87

Анонимен

преди 12 години

***,сега се отказвате от ***!Гори ви под *** ТИКВИ!

86

до 50

преди 12 години

прав си и аз се чудех защо говорят такива неща за турците, но какво може да се очаква от пияни ***! Те не се идентифицират с останалата част от българския народ

85

СРАМ

преди 12 години

Срам за нас с такъв премиер след разговор с киро *** е уточнил позицията и сега чак се появява къде си бе *** когато народа ти се бонтуваше справедливо ти си смукал на цар киро парчето ***

84

Анонимен

преди 12 години

Питате ли се защо спряха вестниците?

83

ДО 64

преди 12 години

Моето момче, не знам какво имаш в черепната кутия, но трябва да имаш предвид, че има следните понятия: 1.поръчител, 2.посредник. 3.подстрекател 4.извършител на убийството . В случая са важни поръчителите, подстрекателите и посредниците ! Явно си от комунистическа закваса !

82

Анонимен

преди 12 години

Не си прав Борисов правителството изпусна ситуацията полицията за пръв път действа адекватно или искаш *** да ни газят а Борисов излез по медиите и кажи стига с тия магистрали държавата е народа.

81

Стефанов

преди 12 години

Полицията отдавна е изпуснала положението, ама не само в Катуница, а като цяло... залисана да се оглежда за подкупи отвсякъде, откъдето е възможно... ама как беше то - родната полиция ни пази... чудите се защо не сте обичани - може би защото сте еничари.. ушев педараст! Некадърни лакоми ***, заради вашето безхаберие си заминаха много хора, не само момчетата от Катуница! Мир на праха им.

80

Анонимен

преди 12 години

в момента канал 3 говорят пълни глупости, защитават *** а феновете са хулигани! срам за Крум савов

79

Анонимен

преди 12 години

Намериха карта от полицията у Рашков, имаше я в кадър и после внезапно изчезна! После убиецът се върна мистериозно от Турция по желание. Накрая Киро *** и Калин Георгиев си противоречат кой къде се намира. Медиите мълчат и също странно си противоречат. Бойко и Цецо също си противоречат. Пита се в загадката - ВИЕ ЗА *** ЛИ НИ ВЗИМАТЕ?

78

Тиква

преди 12 години

Тиква спри да правиш ПиАр с всяка канавка и запълнена дупка. Никой не ти вярва на глупостите. крадете като за световно, а икономиката затъва. Ти си *** и разбойник. Останалите поликурви също. Къде е Болен паркения лъв и националист. Скрил се някъде както са му заповядали господарите му.

77

Isaac

преди 12 години

Случаят бил криминален - не политически.Аз пък след две седмици нито криминално,нито политически ще си направя една разходка до близкото даскало и ще гласувам,но НЯМА да дам гласа си за ГЕРБ.Само заради факта,че замразиха за целия свой мандат заплати и пенсии,само това е достатъчно!Супер некадърно управление,което се провали!P.S. И,Фандъкова,ако искаше да оправиш София,както казваш,досега да го беше сторила.Имаше пълната власт.Сори

76

Моля ви

преди 12 години

Влизайте в групата на facebook " АЗ няма да гледам BTV " Тези от БТВ трябва да разберат, че са един телевизонен гаф. Протестирайте срещу тази "телевзияи".

75

c0ldblooded

преди 12 години

евала на *** че с това си изказване си направи най-накрая тотално политическо харакири, та да им светне на някои хора дето мислеха да гласуват за нео-комунистическата им антибългарска политика

74

Анонимен

преди 12 години

Изпуснахне положението Боко. Вътрешния министър не си гледа работата, а тича по партийни задачки. Българчетата да стават курбан на *** - за вас е важна политиката и лентичките.

73

До 65

преди 12 години

Мисля,че е член и то миризлив.

