75

da

преди 12 години

Ехооо нашия-намали малко де...Погледни сега вашта визия-конкурс за *** табак с един учасник????????Намали ако това е вашта визия

74

Каквото сам си ...

преди 12 години

КАК РОСЕН БЕЗ ДА СЕ УСЕТИ ВЕЧЕ ГУБИ С 0:11 Така е когато не спазва собствените си принципи и той самия няма устойчиво развитие.Много промени за кратко време, а той не обичаше промените. Много автоголове във вратата на Плевнелиев и то от защитниците в отбора на ГЕРБ 1.Плевнелиев излъга целия български народ,че няма да става президент, а прие да стане. 0:1 2.Слаб соц клип и така кампанията започна с фал старт. 0:2 3.Бойко върна клипа и нареди да се прави нов. Плевнелиев сам се обезглави като си подаде оставката. ОБЕЩА ДА Е НЕЗАВИСИМ 0:3 4. Марги Попова показа характер и не си подаде оставката,защото е дялан камък и добре познава активните мероприятия 0:4 5. Заместничката на Плевнелиев е една 33 годишна руска възпитаничка със стотина хиляди лева спестявания, които били написани като дарения - защото девойката не прави разлика между спестявания и дарения и си търси екселския файл....но ще ни оправи 0:5 6. Цецко без да го питаш освети Плевнелиев,че е отказал да даде подкуп. Сега вече лицето Плевнелиев няма да бъде добросъвестния гражданин защото не е сезирал прокуратурата и БСП ще я сезира, вече го разследва и Прокуратурата.....т.е. актив за БСП и пасив за ГЕРБ.0:6 7. Сега ще се окаже,че наистина единият общинар е от ГЕРБ,а май и втория е от ГЕРБ и така 0:7 8. И Фандъкова се оказа в капан и си призна: "Аз нямам информация по този въпрос (за поискания подкуп и общинските съветници). Всеки, който има трябва незабавно да подаде информацията на компетентните органи." И така косвено обвинява и Плевнелиев, а и Цветанов,че не са сезирали компетентните органи като Прокуратурата 0:8 9.Последното "НЕ" на Плевнелиев на Борисов стана първото "ДА" на Лилито Павлова новата изпълнителна министърка на МРРБ. Лиляна Павлова смени шефа на Пътната агенция на 12.09.2011, а Плевнелиев само преди няколко дни каза по телевизията,че е успял да убеди Борисов (казал му е "НЕ" ) да не се сменя шефа на Пътната агенция, защото той няма вина Вижте долния запис с обясненията за шефа на Пътната агенция от БТВ от 22 минута и 45 секунда нататък... Сега разбирате ли,че Плевнелиев е уволнен защото не слуша Бойко или още има вярващи в дядо коледа Сигурен съм,че Плевнелиев също е разбрал,че Бойко изопщо не го е послушал, а и сигурно вече съжалява за това Президентско хора на което се хвана... 10. Общинските съветници начело с Радослав Тошев от ГЕРБ щяха да се срещат на 12.09.2011 с Плевнелиев за да си изяснят случая с подкупа по нареждане сутринта на Бойко, а няколко часа по-късно се отказаха от тази среща пак по нареждане на Бойко 0:10 11. Плевнелиев: Лично на мен подкуп не ми е искан. Един от двамата Цветанов или Плевнелиев лъже, но това е поредния автогол от воле...0:11 И така още не започнала кампанията на Росенчо, а вече губи с 0:11 Все повече грешки в щаба на ГЕРБ време е Бойко да вземе таймаут и да направи промени в треньорите на отбора и в тактиката Каквото сам /от своите/ си направиш няма кой да ти направи!

73

Анонимен

преди 12 години

Добре,нито си взел,нито си дал,дори през целия си живот.Ама къде е лъжата-това,което сега казваш,или на 9 септември!

72

Ха-така

преди 12 години

Смешналиев, е с тия глупости дето ги разправяш, ясно защо не си продължил да работиш в страната на фрау Меркел.

71

БоСимеонов

преди 12 години

Тези пак не са се разбрали какво да говорят пред журналята

70

Анонимен

преди 12 години

Стана тя каквато стана-хитрата сврака- с двата крака:)

69

Анонимен

преди 12 години

Този лигльо ли иска да става президентин?

68

Калфин

преди 12 години

Калфата е избора на международната мафия и българските и слуги. Плевнята е само чирак на Бубойко и е надолу в ранглистата.

67

Eли

преди 12 години

И като не са му искали подкуп, как така "случаят беше доведен до край със силната воля на тогавашния кмет Борисов"? Краят на случая е ясен - бизнес-парка е псотроен и в този контекст каква точно е била силната воля на ББ? Да не се окаже накрая, че той е дал подкуп, без да са му го искали?

66

До 53

преди 12 години

Има малка разлика между това да те залеят с кофа помия и да те залеят с кофа истини.Само да ти припомня ,че Цветанов раздуха случая а не БСП .Схващаш ли или трябва дълго да ти се обяснява

65

Анонимен

преди 12 години

Ако аз се кандидатирах за президент, бих искал Цветанов да е в лагера на опонента ми. Човекът е PR гений и може да закопае всеки, за когото работи

64

Анонимен

преди 12 години

Ох. Айде пак цирк. Чак взе да ми омръзва.

63

За Витков!

преди 12 години

Хайде стига бре! Ще ги гледаме цял месец с техните глупости! А не дай си боже да ги изберат ще стане манджа с праз!

62

Анонимен

преди 12 години

Сменяйте кандидата овреме:):):) Да не би това да се разгласява,за да се кандидатира ББ?? Няма да се учудя,ама хич:) Комунистически пинизи

61

Каракуди ли сме ?

преди 12 години

"случаят беше доведен до край със силната воля на тогавашния кмет Борисов", за което му благодари. Без подкуп?

60

Анонимен

преди 12 години

Заповядайте след изборите пак да си поговорим, ама тогава ще сте се изпокрили като мишки, нали така другари

59

Рангел

преди 12 години

"В последните дни се наслушах на различни интерпретации от кой ли не. В последните месеци нееднократно предупреждавах, че тези, които дълги години правеха политика ще продължат да я правят по единствения начин, по който си знаят - с демагогия, с измишльотини, дори откровени лъжи.." Той за Цвъки ли говори?

58

Анонимен

преди 12 години

Аз лично подкуп никога на никого не съм давал. =========================== Фатката ,Роска е в "ли4но". Ли4но не -завоалирано -да п.с. Сам го казваш по-горе.

57

Анонимен

преди 12 години

Е КОЙ ЛЪЖЕ - ПЛЕВНЯТА СЕГА ИЛИ Ц.Ц. ОНЗИ ДЕН !?!?!?

56

бай Ганьо

преди 12 години

Проявил характер и не пожелал да говори с журналисти??? А що не прояви харакер и да откаже да се кандадитира както се кле по би ти ви!?