47

как

преди 13 години

Как не ви е срам да я треснете тази новина първа, точно в днешният ден?!

46

гейове всех стран

преди 13 години

Защото сме комунисти

45

AZ

преди 13 години

На каде е тръгнала тази страна................

44

КОР

преди 13 години

*** е ненормално отклонение!!! Защо трябва да се натрапва. И да вземат да съобщят маршрута на шествието, ЗАЩОТО НЕ ИСКАМ да съм случайно там и детето ми да стане свидетел на тази педерунгелска ***!!!

43

Дедо Гаджа

преди 13 години

Гейпаради има из цяла Европа, но не съм оптимист за нуждата от тях където и да е. Правата са за всички, но не е необходимо публично да се жалваш, че защото си лезба или гей, та са ти нарушени.Че в България правата на маса народ са нарушени от "политиците", които вече 22 години хванали маясъл се лутат из коридорите на Парламента и си чешат онези части. Лозето ежегодно иска мотика, а политиката - дългосрочна стратегия. Това за тях все още е Causa perduta!

42

skitnika

преди 13 години

Mnogo e vajno da ne se opitvat da dokajat 4e e normalno da si gei,4e po toz na4in se dava lo6 primer na porastva6toto ob6testvo(taka se biaha izrazili v edno predavane po tv.)To gi e imalo i 6te gi ima.Mnogo e vajno da ne ni pre4at i da ne sa dosadni kakvito sa po principa pak da praviat kakvoto iskat.

41

серГЕЙ Станишев

преди 13 години

Другари, социалисти - всички на парада!

40

Анонимен

преди 13 години

Бившият кмет на Москва Лужков, заяви преди 1-2 години, че в Русия няма *** съответно няма да има такъв парад

39

Анонимен

преди 13 години

Не сте чудовища , не сте мъже , не сте жени . . .Ми к`во сте тогава бе ? - Ректуми и к.рове - органи някакви .. На вас всичко друго ви е излишен придатък. Най-вече мозъкът.

38

rono2

преди 13 години

*** стеееее, повредени хора, брак!! Скриите се!

37

Анонимен

преди 13 години

"Всяка година участниците в шествието се удвояват, похвали се още Тавание пред bTV. " нацията изпере*дастява, имаме с какво да се похвалим!

36

Хети

преди 13 години

Аз като съм с класическа ориентация, ходя ли да *** показно по улиците? Айде всеки да си пази извратените навици за вкъщи! Никой не се ражда педи, НИКОЙ! Това е болест, която не пожелавам и на врага си! СЕМЕЙСТВОТО СЕ СЪСТОИ ОТ 1(един) МЪЖ и 1(една) ЖЕНА + деца. Който иска да промени този ПРИРОДЕН закон, няма място в нашето общество, и заслужава публичен линч!

35

Браво

преди 13 години

Хубава традиция започната от г-н Борисов като кмет. Добре е, че и Фандъкова я продължава тая традиция. Интересен парад.

34

пиф за 22

преди 13 години

Абе я вървете такиван а майната си! заради вас ли ми е пукало, заради вас ли е мрял Левски? Я вървете на *** си *** глави и повече няма да ми пука за вас ама ако ще камъни да валят от небето. такива идоти като теб обезсмислят всеки колективен труд за държава, народ. да ви ис капаните зомби-предатели! нищо не заслежявате, доари живота. за съжаление измират свестните а *** остават като теб! не е обида - съжаление че си такава! Вашето предателство се стовари на главите на мен и други.

33

Hetero

преди 13 години

А бе точно днес ли намерихте за гейове да ни говорите. Днес 2 юни ден на патриотите, не на гейовете. Да отидат някъде в гората да си показват *** недорасли. Аз немам нужда да ги гледам. Аз като съм хетеро да *** жена си в центъра на София ли?

32

Анонимен

преди 13 години

Надявам се тоя път да ги бие някой тея ***, защото не се спират.

31

Bob

преди 13 години

СКИНАРИТЕ се чукат помежду си... :)))Виждал съм...

30

Ал

преди 13 години

Очаквам да се организират също така и паради на болните от туберкулоза, от СПИН,от Алцхаймер. Също така парад на шофьорите,каращи автомобили без гражданска отговорност. А зщо не и парад на сексуално незадоволените жени.

29

Дромедар

преди 13 години

на това по англицки му се вика attention whore :D

28

Куку

преди 13 години

Аз пък искам Къци да разказва вицове по цял ден