61

старшина Ушев

преди 12 години

Не вярвам

60

c0ldblooded

преди 12 години

има правописна грешка - помпиер са искали да напишат...Тиквата е абсолютно същия даже и по-зле от всичките *** до момента!

59

Анонимен

преди 12 години

На 19 декември лидерът на АТАКА Волен Сидеров се завръща на екран като водещ на две свои авторски предавания по телевизия "Алфа". От медията споделиха, че първото е с класическото име "АТАКА с Волен Сидеров" и ще се излъчва от понеделник до петък от 19,30 ч. В него националистът ще анализира, коментира и разнищва лъжите и далаверите на управляващи и опозиция. Политически и социално ангажираната рубрика на Сидеров ще е с продължителност между 20 и 30 минути. Да припомним ли, че именно това авторско предаване на лидера на АТАКА направи известна залязващата кабеларка СКАТ? А че в часовия пояс на неговото предаване рейтингът на Винкеловата телевизийка удари в земята такива предавания като "На 4 очи" с Цветанка Ризова по Нова телевизия и бТВ "Репортерите" на Красимир Герговия канал? Ако върнем лентата ще видим, че водачът на патриотите се раздели със СКАТ след изборите пред 2009 г., когато медията започна да играе открито с ДПС и БСП и да плюе по АТАКА, защото подкрепи единствената тогава алтернатива на тройната коалиция в лицето на ГЕРБ. Така вече 2 г. кабеларката облъчва зрителите си с лъжи и клевети по адрес на Волен Сидеров, с което полегна на Доган и Гоце. Преди време пред в. "Атака" собственикът й Валери Симеонов - Винкела сам призна, че очаква "едни пари" от Първанов, за да си направи партия, която вече е факт. Същият субект с железарски псевдоним пък стана председател на Общинския съвет в Бургас именно благодарение на АТАКА, която днес плюе с неистов бяс. Второто продуцирано и водено от Волен Сидеров предаване ще се излъчва под името "Студио АТАКА". Зрителите на "Алфа ТВ" ще могат да го гледат всяка неделя от 12 до 13 ч. То ще подложи на дисекция всички злободневни теми от седмицата, които казионните медии избягват да коментират от страх да не обидят "бащицата си" Бойко Борисов и национално безотговорната политика на кабинета на ГЕРБ.

58

123

преди 12 години

Ха ха ха преди 2 дни Бойко бе освиркван зверски от 15 000 в зала Арена

57

Анонимен

преди 12 години

"Президентът от 1997 до 2002 г. Петър Стоянов е най-популярната личност на прехода, съобщи още Радева."В конезавода в Кабиюк може и да е.

56

4efo

преди 12 години

Червени и пребоядисани комунистически *** скоро ще бъдете запратени в бунището на историята!

55

Анонимен

преди 12 години

Социолозите са най-големите п.тки в държавата. Която и партия да дойде на власт, те застават с гръб към нея и се навеждат. А за Бойко толкова ниско са се навели, че и гимнастичка може да им завиди за гъвкавостта.

54

Анонимен

преди 12 години

*** народ слаба държава"!Най-обичания"но и най-простия!Простите българи си пада по *** ***!Понеже простотията е обладала по-голямата част от българите,затова и държавата ни е отчайващо бедна и ни смятат за сметището на Европа и света!

53

закъсала с парите

преди 12 години

Мирослава Радева сигурно бая е закъсала с парите, след като е написала такава мърсотия, като "Общественото мнение в годините на незнам какво си".

52

Анонимен

преди 12 години

Вие тука 10-тина жалки ***, плюещи и храчещи от злоба, не сте определящи

51

милиционер

преди 12 години

Аз съм с Бойко и ГЕРБ !

50

Анонимен

преди 12 години

По данни на Българската стопанска камара /БСК/ през миналата година 294 000 работни места са съкратени. Седемдесет и едно на сто от предприемачите очакват през следващата година кризата да се задълбочи. Благодарете на Герб

49

Hristov1984

преди 12 години

Хайде, признайте си, тропате го но вътрешно в себе си го обичате. :D

48

бивш българин

преди 12 години

Там, там - в "центъра", при бат Боко - червеният пазвантин, червеното *** Меглена, червеният мошеник Плевнелиев и пр. гад, в която се припознавате, любими българи. Много си ги харесвате, там ви е мястото - в калта, неграмотни, мързеливи, крадливи, ненаситно грабливи и безпросветно *** "посткомунистически" животни. А тарторите ви от БКП отдавна заминаха за САЩ и Южна Африка, докато ви етука плачете за "Русия", Тошо и КомунизЪма.Тичайте в "центъра", там е най-дълбоката кал, тамам за вас.

47

циганин

преди 12 години

Бат Бойко е велик !

46

Анонимен

преди 12 години

Бойко наистина има висока подкрепа от населението - това е факт !Не съм гласувал за Бойко и няма да гласувам за него, но в сравнение с турско-червената коалиция, Бойко си е направо цвете.

45

Блюдолизцев

преди 12 години

Ние българите свикнахме да ни мачкат и унижават, да ни лъжат и манипулират, да ни крадат и грабят, затова ще си останем още дълго време най- бедната държава с най- нещастно население, а такива мутри като Боко още дълго време ще ни управляват защото генът ни е робски, а душите ни са ***. Сами сме си виновни.

44

История

преди 12 години

Едно време за Бай Тошо от село Правец гласуваха 99.999999999 процента. И той имаше "любовта народа", а го знаем как свърши. Този ще свърши още по-безславно.

43

мутра

преди 12 години

Обичам ГЕРБ,обичам Бойко !

42

Румен

преди 12 години

Тука пълно с червени *** бе ,ква е тази напаст.