72

Анонимен

преди 12 години

Красимир КалудовОбвинителен акт срещу българската циганияАз обвинявам всички правителства, под чието управление съм имал шанса или малшанса да живея, за слепотата, глухотата, пренебрежението и дебелоочието им по отношение на *** или ромите, както възпитано ги наричат от известно време насам.Аз обвинявам всички чиновници и кабинетни плъхове, които пишат скъпоструващи и неефективни програми за интеграция на хора, които не желаят да се интегрират.Аз обвинявам съд, прокуратура и полиция за това, че позволяват безнаказано на безразсъдни мъже да оплождат 12 годишни деца, които раждат други деца с почти нулев шанс за достоен живот.Аз обвинявам всички просветни и здравни министри, за които се сещате, за престъпното им бездействие, което позволява в 21 век стотици хиляди български граждани да тънат в болести и канибалско невежество, а децата им да не знаят пътя до училището.Аз обвинявам пресметливите и безкрупулни политици, които умишлено поддържат първобитния статус на стотици хиляди български граждани в гета, в развъдници на проституция, в инкубатори за износ на бебета, в генератори на трафик на хора и всевъзможни престъления.Аз обвинявам политическите инженери за това, че третират тези хора като безмозъчни роботи за гласуване по време на избори срещу няколко лева, няколко кебапчета и хиляди безмислени обещания.Аз обвинявам българската църква, че обърна гръб на тези хора и не им подаде ръка, за да ги научи на смирение, обич към хората, страх от Бога и човещина.Аз обвинявам полицията и нейните шефове, че стискат зъби и търпят да бъдат бити, блъскани, обиждани, ранявани и дори убивани от вечно интегриращите се безработни, безполезни, опасни за себе си и за обществото тунеядци, които изсмукват ресурсите на държавата.Аз обвинявам фалшивите и лицемерни борци за граждански права, които толерират и подкрепят с помощта на задгранични фондации всички прояви на насилие и безнаказаност от страна на малцинството над мнозинството от българи.Всички тях ги обвинявам, че България заприлича на една голяма Катуница.Кой съм аз ли?Аз съм българин, имам семейство, жена, две деца, имам дом, работя, плащам сметки и данъци, гласувам, спазвам законите и правилата, ако пък ги наруша, си плащам глобите и си понасям наказанията и незнайно защо все повече започвам да се чувствам прецакан в собствената си държава.И колкото и абсурдно да е, все още се надявам, че ще доживея да видя народни водачи, които да изтръгнат българската *** из корен и да направят така, че българи, турци, ***, евреи, гърци, арменци, татари, каракачани да бъдат горди, че са граждани на България. Докато това не се случи, аз всеки ден ще обвинявам, дори и да знам, че никой няма да ме чуе.Ах, да. Не се морете. Няма как да ми купите гласа. Парите си ги печеля сам, а кебапчетата си ги приготвям лично.

71

Pozor

преди 12 години

Позор си и ти Борисов, ти можеше да направиш нещо, за да не се стига до нещата, които се случиха. Ако *** престъпления бяха наказване, българите нямаше да реагират така.

70

тъпкяч

преди 12 години

БОГ БОЙКО ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ДА ОТКРИВА МАГИСТРАЛИ, МЕЖДУГРАДСКИ ПЪТИЩА, ГРАДИНКИ, ДЕТСКИ КЪТОВЕ, УЧИЛИЩА, ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ, ИГРИЩА ЗА ПОДРАСТВАЩИТЕ, БОЛНИЦИ, КАНАЛИ, ЦЪРКВИ И ДРУГИ. БОГ БОЙКО ПРЕОТКРИ БЪЛГАРИЯ!!!

69

Анонимен

преди 12 години

Браво на пловдивчани! ББ пада в очите на хората с такива изказвания.

68

Balgarina

преди 12 години

DA NAPRAVIM GRAJDANSKA VOINA SHTOM NE NI EBAVAT NIE DA GI EBEM TOVA ZASLUJAVATE VSICHKI V PARLAMENTA VSICHKI DO EDIN PRODAJNICIIII