15

Анонимен

преди 13 години

само така.браво.

14

Анонимен

преди 13 години

Днес пазача, утре C4 заложен в основите на джамията!Тука е БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯ!

13

Анонимен

преди 13 години

Срам ме е, че съм българин!!!!!!!!!!!!

12

Питу Гули

преди 13 години

Ураааааа!Браво на хората, които са го направили! Така трябва, нека всички разберат, че ние българите не сме безгласна буква и няма да търпим разни азиатски варвари да си правят каквото си искат в собствената ни държава!

11

Анонимен

преди 13 години

Поредното предизборно мероприятие.

10

слав

преди 13 години

Не ги мразя, стига да са си в Анадола. Нямата работа тия *** в София. Целта на джамиите в България е именно да подклажда "престъпленията от омраза, актовете на ксенофобия и ислямофобия", и както виждаме целта е постигната. Те са виновни. Мръсни и долни фанатични лицемери.

9

Анонимен

преди 13 години

"Волен е виновен! И за глобалното затопляне пак той е виновен, и за бавната миграция на тигри в Южен Мадагаскар, пак Волен е виновен!"Е, точно за това Патриарха ли да е виновен?

8

кучемраз

преди 13 години

В Саудитска Арабия си има закон за турските ***:Ако турско ***(полуциганин)пресече границата на кралство Саудитска Арабия да бъде бит с 100 камшика и да бъде върнат обратно в родината си.Ако турско *** убие гражданин на СА ,да бъде обезглавен от палач след петъчните молитви,на градския площад ,,клъц,клъц скуеър,,в Рияд.Ако турско *** открадне портокал от пазара,да бъде отрязана съответната ръка или крайници.Ако турско *** причини ПТП с ТИР преминаващ транзитно през Саудитска Арабия,да бъде бит с 1000 удара с камшик и да плати глоба.Ако турско *** ибрикчийства,пие алкохол,заговаря непознати жени да бъде бит 500 пъти с пръчки и 5 години затвор.Ако турско *** обиди краля или гражданин на СА да бъде обезглавен.Турските *** не ползват следните привилегии-Няма право на автомобилНяма право да ползва безплатно здравеопазванеНяма право на пенсииНяма право да взима повече от 100 долара заплатаНяма право на ,,грешни,,локуми.Ако господата български турци(ромлянски ***)си се чувстват турци вътрешно във себе си,ще им бъде организиран своевременен железопътен траспорт с вагони(конски)и ще бъдат изпратени по-живо и по-здраво в любимата им всемогъща Турция,и там още на гарата в Истанбул(Манафград) ще ги посрещнат тълпи от *** с кофи ирански вазелин готов за употреба и за най шкурестите и ръбати ***.

7

Анонимен

преди 13 години

Боят настана, тупкат сърца ниии!Да изметем рязаната гмеж!

6

Анонимен

преди 13 години

Волен е виновен! И за глобалното затопляне пак той е виновен, и за бавната миграция на тигри в Южен Мадагаскар, пак Волен е виновен!

5

Анонимен

преди 13 години

Започва сееееее, ислямистиии! Достатъчно ви търпяхмеееее!

4

Манафски

преди 13 години

Машала,ка сгодно се е надупил тоя на снимката...Ходжата покана ли чека?

3

Анонимен

преди 13 години

Днес пазача, утре всички мюсюлмани :)

2

Анонимен

преди 13 години

Най-после една хубава новина за деня!Браво на биячите!

1

Хасан

преди 13 години

Спрете високоговорителите та да мирясат хората!