордееш се с произхода си, но обичаш родината, страната в която живееш. Жалко, че са малко гражданите като теб в тази прокажена държава - и българи, и турци, и ***, и арменци.

92

flink

преди 12 години

По-добре си е да си водят кампанията на техния си език, поне да ги разбират какви глупости им говорят и обещават. Сега явно никой не им разбира глупостите които говорят и затова гласуват за тях. Като Доганеца дето разправяше,че той бил шефа на държавата. Според мен ако някой беше разбрал какви глупости бращолеви, едва ли щяха да имат мнозинство в тези райони.В крайна сметка това си е тяхна кампания,техни избиратели, ако щат на китайски да си говорят.

91

Анонимен

преди 12 години

До тихата стъпка - Ами той отговора се налага от самосебе си -невладеещите български език не са български граждани, т.е. нямат право на гласоподаване. Отделен въпрос е защо досега не им е отнето граждаството, поради нежелание за "сговор" с традиционните граждани :)

90

рязана бургия

преди 12 години

местанка,питай там в събранието ако може и отделна тъмна стаичка да се направи за нас защото някои от българите не се къпят и много миришат.

89

Дон Кольо

преди 12 години

Имам официално предложение към парламента - да забраним на турците, *** и пенсионерите да гласуват, а за продаване на глас - смъртна присъда. Забраняваме и партии като ДПС, Атака и ВМРО, а от посочените прослойки на обществото права за гласуване да имат само цивилизованите граждани, които не са промити мозъци. Ще видите тогава дали разни пожарникари, и хидроинжинери, а и командири, диктатори и сие ще влязат в парламента.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

88

turcina

преди 12 години

tiya nasite napravo se osraha.. neznayat vece kakvo da iskat..zatova ni mrazyat vsicki...................

87

до 96

преди 12 години

в конституцията пише само че е официален. закона за българското гражданство е задължителен: чл.12. т. 5. (изм. и доп. - ДВ, бр. 41 от 2001 г., изм. - ДВ, бр. 74 от 2009 г., в сила от 15.09.2009 г.) владее български език, което се установява по ред, определен с наредба на министъра на образованието, младежта и науката, и

86

Гюргя

преди 12 години

ОЛЯХА СЕ! БАЙГЪН! АМАН!НЕ СЪМ РАСИСТ. ОБИЧАМ ТУРЦИЯ И ИСТАНБУЛ, но МРАЗЯ ТОВА ДПС. ДПС В ТУРЦИЯ. БАЙГЪН. ТЕЗИ НЕ СА ДОБРЕ!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

85

Анонимен

преди 12 години

ми на китайски или на хинди, не искат ли

84

до 83 и 84

преди 12 години

за доганчо съвсем явно се чака смяна съдебната власт - както виждаш оправдаха напълно и вальо топлото и мургина в последният възможен момент, защото си заминават. за българският в училище изобщо не си прав - имат по мин.5-6 часа седмично, в зависимост от това в кой клас са.

83

teo

преди 12 години

Лютфи Местан-павел, този доносник на ДС, като иска на турски, да отиде в Турция, но там ще го изгонят, защото такива като него ЕНИЧАРИ ги изгонват и не им дават дори да се изкажат, а камо ли да гласуват. В Германия има 2 милиона турци, но те говорят на турски само в къщи, а на вън само да заприказват на турски ги връщат в Турция! А тези тук са българи манипулирани от ЕНИЧАРИТЕ Доган-сава,ангелов, Местан-павел все доносници на ДС!!! Къде сте родени??? В България, нали???

82

СЛАВЕЯ

преди 12 години

Първо_да не се променя топонимията.Второ_Задължителен турскси в училище.Трето_предизборна агитация на турски.Четвърто_турският,като втори официален.Пето....Шесто....А всички са ходили и ходят на училище и знаят да говорят официалният език на тази държава.

81

Анонимен

преди 12 години

ХАхАхАХАхХАХАх НЕма ТакАвА ДърЖава !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Без думи съм вече от наглостта и п*ткопоклонниците в тая държава !

80

Анонимен

преди 12 години

в турция да не би да има на кюрдски или някакъв друг език изобщо ?

79

Таня

преди 12 години

Питам аз едно нещо-защо в Щатите, където има хиляди нации и етноси, за да придобиеш гражданство трябва да се явиш на изпит за американска история и за английски език,а тук позволяваме на турците да правят каквото си искат! Аз живея в БЪЛГАРИЯ-официалния език тук е Български! Аз съм българка и не съм задължена да зная турски,защото не живея в турция-ако тези маймуни в предисборните си кампании псуват или говорят каквото и да е,аз как ще разбера на момента какво са казали?

78

Доган

преди 12 години

Аз пък искам кампанията да се води на ГРАОВСКИ И НА ДОЛНОНАНАГОРНИШКИ. Ще ме подкрепиш ли, благочестивий и свръхчестний Лйотфи? Ами като не ти харесва тук, върви в Турция! Апропо, как получи българското си висше образование със специалност българска филология ??? Кога ще разкриeш, какви услуги си правил на оная власт и какви приноси си имал тогава за сигурността на родинатаси, която сега подриваш подло и безсрамно. Отговаряй!

77

Vesso

преди 12 години

Тоя умник не разбра ли,че с такива екстремиски изказвания мотивира останалите в България да гласуват и с гласовете си да размиват платения *** и етническия турски вот???Доган вече един път се самоуби с"порциите".Да продължават в същия дух и тази дори псевдо етническа партия ще замине в историята заедно с огледалния си образ Костов и сие.

76

И аз

преди 12 години

Абе тия хора кога ще престанат.В България на БЪЛГАРСКИ.Омразна ми да хленчат само.Като е толкоз хубаво и искат на турски да ходят в Турция.Границата е отворена и могат да ходят там.Омразнами от масовката на ДС наречена възродителен процес.От тия защитници на права и свободи,полвината са сътрудници на ДС.И това дето толкоз им се случи изобщо не може да се мери с 500 години умишлено унищожаване на нашата култура,религия и народност.

75

Анонимен

преди 12 години

Ами то *** част от населението се "женят" на 11- 12 годинки и раждат, кво да правим, да вземем и това ли да го озаконим????