43

Даола

преди 12 години

България е остров на равнодушието, ппреобладават нещастни и бедни хора, които живеят ден за ден - ако това е стабилност, здраве му кажи!

42

Анонимен

преди 12 години

42Ти какво работиш, че вземаш 240 лв, би ли ни споделил ?

41

Анонимен

преди 12 години

ОФФФФ,няма ли кой да го озапти този ***,прозводен наТиквата!!!?

40

Робизон

преди 12 години

България е остров на който живеят само аборигени.И с минимална заплата от 240лв. си пазарува спокойно стоки за по 500-600лв. направо да се чуди европееца как стават тия неща на острова България!?

39

Луцифер

преди 12 години

Толкова сме стабилни на дъното,че повече не може.

38

Анонимен

преди 12 години

35Ами да вземем Гърция - съседна страна. Всичко е поне 2 пъти по скъпо. Няма как да го знаеш, защото очевидно не си ходил в Гърция :)) ***.

37

до 20

преди 12 години

Лицемери са.

36

Анонимен

преди 12 години

33Например Гърция - с 300 млрд дълг :))) е къде по добре, отколкото България. Може би защото рейтингът на Гърция е фалит, затова са по добре, а ?

35

СПАС

преди 12 години

ха

34

Анонимен

преди 12 години

22 - Платеният си личи и дори номер на пост има - 22:) Но няма лошо! Вече отдавна се знае,че герберското мислене няма нищо общо с нормалното човешко мислене:) Я сравни например олио, захар, горива и ми кажи в Европа къде са 2-3 пъти по-скъпи бе ***:) Олиото дори в Испания и Холандия е по-евтино бе мърляч недодялан:))

33

1

преди 12 години

А мянков е дрипавия Робинзон Крузо,колко сте смешни гербери.

32

Анонимен

преди 12 години

Пълен *** - държавите пред огромна криза са с много по-добри показатели от нашата татковина, а техните граждани с качество на живота в пъти по добро от тукашните поданици...Този ни е засилил към тотален фалит.Дянков, Цветанов, Борисов, Фидосова, Сидеров - когато се попитате защо сте бедни, бити, подслушвани, без пътища и детски градини - те си имат имена, минало, лица, истории и най-вече - действия.

31

Iwan

преди 12 години

Циркаджия, Милиционер,Циркаджия, Милиционер,Циркаджия, МилиционерАйде събираите се всички клоуни в новата арена и си правете цирка там :)

30

Анонимен

преди 12 години

BRAVO DYANKOV

29

остров на стабилност

преди 12 години

За данаците сам съгласен че трябва всеки да си плаща данаците независи дали си малка фирма или монополист, законите трябва да се спазват.Но че сме остров на стъбилност ми е смешно.Е нямаме размирици защото този народ е издържлив и трае, но този народ също ще трае докато може и после му мислете.Какво ни е стабилно дали имаме добри заплати и пенсии, та то дори работа хората нямат, май този Дянков не е в час.Ами здравоопазването ни, а защо бръкнаха в частните фондове на пенсионерите.

28

аз

преди 12 години

Е как няма да има стабилност , тук просто не остана какво да се вземе или открадне от хората.Мизерията е толкова голяма че проато не виждам как може да се влоши още нещо .Незнам ама някой да му обясни , че тук сме от 22 години в криза

27

georgi44

преди 12 години

хаха :)) Абе много сте смешни с тия коментари, колко бил зле Дянков. Когато вие достигнете неговото ниво, образование, социално положение и т.н. тогава го коментирайте :). Коментирате някой колко е зле, а вие живеете 100 пъти по-зле :). Някой от коментиращите има ли висше образование по икономика :) ? Обаче иначе говорите, че той нищо не разбира.. жалка картинка сте..

26

Анонимен

преди 12 години

МНОГО ЛУД ИЛИ МНОГО ХИТЪР

25

Случаен

преди 12 години

Видно е от снимката и поведението :)))

24

Анонимен

преди 12 години

*** държавата! сега разбрах, че е и остав на стабилността! Какво нещо е мълчанието на хората и стискането на зъбите! Заслужаваме си го! Хак ни е! От едни крадци на други, по-големи крадци! *** орисията има този народ!