149

DO GN. KUTEV

преди 12 години

10 LEVA SA DO TUK---DA PI6A LI O6TE

148

Анонимен

преди 12 години

мда, комунистите са виновни, че цецко не може да си държи езика зад зъбите, и ха си е отворил устата , ха е предизвикал скандал някакъв... ми като не може да говори, да му забрани прсто бойко, кво шикалкави

147

Анонимен

преди 12 години

Тиква... те от теб няма как да искат, защото на теб се отчитат... не ни прави на луди... твоите общински съветници са поискали подкупа и най-малко 30% са били лично за теб... нагли, корумпирани, крадливи и некадърни ГРОБ-ари...

146

д–р дулитъл

преди 12 години

Някой по надолу беше писал гробарите да излязат от тук и да ни пишат. Защо не изпълнявате или чакате нареждане от тиквата? Хайде дружно към най близката лудница но не забравяйте вождовете . Ако искате изчакайте изборите и тогава .

145

Един Българин

преди 12 години

Като се замислите на всеки са искали подкуп разни държавни служители. Да са ви познати думите "Ами сега к'во правим?" или "Уф, еми ще трябва да пишем" . . . :) Това е една от причините да мина на велосипедно придвижване. Иначе трябва да призная, че е добре, че ББ защитава своите хора открито, а не мишешки като "мишока".

144

Анонимен

преди 12 години

136 - Хайде чао! тъкмо ще разберете в другите сайтове какви попържни по ГЕРБ вървят:) Няма да ни липсвате:))))

143

Гражданин за EРБ

преди 12 години

НЕ Е ПРОБЛЕМА, ЧЕ НЯКОЙ СИ Е ИСКАЛ ПОДКУП ОТ Р-оска ПЛЕВНЕЛИЕВ-аТОВА, ЧЕ СИ Е ЗАМЪЛЧАЛ, И НЕ ГИ Е ПОСОЧИЛ ЗА ДА НЕ СИ ИСКАТ И ОТ ДРУГИ КАТО ОБЩИНАРИ ОТ ГЕРБ ВЕЧЕ Е ПРОБЛЕМ..., НО ДОНЯКЪДЕИСТИНСКИЯ ПРОБЛЕМ Е - ЧЕ ДРУГАРКАТА РОСКА ПЛЕВНЕЛИЕВА - И З Л Ъ Г АИЗЛЪГА, НАЙ-ДОЛНО..., ТОЧНО КАТО ПЕТЪР МЛАДЕНОВ (С ТАНКОВЕТЕ)А ЗА ЛЪЖА В НОРМАЛНИТЕ ОБЩЕСТВА ХОРАТА СИ ОТИВАТ - ОТИДЕ СИ НИКСЪН, БЕЗ МАЛКО И КЛИНТЪН......ЗА ЛЪЖА ОТИВАТ СИ И КОМПАНИИ КАТО ЕНРОН (най-голямата енергийна компания в САЩ до 2001г) И ОДИТОРСКАТА ИМ КОМПАНИЯ - АРТЪР АНДЕРСЕН (в топ 3 на одиторските компании в света по това време също)Е, ЗАЩО ПЛЕВНЯТА ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ НА СЦЕНАТА ТОГАВА......А ОДИТОРА МУ - МУТРАФОН???ДА ГИ ИЗМЕТЕМ, ДА ДИ ИЗХВЪРЛИМ ОТ ИСТОРИЯТА......ДРУГ ИЗХОД НЯМА

142

Анонимен

преди 12 години

Чудя се защо Бойко Борисов се обажда в бТВ да защитава Плевнелиев ? А Плевнелиев бяга от отговори на въпроси от журналисти !ББ се оплаква, че Плевнелиев го оприличавали с жена... Е след тази сутрин със сигурност е уместно да го оприличават.

141

bolka

преди 12 години

Много глупости се изписват и насила се прави проблем! Не се е случило нищо, което да заслужава такова внимание и раздухване. Този случай си е класически пример за проблемите на почти всички фирми у нас, така че не виждам какво има да се обсъжда и още по-малко да се коментира като недостатък на Плевнелиев. Дразнещото е, че Плевнелиев беше категоричен, че няма да навлиза в политиката, а не спази този си принцип, т.е. не е последователен в изказванията и дейсвията си.

140

Омуртаг

преди 12 години

Изцвъкал се Цвъчко върху светлото челце на Росенчо. Явило се едно юначе Борко Бърборко, изчистило челцето на Росенчо, но и тримата се вмирисали. А били чисти, чистички... Замирисали на клозет...

139

korias

преди 12 години

Тези пак започнаха да си "сглобяват"думите.При СРС скандала,думите им били сглобени.Сега и на Цецо са му сглобени думите.Абе то май в тази държава кой каквото иска "сглобява".Как пък един не излезе и да каже "заставам зад думите си".ПУТЮВЦИ

138

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че предишните са виновни:))) Те, по телепатичен път, вкараха изречението за подкупа в цецовата картуна и той ги произнесе в състояние на транс:))))

137

Анонимен

преди 12 години

Бивш полицай, бивш *** и бивш комунист няма.

136

Анонимен

преди 12 години

АЗ СЪМ 122 ; ПО МИНУСИТЕ И ПЛЮСОВЕТЕ ЛИЧИ ЧЕ ФЕНОВЕТЕ НА ГЕРБ ВЕЧЕ НЕ СА В САЙТА ,И АЗ СЕ ИЗНАСЯМ ,ПРИЯТНО ПЛЮЕНЕ ***

135

сбъркана работа

преди 12 години

СБЪРКАНИ ЧЕРВЕНИ ГЛАШАТАИ! - ТОЙ НЕ БИЛ ВЗЕЛ,АМА ЗАЩО НЕ СИ БИЛ КАЗАЛ! А ВИЕ КОГАТО САМИ СИ ИСКАХТЕ И СИ ВЗЕМАХТЕ, ЩО НЕ СИ КАЗАХТЕ КАК СЕ ОБОГАТИХТЕ ОТ ВЗЕТИ ПОДКУПИ!!!!! БРЕЙ,ДА МУ СЕ НЕ ВИДИ! ПОГОВОРКАТА Е ВЯРНА ПАК ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ***-,,КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА !,, ГАДОСТ ! VIVA ГЕРБ! VIVA БОЙКО!

134

МАЗНЬО

преди 12 години

ВИНАГИ УХИЛЕН, ВИНАГИ САМОДОВОЛЕН.Ние сме честни и достойни хора, увери Борисов, говорейки за себе си, за правителството и партията си, като в същото време се разсмя искрено и силно.

133

СИК, ВИС И ИПОН

преди 12 години

Бай Миле преди да умре: Ако Борисов има някакви милиони то е благодарение на нас.

132

Анонимен

преди 12 години

ПОСМЕШИЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТНОВО В ДЕЙСТВИЕ.

131

Анонимен

преди 12 години

Ценностите в това общество тотално се преобърнаха и разхвърляха.Човекът на снимката не е полицай, а мутра... и в това никой не се съмняваше преди 10 г. Вярно е, че разликата става все потънка тъй като сега полицаите се държат като мутри.А не е добрина да не сигнализираш за поискан подкуп - по българското законодателство е престъпление. Тоест в момента има обективни съмнения, че кандидат президент е извършил престъпление.Потресаващо е колко лесно се преобръщат ценностите.

130

Анонимен

преди 12 години

Има една хубава българска поговорка-Човек каквото може да си направи сам никой друг не може да му го направи. Така и с ГЕРБ, Цветанов така омаза положението, че компроматната война от други партии вече е излишна.